Vi holdt vores sølvbryllup i orangeriet den 2.9 Hold nu op en fest - 75 gæster, lækreste mad, lækreste vine Fantastisk service af Mathias vedr hele planlægningen. God kommunikation og service... Mehr ansehen
Katastrofe hotel Meget gammelt og beskidt værelser, telefonen hylder være 2. Time Toilettet render med vand Sæbedispenser virker ikke Bodylotion er så gammelt at det stinker af rode... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Godt hotel, fine værelser og god morgenmad. Dog blev vi slemt skuffede over restaurant La Cocotte. Vi havde på hjemmesiden set en virkelig fin menu, med gourmet mad og havde derfor bestilt bord... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Glostrup Park Hotel er den ideelle kombination af et luksuriøst 4-stjernet miljøbevist hotel for turister og et moderne konferencehotel for forretningsrejsende.
Hovedvejen 41, 2600, Glostrup, Dänemark
- +45 43960038
- glostrup@parkhotel.dk
- www.parkhotel.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ankom 06.03.26
Ankom 06.03.26, vi har bestilt suite, efter vi kom på værelse opdagede jeg med det samme noget i sofaen, løfter puden op og der ligger hundemad og popkorn, tager billede og går i reception og viser det, får tilbudt nyt værelse, men afslår mod at der rettes op på mangler dagen efter. Der er el-kedel på værelset, men ingen kaffe eller the, kun sukker, dette gør jeg også opmærksom på og tænker de nok kommer med det, det gør de ikke. da jeg skal i bad kan jeg konstatere at sæbebeholderen er tom. Der er standerlampe på værelse som ikke virker og ved nærmere eftersyn kan jeg se at stikdåsen hænger frit ud fra væggen, så det vil jeg ikke røre. 07.03.26 sæbe er fyldt op og det samme er kaffen, men hundemad og popkorn er stadig i sofaen. Kan ikke anbefale hotel til andre. Betalt for 3 dager men rejst efter 2.
Fint hotel til handicappede
Fint hotel til handicappede, sengen perfekt til at få en lift under
Der var ingen problemer da jeg bad om ekstra rullemadrasser i det sengen var hård - det hjalp
Mega lækker morgenmad

Antwort von Glostrup Park Hotel
Meget imøde kommende og hjælpsom…
Meget imøde kommende og hjælpsom personale. Gode værlser . Havde booket med morgenmad og aftensmad og det var en positiv oplevelse.
Eneste minus drikevare priserne ligger i den dyre ende.

Havde 2 overnatninger fra den 3
Havde 2 overnatninger fra den 3. oktober til den 5, oktober 2025. Godt hotel og god morgenmad. Da vi ankom til middag om aftenen og blev anvist plads, sagde tjeneren som det første:" Om vi ønsker vand med eller uden bobler", ikke noget om, at det kostede kr. 20,00 pr. flaske.
Da jeg skulle betale i receptionen blev det kr. 40,00 mere end forventet. Jeg spørger, hvad jeg havde købt mere end vinen, det var 2 flasker vand.
Af fakturaen fremgår det ikke, at jeg havde købt 2 flasker vand til kr. 40,00, men medtaget i beløbet for køb af vinen.
Der er kun dyre vine at købe, også skal man også betale for vand.
Det er rent bondefangeri. Ikke i orden, at man kan snyde gæsterne på den måde, og som man har gjort i flere år.

Mega dårlig betjening/behandling
Jeg havde booket to overnatninger med kort varsel og derfor ikke valgt afbestillingsforsikring, hvilket selvfølgelig var dumt.. To dage inden jeg skulle tjekke ind, sker der et dødsfald i nærmeste familie. Jeg ringer for at meddele, at jeg ikke kommer, da der netop de dage var kæmpestor efterspørgsel på overnatning (Ed Sheeran) - ikke med forventning om at få mine penge retur, men med det formål at de kunne forsøge at leje værelset ud til andre. Jeg blev mødt af det mest sure ribs, (kvinde, måske Julie?) som var iskold, travl, og fuldstændig ligeglad. Jeg kom til at græde, idet jeg var i en meget sårbar situation - sagde at der jo var rift om pladserne osv, men blev blot mødt af denne uimpatiske kvinde, som tydeligvis var ligeglad og ikke engang kunne finde ud af at kondolere for mit tab. Mage til sur og hjerteløs betjening skal man lede langt efter!
Så der skal jeg afgjort ikke booke nogensinde igen :0(

Godt hotel
Godt hotel, fine værelser og god morgenmad.
Dog blev vi slemt skuffede over restaurant La Cocotte.
Vi havde på hjemmesiden set en virkelig fin menu, med gourmet mad og havde derfor bestilt bord i restauranten.
Men... det var en helt anden menu, der ventede os der. Ganske almindelig bistromad.
Det smagte fint - bevares, men slet ikke i nærheden af at være noget særligt. ØV!
Det tangerer til bondefangeri...

En oplevelse værd
En varm og glad velkomst i receptionen. Værelse som var bedre end forventet. En nat reception som var meget hjælpsom og hjalp hurtigt og spurgte om der var andet han kunne hjælpe med. En restaurant hvor maden hvor fantastisk og betjeningen mere end i top. Alt i alt en fantastisk oplevelse.

Antwort von Glostrup Park Hotel
Vi har lige været til diamantbryllup
Vi har lige været til diamantbryllup, fremragende middag, 🥰 dejlige værelser og kanon god morgenmad.
Kan anbefales.

Antwort von Glostrup Park Hotel
Til vores guldbryllup var ALT perfekt.
Til vores guldbryllup var ALT perfekt.
Lokalerne, maden og tjenerne.
Tak for et brag af en fest.
Carsten

GOAT bartender
The bartender of the hotel lobby bar is propably the best in the country! If bartending were an olympic sport, this guy would have more gold than Michael Phelps! 11/10!

Super hotel
Har været på et ophold gennem Risskov bilferie og kan varmt anbefale stedet. Både maden og personalet var super også værelset var både rent og pænt med gode senge. Så vi kommer gerne igen.

Virkelig klam hotel
Virkelig klam hotel. Gulvtæpperne så gamle og klamme beskidte pletter over alt. Badeværelset lugter af skimmelsvamp og det ikke til at holde ud.
De har indrettet så man har Affald i soveværelset, hvoraf der skilte om at sortere papir, flasker og pap på bordet.
Dårlig skilte til hvor morgenmaden er, det var i en anden bygning.

Mad under al kritik
Vi var til julefrokost den 16 december i orangeriet om dagen. Maden var under al kritik, fiskefileterne var tørre, anden var tørstegt og ikke til at skære i, tarteletfyldet smagte ikke af noget.
Restaurant
Dejlig aften med skøn mad i restauranten

Antwort von Glostrup Park Hotel
Var til julefrokost hos jer igår d 6…
Var til julefrokost hos jer igår d 6 december 2024, aldrig har jeg oplevet så kedeligt og smagsløst mad. Vi starter med sild og fiskefilet, hvilket smagte godt (købe sild og stege fiskefilet kan heller ikke gå galt) alt andet var virkelig meget kedeligt og smagsløst. Ikke nok med det, når der var fade der blev tomme gik der noget tid før der kom nyt, så længe at man ikke gad og vente mere.
Tænk sig at være nød til at gå på mc Donalds efter en julefrokost

Antwort von Glostrup Park Hotel
Mens vi var til en dejlig fest på…
Mens vi var til en dejlig fest på Glostrup Park Hotel, blev der lavet indbrud i en hel del af gæsternes værelser. På vores værelse blev der stjålet kontanter og minibaren blev delvist tømt. Flere af de andre gæster fik også stjålet penge og frakke, powerbank m.m. Tænker det må være nogle indefra, da dørene ikke blev brudt op men der er blevet brugt et kort til at åbne dørene til værelserne med.

Mini ferie Glostrup
Synes det er dårlig stil når man sender feedback på mail at de ik engang tager sig tid til at følge op
Vi bliver mere og mere skuffet over det hotel
Utrolig meget larm var vejen også
Og rigtig dårlig service ved morgenmaden om lørdagen, ved godt det var vm i banecykling og flere af rytterne boede bla. Her
Det må bare ikke gå ud over andre gæster så er det bedre at lukke for andre gæster

Antwort von Glostrup Park Hotel
Dennis tryller bag baren med sjove…
Dennis tryller bag baren med sjove historier og er bare med til at give en fed stemning i baren 😊

Antwort von Glostrup Park Hotel
Jeg har efterhånden besøgt glostrup…
Jeg har efterhånden besøgt glostrup park hotel mange gange og efter en lang køretur fra Jylland har hotel lobbyen nærmere betegnet dennis fra lobby baren redet dagen. Han er simpelthen så dygtig og professionel i sit arbejde at man ikke kan andet end at føle sig velkommen i baren. Ikke nok med det. Er servicen helt i top. Et hotel jeg helt sikkert ikke er færdig med at komme på om det er privat eller i embed

Antwort von Glostrup Park Hotel
Dennis gjorde det til en fantastisk…
Dennis gjorde det til en fantastisk oplevelse, det var helt kanon. Han har god humor og en god samtale med os i baren. Han udviser en professionel opførsel og er fantastisk i baren. Håber på at se ham næste gang jeg kommer på Glostrup Park Hotel.

Antwort von Glostrup Park Hotel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.