Mina kunder betalar till payson, jag leverera varor men payson vill inte betala mig det dom tagit av kunderna. Dom hänvisar till nån varning från deras Kredibolag Dun & Bradstreet som skickat en kredi... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag använde denna tjänst då jag sålt ett padelrack på Blocket för 900 kr. När jag ska göra ett uttag blir detta stoppat och kontot låst. Måste förklara vart pengarna kommer ifrån och bifoga kvitto... Mehr ansehen
Håll er borta! Du får ETT mejl på ordern. sen knäpptyst om din faktura så du glömmer bort den. du måste, obs!, hitta det gamla mejlet, klicka på en länk, logga in sen ladda ner din faktura PD... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Extremt oseriöst. Fick ingen faktura och sen skickas en påminnelse med extraavgift. När man ringer Svea ekonomi och påpekar att jag aldrig har fått fakturan får man bara svaret "ja, tyvärr men fak... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Med Payson kan du på ett enkelt, snabbt och säkert sätt skicka och ta emot pengar!
Kontaktinformationen
Evenemangsgatan 31, 16981, Solna, Schweden
- 08-470 94 00
- kontakt@payson.se
- www.payson.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Katastrof dåligt
Katastrof dåligt
Försöker att få fatt i min faktura som inte kommit via mail, testar då att hämta hem Appen men aktivering via Mail och BankID bara står och snurrar, händer inte ett jota. Man börjar bli måttligt road när man vill betala något men som inte tillåter …
Upptäckte att dem had skapat ett konto…
Upptäckte att dem had skapat ett konto som jag inte vill ha och jag kan inte kontakta dem via email utan att logga in eller skapa ett konto vill aldrig ha med detta företag att göra igen
Efter flera år som kund hos Payson (för…
Efter flera år som kund hos Payson (för att ta emot kontokortsbetalningar) kräver de mig som företagare att bolaget inte kan ha en boxadress utan måste ha en fysisk adress, detta pga deras tolkning av penningtvättslagen. Jag har ingen lokal utan driver företaget (sedan 40 år tillbaka) hemifrån och värnar om min integritet. Vill man ha reda på mig och min adress finns allabolag.se och ratsit.se. Hos Payson finns alla dessa uppgifter registrerade. Boxadress är registrerad hos SKV, företaget redovisar moms, har F-skattsedel och är arbetsgivare.
Ett helt godtyckligt agerande. Min personliga tolkning är att det ser bra ut i statistiken när man ska meddela åtgärder mot penningtvätt, en mikrokund kan man göra sig av med och då kunna släppa igenom andra transaktioner som har större värde för bolaget.
När jag nu vänder mig till Finansinspektionen för att reda ut vad som gäller vill ingen hos Payson stå som ansvarig för detta utan hänvisar till "säkerhetsavdelningen på Payson by Svea". De vill inte ens ge mig en mailadress till rätt avdelning ...
Att driva ett litet företag idag är knepigt, och att vara kund hos Payson är för mig omöjligt. Som tur är finns Paypal som alternativ, men jobbet att integrera dem i min webbshop kostar nu både pengar och tar tid.
Fick inte vad jag beställt…
Jag beställde 2 paket med 2 rakhuvuden i varje och fick ett ynka rakhuvud. Så jag är inte nöjd med leveransen. Det blev väldigt dyrt!

Antwort von Payson
Håll er borta!!Funkar ej !!!
Håller faktiskt med alla andra här! Sorgligt,känns som girighet? gömmer man fakturor så man ska glömma?
logga in och betala på hemsidan.Glöm det!
Funkar bara ibland! Djungel när man väl kommer in.

Antwort von Payson
ringde precis in till kundservice
ringde precis in till kundservice. Dålig bemötande. allmänt trött person som tog mitt samtal inte alls trevlig. Jag fick leda samtalet och för att lösa mitt problem. Kaos. kanske inte ska jobba där om du inte trivs. wow!
Aldrig mer Svea!
👎👎👎👎👎 Kommer inte handla hos någon som har Svea som betalningsmottagare!!
Säkerhetskoll av Payson
Ett plus för Payson som dubbelkollar konto nr vid uttag med kontoägare om konto nr har ändrats sedan sist.
Wow vad rolig och underbar bok som…
Wow vad rolig och underbar bok som boken är 🤗😄🥰
Mkt nöjd med kundservice
Mkt nöjd med kundservice. Kundservice är bara förnamnet till paysons kompetens och snabbhet att lösa ett ärende. Snabbt och smärtfritt svar på en minut. Ica banken hade skalat av mig 200kr för att ta reda på åt mig vem som betalats med 1000kr och dragit pengar från mitt konto under uppdrag av payson. Tack Linda för din snabbhet och kunskap i ärendet.
Payson är en av Sveriges mest seriösa…
Payson är en av Sveriges mest seriösa aktör inom betalningsalternativ.
Skulle få en återbetalning från ett…
Skulle få en återbetalning från ett företag jag handlat med. Företaget sände pengarna direkt för utbetalning till Payson som skulle skicka dem till mig. (Sek 7 400) det är mycket pengar för mig. Det har snart gått 2 veckor och ännu har inga pengar kommit. När jag kontaktade Payson så var tvungen att öppna ett Paysonkonto så skulle pengarna komma. Det gjorde jag för 3 dagar sedan och de skriver att pengarna utbetalats genast till mitt konto. Inga pengar har kommit fast det står på deras händels sida att utbetalning gjorts Dessutom så kräver de en uttagningsavgift. Varför skall jag betala för att få mina pengar. Jag fixa alla uppgifter digitalt så jag gjorde jobbet åt dem. Alla dessa konstiga avgifter som Payson och andra företag gör är en guldgruva för dem samt vinsten för mina innestående pengar med fördröjd utbetalning.
Undvik dem
Lars

Sämsta företag
Sämsta företag, om jag försöker logga in dom säger att jag har ingen konto, om jag vill skapa konto och logga in med bank ID dom säger att jag kan inte skapa konto därför jag har ett konto med dom med samma mailet, jag har blivit trött och ingen hjälpa mig att vet vilken faktura finns kvar, dåligt kundservice!!

Not customer friendly
Not customer friendly, you don't even get a friendly reminder when your due date is coming up.
Don't see any benefits of using this as a customer. Would not use this again.

Antwort von Payson
En mycket smidig och praktisk betalningslösning
En mycket smidig och praktisk betalningslösning. Det är enkelt att betala när man får fakturan sänd direkt till sin email och jag uppskattar att man sedan även får ett email som bekräftar när fakturan väl är betald.
Sååååå bra och lättarbetat med…
Sååååå bra och lättarbetat med kanonresultat, tack 🙏
Varning!!
Varning!!
Varning! Fanns det minusstjärnor skulle ni få 100! Höll på att få en betalningsanmärkning pga en "obetald" skuld på ca 200:- då köpte en vara från ett företag som tappade bort försändelsen när den skulle in på garantirep, Förklarade detta för kundtjänst som förlängde datumet. eftersom att problemet ej blev löst så kontaktade jag kundtjänst igen. så svarade dom att de skulle höra av sig till företaget jag köpte vara av och få ett avslut, då den försvunnit i postgången, och sen skulle dom kontakta mig, vilket dom aldrig gjorde. fakturan reglerades av företaget jag köpte av som jag betalade direkt, men någon dag senare dök "Svea inkasso" upp i brevlådan. dom kunde se att skulden var betald. men var fortfarande markerad som "obetald" fick ringa 2ggr till kundtjänst för att kolla så den inte går iväg och blir en bet anmärkning! fortfarande inte fixat efter mitt andra samtal. fick säga till den inkompetente/a) anställda att spärra fakturan tills handläggaren fick kolla på detta. Vilket dom kunde sagt att dom kunde göra i första samtalet!! dom har alltså 0,absolut 0-koll på allt! så bli inte förvånad om det kommer ett brev från KFM om du handlar genom dessa skojjare! Dyng företag som kan ställa till det som helv*te för någon hundring! stryk skulle ni ha!
Allt är inspelat om ni klantat er! så ladda hem en app som spelar in samtalen när ni pratar med dessa!!

Antwort von Payson
Service utöver de vanliga!
Jag blev blåst när jag handlade från en onlinebutik, butiken svarade inte på mail och dom var omöjliga att få kontakt med.
Jag kontaktade då Payson och efter några mail så fick jag tillbaka mina pengar.
Suverän service!!!
Payson har allt ditt företag behöver
Använder Payson tjänster sedan 2013. Finns de flesta betallösningar, super bra kundtjänst, helt nöjd. 10 av 10 utan tvekan.
Tråkigt nog drar en person på Paysons…
Tråkigt nog drar en person på Paysons säkerhetsavdelning ner betyget på Payson som övrigt är en bra fungerande Checkout. Med en otrevlig ton och en ovilja att ta in information förstör denna person vår relation med Payson iaf.

Antwort von Payson
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.