Wat een waardeloos bedrijf. Peddler Express zou een AliExpress-pakket bezorgen. De koerier is meerdere keren aan de deur geweest toen ik niet thuis was. Hoewel ik via hun chat duidelijk had aangegev... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte service, nul flexibiliteit en onbeschofte afhandelingardeloos bedrijf
Hoewel ik via hun chat duidelijk had aangegeven dat het bij de buren mocht worden afgegeven, werd dit volledig genegeerd. Het is bij hen bovendien onmogelijk om een bezorgtijd te kiezen of een afhaalpunt te selecteren.Uiteindelijk lag er een zending in de brievenbus, maar deze was zwaar onvolledig. Van de oordopjes zaten er alleen eartips in, en van de autohouder alleen de magnetische ringen. De hoofdedelen ontbreken. Heel vreemd, want waarom kon de koerier de eerste drie keer niet leveren omdat het niet paste, en ligt nu ineens de helft in de brievenbus? Er is overduidelijk iets misgegaan bij de bezorger.Als je de klantenservice hierop aanspreekt, word je totaal niet serieus genomen. Ze verschuilen zich achter standaardscripts, weigeren de bezorging te onderzoeken en schuiven de schuld direct af op de afzender. Nul verantwoordelijkheid en nul service. Koop hier niets als je de keuze hebt!
Heel heel slecht bezorgdienst!
Heel heel slecht bezorgdienst!
Je krijg niks,ze bezorgen de pakket gewoon niet!
Ze liegen dat ze langs zijn geweest!!!!
Ze liegen dat ze langs zijn geweest een aantal keer. De deur staat gewoon open en er zit 24 uur per dag iemand bij de receptie. Geen gemiste oproepen in de intercom en niemand te zien op camerabeelden op de tijden waarop ze zogenaamd langs zijn geweest. Nu gaat het pakket weer terug naar de afzender.
Over a period of weeks I received 10+…
Over a period of weeks I received 10+ messages the package would be delivered between 9 and 21 h. Every evening followed by a message, we couldn’t make it. It will be rescheduled. The package never came. Use DHL much much better and reliable. This PEDDLER is all FAKE. Terrible company.
Waardeloos er staat bij levering in 1…
Waardeloos er staat bij levering in 1 dag . Adverteer daar niet mee als je het kunt waarmaken !!!
Nu al twee keer op rij uitgesteld🥵👎
op de website staat geleverd
op de website staat geleverd op de Ring camera geen paket bezorger gezien dat ging met Post nl toch een stuk beter dit kost mij weer veel tijd kan weer achter mijn paket aan.
Eerst annulering vervolgens nooit…
Eerst annulering vervolgens nooit geleverd, dan gaan doen alsof er een onderzoek is waar je nooit meer iets van hoort, je pakket is gewoon weg!
Minder dan 1 ster
Minder dan 1 ster, wat waardeloos bedrijf. Ze doen maar wat.
A. Geen tijdvak kunnen kiezen.
B. Pakketten worden daarom niet efficient “bezorgd”. Als ze al bezorgd worden…
C. Ze laten pakketten onbeheerd achter.
D. Bezorgen lege verpakkingen.
E. Gooien hey voor de deur zonder aan te bellen
F. Bellen helemaal niet aan
G. Bellen aan, wachten niet en gaan meteen weer weg.
H. Klantenservice onvriendelijk en niet meedenken.
Kan nog wel even door gaan… waardeloos!!
De slechtste bedrijf ooit
De slechtste bedrijf ooit. 3 keer mijne duur spullen kwijtgeraakt. Het moet stoppen
Day after day they promise to deliver…
Day after day they promise to deliver between 9.00 and 21.00. And then they don’t.
Finally they say they have delivered. At a time I was home. No one rang my doorbell and nothing was delivered. Customer service has not replied so far when I e-mailed them. Chat was abruptly finished without any explanation as to what happened.
Bestelling nooit ontvangen
'Bezorgd bij buren op nummer ..' een nummer wat niet bestaat. Ik was ook gewoon thuis de hele dag. Als ik probeer contact op te nemen met Peddler reageren ze niet.
To nigdy nie jest na czas
To nigdy nie jest na czas! Zawsze opóźnienia!!!! Nienawidzę tej firmy, powinni to zamknąć
Waardeloze bezorgdient
Waardeloze bezorgdient. Je pakket wordt iedere dag naar de volgende dag verschonen. Bij mij nu al voor de 4e keer en nog steeds geen pakket. Tijdvenster is van 9 -21 uur. Dat is onwerkbaar
Wat een BS bedrijf!
1e keer geen aflevering mogelijk want niemand(ook de buren niet) waren thuis! Natuurlijk was iedereen thuis en bovendien kon het pakketje door de brievenbus! 2e levering ging ook niet door omdat het adres niet gevonden kon worden! Veel rare dingen meegemaakt maar zullke BS nog nooit!
Waardeloze bezorgdienst
Zit nu een week te wachten op mijn pakket. Dan bedoel ik niet een week vanaf de aankoop, maar een week vanaf de dag dat mijn pakket bezorgd zou worden. Iedere dag opnieuw een mailtje dat mijn pakket bezorgd gaat worden en dan vlak voor het verstrijken van de bezorgtijd dat het pakket niet geleverd kan worden en opnieuw wordt ingedeeld. Hoe moeilijk kan het zijn dat als je een pakket gaat bezorgen die dag, deze dan ook daadwerkelijk bij de klant te bezorgen. Wanneer je contact wilt hebben krijg je een chatbot en wordt er gezegd dat ze contact met je opnemen. Dat gaat al net zo snel als het bezorgen van het pakket Ben benieuwd wanneer het pakket wel gaat komen of wanneer ze contact opnemen.
Twee x een bestelling van ali peddler…
Twee x een bestelling van ali peddler zegt dat het is bezorgdt.maar niks is waar allebij niet bezorgdt en ali dat niks als.je het meld super slecht dat peddler
Wat een stom bedrijf is dit zeg
Wat een stom bedrijf is dit zeg. Ik was de hele dag van 9:00 tot 20:00 thuis. Mijn pakket is niet geleverd. Volgens hun systeem zou het bezorgd zijn. Dat is echt niet het geval. Je kan ze niet bereiken want ze reageren nergens op. Chatbot doet niets en is ook stom het gesprek aan het afkappen. Al met al een “ka “u “te.. bedrijf.
Waardeloze bezorgdienst
Waardeloze bezorgdienst. Levering aan huis 4x op laatste moment geannuleerd door Peddler. Aan helpdesk aangegeven, natuurlijk slap excuus. 1x levering was ik niet thuis. Hierna aangegeven wanneer wel bezorgd kon worden aangezien ik al 4x hele dag voor j-l heb zitten wachten. Of ik het kan ophalen bij het distri-punt. Nee niks mogelijk. Volgende dag melding om 10:00 uur vandaag komen we langs. 11:00 uur melding dat pakket wordt geretourneerd naar de verzender wegens niet thuis. Helemaal van de pot gerukt die gasten.
Goededag,ik neem voor 4e x en 4x…
Goededag,ik neem voor 4e x en 4x herbestellen vrij om mijn pakket in ontvangst te nemen.
Heb mijn deurbel opgeladen.
En zit weeeer een hele dag van 9 tot 21 te wachten op mijn pakket.
Ik heb niet eindeloze vrije dagen. En het kost me steeds geld met bestellen invoeren transport kosten etc.
Ben er klaar mee .
Ben 20 jaar klant van Aliexpress maar zo erg als dit nog niet gehad.
Ik wacht tot mijn geld terug is en verwijder all mijn accounts.
Kan ook nergens alsnog mijn pakket halen compleet waardeloos dit. Enig idee wat een vrije dag kost?
Gaan jullie ze allemaal betalen?
Nee tuurlijk niet.
En de kosten die ik steeds verlies, ook niet.
Alsnog geen pakket en een hele dag voor niks thuis.
ongelooflijk slecht bedrijf
Wat een ongelooflijk slecht bedrijf is dit. Schrijf niet snel een review maar dit bedrijf verdient er één. Maandag zou me pakket komen zit je thuis te wachten krijg je melding word dinsdag. Zo gaat het nu al elke dag en is het inmiddels vrijdag. Je kan toch niet verwachten dat je elke dag voor niks tussen het aangegeven tijdsblok thuis blijft zitten wachten voor niets. Het pakket doet er sneller over om vanaf china naar Nederland te komen. Hoop in de toekomst nooit meer met deze service iets te maken te krijgen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.