Peddler Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vaak ging goed met afleveren, omdat ik vaak thuis was. Maar als ze opleveren tijdens mijn afwezigheid, ze leveren zomaar voor de deur, onbeheerd. Ook als ik direct al gereageerd van hun bericht... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos. Dit bedrijf kan pakketjes niet bij een service locatie / pickup point achterlaten waar je zelf je pakket op een handig tijdstip kan ophalen. Ze komen een paar keer aan de deur en a... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

187 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elke keer gaat het mis met peddler

Elke keer gaat het mis met peddler, deze keer zeggen ze dat ik niet thuis ben, ik heb een camera deurbel, en een echte camera, onmogelijk dat er iemand heeft aangebeld, maar nu komt er weer een andere datum, en weer van 9 tot 9 zogenaamd.oja de bezorger vermelde ook bij de buren hebben te aangebeld, ik kan op mijn camera zien van niet.

18. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbeheerd afleveren en neem geen verantwoordelijkheid

Vaak ging goed met afleveren, omdat ik vaak thuis was.
Ook als ik direct al gereageerd van hun bericht in de ochtend met verzoek voor opleveren op andere dag. Gewoon genegeerd.
Bij reactie 1 week later van servicedesk, ze vonden dat als ze hadden opgelevered, dus ze hadden hun werk al gedaan. Ook als zomaar voor de deur opgelevered en pakket van rond €100 verdween. Ze zeiden, vraag dan de refund bij de verkopers.
Het gaat over tracking NLEXP0028159404INTPED.

Ze zijn erger dan PostNL. PostNL zijn vaak vertraagd maar nooit opleveren onbeheerd. PostNL leverde tenminste bij de buren bij ons afwezigheid!

Groene bezorging ?!

Eén ster is nog te veel. Claimt een groen bedrijf te zijn. Stuurt wel na 3 'mislukte bezorgpogingen' d.w.z. zonder aankondiging of helemaal niet langskomen, het pakket weer terug naar China/ of het wordt vernietigd. Contact opnemen met de klantenservice is zinloos, zij kunnen niets doen.

15. Juli 2026

Waardeloos.

Waardeloos.

Dit bedrijf kan pakketjes niet bij een service locatie / pickup point achterlaten waar je zelf je pakket op een handig tijdstip kan ophalen. Ze komen een paar keer aan de deur en als je niet thuis bent gaat het pakket subiet retour.

Nu dus ook. Net een melding gehad dat mijn bestelling terug gaat naar China!!! Waarom niet ergens klaarleggen zodat ik het kan ophalen?

Begin dan geen koeriersdienst. Als er iemand van Peddler meeleest: ik zou de terugzending graag nog laten tegenhouden.

10. Juli 2026

Super slechte bezorgdienst

Slechte bezorgdienst. Niet telefonisch bereikbaar, alleen een chatbot die niks oplost en geen directe antwoorden geeft. Levering wordt constant uitgesteld zonder geldige reden. Geen tijdvak, na een halve dag wachten zie je dat de levering is verschoven naar de volgende dag zonder notificatie of reden.

8. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloze bezorgdienst.

Wat een waardeloze bezorgdienst.
Mijn pakje zou in eerste instantie geleverd worden op 26 juni, daardoor wacht je de hele dag thuis van 9 uur s'morgens tot negen uur s'avonds, en krijgt dan een email met de mededeling :
We couldn’t deliver your parcel due to unforeseen circumstances and have scheduled a new delivery.

Dit is dan ook nog gebeurd op 29 juni, en wederom op 1 juli.
Vandaag(2juli) zou het dan geleverd gasn worden, maar daar heb ik geen vertrouwen meer in.
Helaas, geen goede reclame voor dit bedrijf De track and trace voeg ik bij ter illustratie

26 juni, 08:37
Uw bezorging komt aan op 02/07 tussen 09:00 en 21:00
01 juli, 21:02

2. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben er helemaal klaar mee, de wanhoop nabij. Hoe kan ik ooit mijn pakket krijgen? Deze onprofessionele bezorgservice werkt niet met tijdvakken. En zegt tussen 9 en 21, geeft nooit bij de buren af. En plant na 2 mislukte pogingen het bezorgen 2 dagen later weer een rustig in. Nouja plannen? Weer 9 tot 21 natuurlijk. Waardeloos, ik heb er geen woorden meer voor. De klantenservice alleen bereikbaar per mail reageert enorm langzaam. Om te huilen dit. Probeer als je het kunt deze partij te vermijden

1. Juli 2026

Matige service

Ik krijg alleen mailtjes dat de bezorging niet is gelukt. En de volgende dag weer een kans tussen 9.00 en 21.00 uur
Geen mogelijkheid om zelf een tijdslot in te stellen.

29. Juni 2026

BEZORGEN NIET , claimen wel

Peddler bezorgt het pakketje niet, markeert het wel als bezorgd. Je vraagt je af wat ze er dan mee doen… Was een pakket ter waarde van 70 Euro.
Het platform moet nog reageren.
Maar de fout ligt duidelijk bij Peddler (ondanks dat zij juridisch onschendbaar zijn). Verbeterpunt is dat zij hún verantwoordelijkheid moeten nemen als keten-partner. Stop met juridisch verstoppertje spelen. Dit is wel heel makkelijk geld verdienen.
Hieronder de reactie van het bedrijf (kort samengevat; zoek het maar uit, het kan ons niet schelen, wij zijn juridisch niet verantwoordelijk)

Thank you for your message.

As explained in our previous email, because this order was placed through a platform , we are unable to provide delivery information, including GPS coordinates, directly to you.

If the platform requires any delivery details as part of their investigation, they will contact us directly and we will provide them with the necessary information.

Kind regards,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

If I could give 0 stars I would give…

If I could give 0 stars I would give that to peddler, package has been in the local depot for days and yet no updates are given regarding the delivery. It’s been 2 days waiting from 9am till 9Pm. When you call them they can give no information or contact details of the right departement, and they’ll tell you to wait another day. Picking up is no option and i even have to send an e-mail to the HR departement because the reception worker told me they respond quicker than the actual helpdesk mailbox. Stay away from Peddler!!!

29. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useless POS delivered somewhere my…

Useless POS delivered somewhere my package and now I need to look for it.

Even tho I indicated on which floor we live, the eunuch just dropped the item somewhere and now it cannot be found.

If possible use a different delivery service because Peddler deserves go bankrupt

27. Juni 2026

Aliexpress bestellingen door Peddler.com

Tegenwoordig worden de bestelling bij Aliexpress door Peddler.com bezorgd. Ze geven een datum aan dat ze langs zouden komen tussen 09.00 uur tot 21,00 uur. (?????) Ze zeggen dat ze langs zijn geweest en niemand thuis had aangetroffen, terwijl ik de hele dag thuis was. Vervolgens zouden ze de volgende dag op dezelfde tijdstip langskomen, weer de hele dag thuis zitten wachten, zonder Peddler.com. Je kan je bestelling ook niet zelf ophalen. Uiteindelijk heb ik na 3 hele dagen thuis zitten, mijn pakketje door de brievenbus gekregen. Voordat je iets gaat bestellen zou ik eerst maar informeren naar de bezorgingdienst. Waardeloos bedrijf!!!

27. Juni 2026

Wat een waardeloze koeriersdienst

Wat een waardeloze koeriersdienst. De bezorgdatum is inmiddels al 2 weken voorbij en nog steeds geen enkele update of duidelijkheid over waar mijn pakket blijft. De klantenservice is totaal niet bereikbaar en op berichten wordt gewoon niet gereageerd.

Echt frustrerend en zeker geen aanrader. Ik zou deze koerier de volgende keer absoluut vermijden.

Ik heb niets getekend

De tracking zegt "geleverd", maar het pakket is er niet. Ik heb dit 7 dagen geleden gemeld bij de helpdesk, ik krijg geen respons. De verzender betaalt me niet terug, want volgens de koerier heb ik voor het pakket getekend (!).

Geen spullen, geld weg. Dankzij deze oplichters die zich "bezorgdienst" noemt.

19. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alle pakketten vwrdwijnen bij deze…

Alle pakketten vwrdwijnen bij deze partij ondat ze niet aanbellen en het zo neer kwakke op straat. Al meerdere kwren gebeurd zelf een zaak van gemaakt. Het zijn oplichters en afzetters en heb er veel bewijs van.

17. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr