Besøgte Peder Oxe til frokost. Hvilket var virkelig ringe kvalitet. Discount i værste udgave. Billige og tarvelige råvare. Deres smørrebrød lever langt fra op til beskrivelse på deres smørrebrøds sedd... Mehr ansehen
Peder Oxe
Havde booket bord kl 17.45 til julefrokost med 3 venner. Meget ringe betjening, måtte vente 1 time før de begyndte servering. Kedelig anretning, laksen var sjasket op i en bunke på tallerken. Kedelig... Mehr ansehen
Var hos Peder Oxe til Dining week februar 2017. Maden var lækkert, dog var der alt for proppet i restauranten på dagen og vi blev placeret på et tomands-bord, helt op ad et andet bord og lige ved et... Mehr ansehen
Dårligste inkompetente betjening. Hun talte et meget dårligt engelsk, og ikke dansk. Svær kommunikation trods ihærdig forsøg. Fiskefilet var MEGET sprød og mørk……! Lignede og smagte ikke som en sm... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Har nydt en dejlig middag i…
Har nydt en dejlig middag i restauranten , skøn velsmagende 3 retters middag . Meget fin service- betjening i top. Har været mange gange i restauranten og serviceniveauet har aldrig været så højt som vi oplevede denne gang .
Virkelig utjekket
Virkelig utjekket betjening - og mad der først kom efter 60 min.
Fine omgivelser og god mad.
Vi havde glædet os til en 3 retters…
Vi havde glædet os til en 3 retters middag sidste lørdag, men blev virkelig skuffet 😮
Ingen salt i kværnen på bordet, en hasselback kartoffel til deling, og en oksefilet der var fuld af scener og fedt 🤨
Og der skulle også være ærter til hovedretten, men dem så vi ikke skyggen af 🙈
Selv om min mand klagede over kødet, fik han ikke en ny bøf, blot et gratis glas rødvin 🤨
Et sted jeg virkelig havde glædet mig at besøge efter mange år, men blev mega skuffet, og sætter ikke mine ben der igen 😱
Elendige bøffer
Var lørdag aften på Peder Oxe med vores voksne barnebarn og skulle have en hyggelig afte med noget godt at spise - det fik Oxen spoleret.
Vi fik oxe-filet, Gateau Marcel og kaffe. Til bøffen rødvin.
Rødvin, kaffe og dessert var ok, men bøffen!!! Aldrig har jeg fået så elendig øksebøf. Det var mere fedt og sener end det var kød, og det var ike kun den ene, men alle tre.
Det er sidste gang jeg besøger Peder Oxe
Ved ikke hvor jeg skal starte?
Ved ikke hvor jeg skal starte?
Kæresten og jeg havde glædet os til, at spise frokost på Peder Oxe, men men …..
Det startede med, at vi ville sidde på Tovet, men det kunne kun lade sig gøre, hvis vi ville sidde i fuld sol, for parasollerne var gået i stykker. Vi fik et bord i skygge, så det var ok.
Vi fik smørebrødsseddelen og bestiller 2 stk hver og en dejlig fadøl. Nu var det bare lige, at fadølsanlægget var gået i stykker???? Hvis vi skulle have en KOLD øl til, så blev det en Grøn Tuborg på flaske. Man havde andre øl, men de var IKKE kolde.
Det blev til 2 Grøn Tuborg, en til hver. Nu var det, at andre borde begyndte at sende deres øl tilbage. Tænkte ikke videre over det, før jeg hælde min øl over i mit VINGLAS og så den var grumset. Jeg smagte på den, den var flad. Tjekket så lige datoen på øllet og så den var 5 måneder FOR GAMMEL!!!!!
Fik en ny øl som var i orden.
En fiskefilet smækket på et stykke rugbrød, noget sjask som skulle være Remo, EN dusk Dild 95 kr.
Kyllingesalat på et stykke sejt brød, 4 små stykker kantarel 90 kr. Salaten smagte ganske godt, men resten var tørt.
Rørt Tatar mad med 2 STORE SENER I…95 kr. Det har jeg ALDRIG prøvet før. Føj for F…. Gad godt vide hvad den Tatar er lavet af eller måske ikke.
DET ER DET RINGESTE JEG NOGEN SIDEN HAR PRØVER! SKAM JER PEDER OXE !!!!
Ville holde frokost på torvet og nyde…
Ville holde frokost på torvet og nyde god smørrebrød. Til 90,- pr stk var forventningen høj. Og et stjerneskud til 170,-
Kvaliteten var så elendig og det smørrebrød var så kedeligt at det kunne havde været købt flottere og bedre i netto under færdig retter.
Vi var dybt skuffede og må i drømme at det bestemt ikke levede op til forventningerne.
Lørdag 28 nov spiste vi på Peder Oxe
Lørdag 28 nov spiste vi på Peder Oxe. Desværre en aften der skuffede på alle punkter. Meget snævert menukort. Tjener der ikke vidste forskel på koldrøget laks og gravet laks. De sagde at forretten med and var varm og rigelig stor som hovedret. Den var ingen af delene. Hummersuppe blev serveres lunken og ikke varm. Brød kom da vi spurgte 2. gang. Hovedretten var også skuffende bl.a. havde sovsene skind på toppen og kødet var ikke specielt godt. Søtungen var ok. Da vi spurgte efter flere kartofler kom de først da vi var færdig med at spise. At tjerenren tabte 2 af hovedretterne på gulvet er hvad der kan ske. De serverede også den forkerte vin, som dog ellers var god og det var fin store glas der blev serveret. Vi turde ikke vove os ud i dessert. Selvsagt var der fejl i regningen. Skuffende oplevelse for et sted vi plejende at komme en del.
Mortens Aften på Peder Oxe er vel nok…
Mortens Aften på Peder Oxe er vel nok den sejeste and jeg nogensinde har fået,og sovsen total smagsløs,sorry men facts...
Dejlig aften hos Peder Oxe
Dejlig aften hos Peder Oxe. Super betjening og virkelig dejlig, velsmagende mad og dejlig vin. Vi kommer helt sikkert igen
Lige kommet hjem ,skøn mørt kød stegt…
Lige kommet hjem ,skøn mørt kød stegt perfekt god dessert super betjening fra glade og smilende piger ,Signe som serveret ved vores bord var virkelig sød og hjælpsom 👍😊
Mvh
Jens og familie .
Skuffende
Hyggeligt sted. Men en lidt rodet affære. Vi var 6 personer, hvoraf 3 bestilte steak. Da maden kom, var den kold. Smørret på bøfferne kunne ikke en gang smelte. Da vi endelig fik nye retter, var resten af selskabet færdige med at spise.
Vi købte to flasker vin til 400kr/stk. De blev ikke præsenteret / åbnet ved bordet og blev ikke tilbudt at smage vinen.
Så en skuffende oplevelse.
Fik en meget fin betjening af tjener Zilah
Vi var til Mortens aften 10.11.19 og fik en ok Mortens And m. al relevant tilbehør. Det var dog især jeres søde, dygtige og opmærksomme tjener Zilah, der gjorde aftenen til en rigtig god oplevelse for os, hvilket gjorde den store forskel, og derfor det primære grundlag for denne bedømmelse.
Vi er meget skuffede over vores besøg…
Vi er meget skuffede over vores besøg hos Peder Oxe i går. De varme retter smagte ikke af noget og var uinteressante. Salatbordet var kedeligt og med grønt, som havde stået længe. Slet ikke som " i gamle dage ". De unge piger, som betjente os, var søde men længe om at komme - selvom der kun var få gæster.
Vi kommer ikke igen.
Fadøllen var sluppet op lige som kanin…
Fadøllen var sluppet op lige som kanin på menukortet. Vi var 9 og havde bestilt plads i rum for is selv Det var der ikke personale til da vi kom. Da 4 havde bestilt bøf måtte tjeneren bede kokken hente kød ude i byen... Maden på det jævne og for dyr! Det kan gøres bedre!
I skulle skamme jer
Var i dag (22/12-18) på kæreste tur og vi havde bestilt bord til frokost kl 12.30.
Hyggelige og pæne lokaler.
Vi bad dog om at blive flyttet, da det var så trangt op ad kasseapparatet... Vi fik en ny plads, men med 7 cm mellem hvert bord, er der ikke meget plads til at kunne være lidt private... 🙁
Nå vi er ret vant til at spise frokost ude og vi glædede os til smørrebrød, men hold nu kæft jeg tabte kæben. 😮
Et stykke rugbrød med en fiskefilet, som 100% var stegt på forhånd og lagt under varmelampe, en klat remoulade og en dusk dild... 😳
Næste stykke var tatar... Den smagte faktisk godt, men et stykke rugbrød, hvor det bare var smidt på og karse på toppe. 😳
Og til en pris a 85,- pr stk 😡
Vi er rystede og kommer der aldrig mere... 👎
Seriøst, min kæreste smører sin egen madpakke og den er så meget flottere end det vi i dag betalte en formue for.
Kan ikke anbefales 👎👎👎
Køb aldrig smørrebrød du bliver…
Køb aldrig smørrebrød du bliver taget ved næsen..de er så små og du betaler kassen..skam jer fydaføj..vi kommer aldrig igen..det var første og sidste gang..
Maden er på det jævne
Maden er på det jævne, mens stedet er hyggeligt. Betjeningen kunne godt bruge et løft.
Middelmådig mad
Middelmådig mad, hvor søtungen var tør, skamstegt og formentlig ikke fra samme morgen.
Peder Oxe, der tidligere har kunnet brøste sig af at være et godt spisested, er nu omdannet til en turistfælde...
Sørgelig oplevelse!
Dejligt sted
Dejligt sted med super fin betjening selv om der var temmelig travlt. Perfekt tillavet mad, meget velsmagende. Peder Oxe kan virkelig anbefales.
Pris på drikkevarer måske lige i overkanten, men dette kan ikke ødelægge intrykket.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.