PFA Bewertungen 571

TrustScore 2 von 5

1,9

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det har ikke været muligt at få tilkendt tab af erhvervsevne til trods for, at jeg har dokumentation fra læge og speciallæger. Der har været meget lang behandlingstid på min sag og det virker til at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik utrolig god hjælp og vejledning af kundeservicemedarbejderen Thomas (initialer THH) hos PFA Pension. Thomas skal have en kæmpe ros for at sidde og hjælpe mig i næsten en time. Som e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg får oplevelsen af et lukket upersonligt firma som kunne ligge lagt over østpå for 100 år side. Et firma som ikke har den ringeste forstand på kundepleje og forvaltning af formue. Deres sundhedsfor... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I'm unlucky lately with PFA. This time they denied my request of a specialist visit basically disagreeind with my GP referral. A Medic paid by PFA that disagrees with a recommendation by a governement... Mehr ansehen

1. Pensionsfonds
  2. Versicherungsgesellschaft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,2 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

1,9

1 Stern

Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uanstændig behandling af et ungt…

Uanstændig behandling af et ungt menneske, der lige har fået oprettet en pensionsordning hos jer.

Der skal overføres fra en tidligere oprettet pensionsordning (på gamle vilkår så det er vigtigt at de vilkår overflyttes), det er noget det nye selskab plejer at gøre, men det gør I åbenbart ikke mere?

Når man søger oplysninger på jeres hjemmeside bliver man henvist til at ringer = I oplyser at der er 45 minutters ventetid (kan se at det også var tilfældet i medio november)

Det er no go!

2. Dezember 2025

Hej CB

Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig er kede af at høre om din oplevelse.

Vi må ikke behandle sager her via Trustpilot grundet regler om persondata, men vi håber, at du har fået svar på alle dine spørgsmål vedr. din ordning hos os. Ellers er du velkommen til at skrive til os via mitpfa.dk eller ringe til os. Hvis der er lang ventetid, er man altid velkommen til at indtaste sit nummer, så ringer vi retur, så snart det er muligt.

Hvis du i stedet vil klage over dit forløb, kan du læse om mulighederne for dette her: https://www.pfa.dk/andet/din-kundeoplevelse/

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service og gode dialoger

Andbefaler PFA. har haft gode dialoger, rådgivning i henhold til forsikring og føler hurtigt vi kunne rådgives af pågældende ekspert. Der blev naturligvis stillet kritiske spørgsmål i henhold til emnet, som der selvfølgelig forventes. Efter alt information var klarlagt, så fik vi hurtigt hjælp og viderestilling til undersøgelse samt afklaring.

Så er selve forvaltningen af ens pensionopsparing også rigtig fornuftig.

Lille skår i glæden, var utrolig glad for deres APP med nem overblik - Denne app har ikke virket på android/ samsung telefoner siden deres opdatering 5 december 2024. Men dette er der adviseret om et par gange.

men en varm anbefaling herfra.

6. Mai 2025

Kære Torben

Tusind tak for anmeldelsen og de fine ord. Vi er glade for anbefalingen - og værdsætter meget, at du har taget dig tid til at skrive den.

Vi er selvfølgelig fortsat opmærksomme på ønsket omkring appen til Android, og der bliver arbejdet på at finde en løsning. Tak igen for at tage dig til at skrive til os.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mit PFA har nu været nede i dagevis for…

Mit PFA har nu været nede i dagevis for systemopdateringer, uden besked om hvornår systemerne forventes funktionelle igen.

24. November 2025

Hej Pedro

Tak for anmeldelsen, og vi kan kun beklage.

Vi oplever desværre tekniske udfordringer lige nu grundet en systemopdatering i weekenden. Det betyder, at man ikke kan logge på mitpfa.dk, og vi har også haft problemer med telefonerne i løbet af dagen.

Vi har desværre ingen tidshorisont for, hvornår udfordringerne er løst, men arbejder på højtryk for at få systemerne op at køre igen. Beklager igen ulejligheden og tak for din tålmodighed.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis du ønsker tryghed – så vælg en sundhedsforsikring et andet sted!

Hvis du ønsker tryghed – så vælg en sundhedsforsikring et andet sted!
Dette er nu min anden anmeldelse af PFA. Jeg er blevet provokeret af at se PFA’s reklame, hvor de lover tryghed til personer med psykiske udfordringer, hvis man køber deres sundhedsforsikring. Den tryghed kan man ikke forvente i virkeligheden.
Vi har som forældre tegnet en sundhedsforsikring til vores datter, men hun er nu blevet afvist to gange i at gøre brug af sin forsikring. Hun har udelukkende mødt nedladende kundeservicemedarbejdere, der tilsyneladende leder efter “huller i osten” for at undgå at dække hendes behandling – selvom hun har helt relevante henvisninger fra sin egen læge.
Det er svært at beskrive, hvor skuffende og frustrerende det er at stå med et ungt menneske, der har brug for hjælp, og så opleve en forsikring, der gør alt for ikke at hjælpe.

28. Oktober 2025

Kære Susanne

Tak for din anmeldelse. Vi kan ikke ud fra dine oplysninger se, om du allerede har sendt en klage vedr. din sag. Hvis ikke, så kan du læse mere om mulighederne via denne side: https://www.pfa.dk/andet/din-kundeoplevelse/

Vi må ikke behandle personsager her via Trustpilot grundet regler om persondata, men vi undersøger gerne sagen nærmere via mulighederne beskrevet via linket, hvis dette ikke allerede er gjort, og du ønsker det.

1,5 times tlf-ventetid

Har ringet for at få svar på et - formentlig - for PFA simpelt spørgsmål. Fik at vide, at ventetiden var mere end 45 minutter, men tlf-robotten tilbød at I kunne ringe tilbage, og at jeg ville beholde min plads i køen. 1,5 time senere ringede min tlf i 0,5 sek, hvorefter den blev afbrudt. Det var jer, men ingen ringede tilbage igen. Det er jo værre svartider end YouSee, og det er ikke nogen anbefaling. Nu kan jeg så starte forfra i dag. Dårlig kundeservice.

17. November 2025

Kære Ulla

Tak for din anmeldelse, og vi kan selvfølgelig kun beklage oplevelsen og ventetiden.

Vi havde ekstraordinært mange kald i sidste uge, og derfor længere ventetider, end vi ønsker at give vores kunder. Det er selvfølgelig også en fejl, at opkaldet retur bliver afbrudt.

Vi kigger løbende på, hvordan vi sikrer mindst mulig ventetid for vores kunder. Vi beklager igen din oplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg oplever at få en virkelig dårlig…

Jeg oplever at få en virkelig dårlig rådgivning. Jeg er igang med at tegne en ny forsikring og får at vide skriftligt, at jeg blot skal tage stilling til forsinkringstilbuddet inden 1/11. Jeg giver besked om, at jeg accepterer tilbuddet den 29/10. Så kan PFA lige pludselig ikke længere leve op til deres tilbud, fordi de lige skal bruge noget sagsbehandlingstid, så jeg kan godt blive forsikringet, men nu koster det lige 1000kr. ekstra om måneden.
Nu modtager jeg et spørgeskema om helbredsoplysninger, det udfylder jeg fluks, 14 dage senere får jeg et nyt sprøgeskema, nu med uddybende spørgsmål, spørgsmål som jeg har svaret på 1 gang, da jeg tegnede forsikringen i første omgang for over et år siden. Da jeg så vil indsende skemaet, så fejler den, fordi skemaet er sådan indrettet, at jeg er nødt til at lyve og krydse JA i en boks, for at komme videre. Det kommer ikke til at ske. Det er så tydeligt, at I bevidst rådgiver folk dårligt, for at tjene penge, hvor er det bare en ussel opførsel.

17. November 2025

Kære Pernille

Tak for din anmeldelse. Vi må ikke behandle personsager her via Trustpilot grundet regler om persondata, men vil da meget gerne kigge på din sag for at se, om der er sket fejl, eller om noget skulle være gjort anderledes.

Vi håber, at du har mulighed for at sende os din kundeoplevelse, så vi kan kigge nærmere på din sag. Det kan du bl.a. gøre via denne side: https://www.pfa.dk/andet/din-kundeoplevelse/. Alternativt kan du gøre det ved at logge på mitpfa.dk.

PFA App

Det er ganske simpelt amatøragtigt at have en app der er så ringe, enten virker den ikke eller er under opdatering.

12. November 2025

Hej Tom

Tak for din anmeldelse. Vi skal nok give beskeden videre til de ansvarlige. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at du altid kan tilgå mitpfa.dk på både computer og mobil, hvis app'en giver udfordringer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er rystet og ville give minus hvis muligt..

Klumsede rundt i det helt fra start… Fik først afslag fordi jeg ifølge medarbejderen tidligere havde været i ressource forløb?! Det kendte hverken jeg selv eller kommunen til! Og medarbejder insisterer trods sagsbehandler udpensler at jeg ALDRIG har været i ressource forløb før! 😅

Til sidst gik det op for medarbejderen at hun tog fejl..

Sagen genåbnes men får igen afslag.
Denne gang fordi skadebehandler ikke havde fået erhvervsevnen fra kommunen.. Kommunen har ikke modtaget forespørgslen?? 😅🤣🙄 Hverken sagsbehandler eller den medarbejder der står med disse ting og som tilfældigvis er min veninde har set noget til nogen forespørgsel 🤥

PFA’s egen læge vurderede så selv min arbejdsevne udfra et par af mine somatiske lidelser.. og journaler hvoraf flere ikke blev nævnt..FLOT!

Ved afslag, fulgte der ikke en klage vejledning med som vel egentligt er kotume?

Hvis PFA gider svare her om klage FRIST vil det være fint, for ønsker ikke yderligere kontakt med den medarbejder der har “kørt” min sag!
Og så håber jeg ikke som andre nævner her, at ens klage går igennem samme medarbejder man i forvejen er utilfreds/ utryg ved!?

30. September 2025

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse. Vi vil selvfølgelig gerne undersøge din sag nærmere.

Vi kan ikke oplyse om en specifik klagefrist, da det afhænger meget af den enkelte sag, og din individuelle ordning hos os. Du har selvfølgelig mulighed for at ringe eller skrive til os, og få oplyst den specifikke frist på din sag.

Men som nævnt vil vi meget gerne kigge på hele forløbet igen, og du har mulighed for at skrive en klage via denne side: https://www.pfa.dk/andet/din-kundeoplevelse/. Eller ved at logge på Mit PFA og skrive en besked (vælg 'ny besked -> 'min kundeoplevelse').

Så kigger vi på sagen - og som vi også har skrevet her på siden før, så er det aldrig den samme person, der kigger på klager, som dem, der har siddet med sagsbehandlingen.

Hårrejsende dårlig kundeservice

Jeg spurgte ind til hvordan efterløn og pensionsopsparinger modregnedes, -og det kunne Claus ikke svare på. Ufatteligt for mig, at man som pensions selskab vil være bekendt ikke at sætte sig ind i hvilke konsekvenser tidspunkt m.m. for udbetaling får for ens efterløn, -specielt når jeg tænker på hvor meget jeg har betalt i dem til administration igennem årene. Det er hårrejsende dårlig kunderservice, -de er jo ligeglade !
-og hvad angår dit svar nedenfor Carl, så vurderer jeg, ud fra alle de andre dårlige tilbagemeldinger her, at det er totalt spild af tid at bede jer om at forbedre på noget, hvis I tog alle de mange dårlige tilbagemeldinger her seriøst, havde i selvfølgelig allerede gjort en indsats for at forbedre jeres image. Jeg skriver egentlig bare for at advare andre.

6. November 2025

Hej Kaj

Tak for din anmeldelse, og vi er virkelig ærgerlige over, at du ikke har fået den rådgivning, som du ønsker. Det er selvfølgelig ikke godt nok.

Vi må ikke behandle personsager her via Trustpilot, men vi håber, at du vil logge på mitpfa.dk og skrive en besked til os der. Så skal vi nok undersøge, hvad der er gået galt i den konkrete rådgivning og ikke mindst give dig de svar, som du har behov vedr. din pension.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PFA Pension – når du har mest brug for hjælp, svigter de

UPDATE! Tak til Carl fra PFA fra jeres kommentar.
Interesant. Så har du vel heller ikke noget i mod at oplyse hvor mange som fik som fik dækning via jeres/deres forsikring for tab af erhvervsevne i PFA i år 2024.

Advarsel: PFA Pension – når du har mest brug for hjælp, svigter de

Min arbejdsgiver har forsikret mig gennem PFA for tab af erhvervsevne. Alligevel står jeg nu i den absurde situation, at selv om både kommune, egen læge og speciallæge har vurderet, at jeg maksimalt kan arbejde 15 timer om ugen på grund af en varig funktionsnedsættelse, så mener PFA, at jeg godt kan arbejde mere – helt uden at tage de uvildige faglige vurderinger alvorligt.

Det mest bekymrende er, at PFAs egne forsikringsbetingelser reelt betyder, at det udelukkende er deres egen vurdering, der gælder – uanset hvor meget lægelig, kommunal og øvrig dokumentation, man fremlægger.
Når der skal betales erstatning, finder PFA altid en vej til at give afslag.

Som kunde står man tilbage magtesløs:
• Ingen reel klagevejledning eller klagefrist bliver givet.
• Man bliver mødt med standardafslag og interne vurderinger, der tilsidesætter uafhængige eksperter.
• Systemet virker designet til at undgå udbetaling, ikke til at hjælpe mennesker i en svær livssituation.

Jeg har nu klaget to gange – uden resultat – og har derfor måttet tage sagen videre til advokat med henblik på retssag.

Mit råd til andre: Tænk dig grundigt om, før du vælger PFA Pension. Deres markedsføring om tryghed og hjælp ved sygdom stemmer ikke overens med virkeligheden. Når du får brug for dem, er det som at slå i en mur af jura og afslag.

4. November 2025

Kære Kristina

Tak for din anmeldelse, og vi er kede af at høre om dit forløb.

Vi forsøger bestemt ikke at finde en vej til afslag i behandling af vores kunder - og i alene i 2024 har vi hjulpet over 143.000 kunder gennem deres sundhedssikring, ved kritisk sygdom eller tab af erhvervsevne. Men der er tilfælde, hvor forsikringerne ikke dækker, og da vi er et kundefællesskab, har vi et ansvar for at behandler sager fair og korrekt.

Vi må ikke kommentere konkrete personsager via Trustpilot grundet regler om persondata. Og det lyder som om, at du allerede har klaget over din sag via vores hjemmeside - her kan du også se dine muligheder for at klage yderligere til andre instanser: https://www.pfa.dk/andet/din-kundeoplevelse/

PROFESSIONALISM

PROFESSIONALISM, NYTTIGE, VÆRDI, grundig, venlig, behagelige at tale med, effektivt, bedste Pension fremtidige investering med mange fordel. Takker meget til alle jeg har talt med både telefonisk og besked i PFA hjemmeside. og MEGET GLAD for PFA PENSION. Efter 3 måneders arbejdsskadesag truffet afgørelsen for Tabt arbejdsevne imens EAS afgørelsen og Ankestyrelsen arbejde om Erstatnings ansvar. Man skal sikre alt dokumentation blive udfyldt korrekt, send fra faglige behandling, Læge Journal så alt plads i 3 måneder quarantine fra Marts 2024 med forlængelse efter ulykke. Alt skal nok lykkedes alt uretfærdigheder fra arbejdsgiveren med hjælp af Faglighuse Fagforening konsulent / privat advokat. Jeg føler altid takknemlig og heldig hos PFA igennem min tidligere arbejdsgivere. Uheldigt at kommet til skade det er jo ulykke kan man ikke ved derfor man sikre sig økonomiske igennem livet. Penge kan ikke købe glæden indre men kan få det bedre ydre og indre at klare igennem hård tider råd alt udgifter på plads. På nogen måde findes andre perspektivet og bevare mening i livet blive ved at elske og elsket, passe sig selv mest motiveret bedre helbred få ro i sind, bevare glæden, se lys lang fra i mørke tider. Find bedre valg at få tiden gøre bedre helbred, mor sig hvert eneste minute indre og ydre alletiders dem vi elsker omverdenen nær og fjern er nok mening at bevare glæden om alt vi have. Live handler om hvem er den uheldige og heldige god lærling, acceptere SÅDAN ER LIVET NYDE DEN BEDSTE VI KAN OG GOD DAG! STOLTE YNDIGT LAND TAKKER MED JER HØJT PRESTIGE EXCELLENT ANBEFALES, Kærlig hilsner herfra derfor

1. November 2025

Hej Ludivina

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive den. Tak!

PFA tager 26% af min pension for at flytte den

PFA anbefalede mig at samle min pension hos mit andet pensionsselskab, pga. det meget lille beløb, jeg havde stående (8000 kr.).
I den forbindelse finder jeg dog ud af, at PFA tillader sig at tage et gebyr på 2095 kr. for at flytte pengene. Kun ved beløb under 5000 kr. tager de ikke gebyr. De vil altså fratage mig 26% af min pension for at samle den!
Forbrugerrådet Tænk skriver ellers, at det oftest er gratis at flytte sin pension, hvis man har under 20.000 kr. stående. Men I har altså valgt en langt mere grådig måde at behandle jeres kunder på, I burde skamme jer.

30. Oktober 2025

Hej Mia

Tak for din anmeldelse. Vi kan godt forstå din frustration. Vi er blandt de absolut billigste kommercielle pensionsselskaber ift. omkostninger, men der er visse administrative omkostninger, som vi ikke kommer udenom.

Det er nemlig korrekt, at vi tager et gebyr for at flytte ens pension, som dækker de administrative omkostninger, vi har i den forbindelse. Dette gebyr er meget standard og vil også være tilfældet blandt de fleste pensionsselskaber - det vil beløbsgrænsen ved gratis flytning også være.

Vi prøver at være så transparente som overhovedet muligt omkring vores priser, og du finder dem her på denne side: https://www.pfa.dk/om-pfa/finansiel-information/omkostninger-og-priser/. Her vil det også fremgå, hvad omkostningerne vil være ved at lade din pension blive i PFA.

Hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere rådgivning, er du meget velkommen til at tage fat i os igen.

pensionsråd

Skal man have de gode pensionsråd fra PFA er det nødvendigt at betale for Ekstrabladet. Kun der er de tilgængelige. Se f.eks. Camilla Schjølin Poulsen på LinkedIn.

26. Oktober 2025

Hej Stenderuphus Vesterbro

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er interesseret i at høre mange af de gode råd fra vores privatøkonom, Camilla Schjølin Poulsen.

Camilla bliver ofte interviewet og citeret i medierne, og det er korrekt, at mange artikler derfor ligger bag en betalingsmur.

Men netop derfor forsøger vi altid at gøre de råd, som vi mener er relevante for vores kunder, tilgængelige via egne kanaler - fx via Facebook, Instagram, LinkedIn og ikke mindst på vores hjemmeside pfa.dk. Her kan du finde mange artikler med gode råde fra Camilla: https://www.pfa.dk/news-archive/

Vi er dog rigtig glade for, at du skriver denne anmeldelse, så vi bliver endnu mere opmærksomme på, at vi skal gøre de gode råd tilgængelige til vores kunder via vores egne kanaler - det skal vi forsøge at gøre endnu bedre i fremtiden.

Meget mærkelig sagsbehandling

Havde brug for hjælp til en forundersøgelse. Selskabet nølede og pludselig var en eller anden grænse desværre overskredet (pga deres langsommelighed). Sendte en klage. Og selv samme medarbejder som havde behandlet og afvist sagen inituelt behandlede så også selve klagen. Dybt useriøst.

17. September 2025

Kære Henrik

Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig er kede af at høre, at du ikke har fået den behandling, som du ønskede.

Vi må ikke kommentere eller behandle personsager her via Trustpilot grundet regler om persondata. Vi kan dog oplyse, at det aldrig er den samme medarbejder, der behandler sager, som derefter også behandler en klage. Det er PFA's juridiske afdeling er udpeget som klageansvarlig enhed, og det er medarbejdere i den afdeling, som behandler klager.

Vi beklager, hvis der er opstået forvirring omkring dette, og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring dette eller omkring afgørelsen af din sag.

Stay far away

stay as far away as possible from them.

23. Oktober 2025

Hi Emmanouil,

We are sad to read your review. We are not allowed to comment or reply to specific cases here on Trustpilot due to rules regarding personal data - but we do hope that you can take the time to share your feedback or comments via our website: https://english.pfa.dk/other/your-customer-experience/#feedback-and-comments-to-pfa.

That way we can hopefully do things better the next time.

Best regards,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi troede at vi var i gode hænder, da sygdommen ramte os.

Vi troede, vi havde tryghed – men PFA svigter os, når vi har allermest brug for dem
Vi er en lille familie med begrænsede økonomiske midler, ramt af en alvorlig og livsændrende sygdom – sclerose. Vores hverdag er præget af bekymringer, tab af indkomst og usikkerhed om fremtiden. Vi troede, at vores forsikring hos PFA – en forsikring ved tab af erhvervsevne – ville give os den tryghed, vi havde brug for. Men i stedet mødes vi af mistro, bureaukrati og beslutninger, der truer vores økonomiske eksistens.
PFA har valgt at udbetale præmie og opsige forsikringen, mens der verserer en klage – uden at kunne dokumentere, at det er lovligt. Vi har gentagne gange bedt om konkret hjemmel, men får kun henvisninger til “praksis”. Det føles som om vi står alene over for hele PFA’s juridiske og økonomiske maskineri.
Vi har mistet en stor del af familiens indkomst og står nu med risiko for uopretteligt tab. Det er ikke bare tal og paragraffer – det er vores liv, vores fremtid og vores håb, der er på spil.
PFA skriver selv, at de vil være der, når livet gør ondt, og skabe økonomisk og menneskelig tryghed. Men hvor er den tryghed nu? Hvor er den omsorg, de lover i deres kommunikation?
Vi deler dette, fordi vi ikke føler os hørt. Vi håber, at nogen hos PFA vil lytte – og at andre kunder, der har oplevet noget lignende, vil dele deres historie.
#PFA #Sclerose #Tryghed #TabAfErhvervsevne #Kundehistorie #ViBliverIkkeHørt #Mistro #Omsorg #Retfærdighed #LilleFamilie #UligKamp

1. Oktober 2025

Kære Mikael

Tak for din anmeldelse. Vi har også set jeres kommentarer på vores kanaler på sociale medier, og vi er selvfølgelig kede af at høre om jeres forløb.

Vi må af gode grunde ikke kommentere på jeres sag eller andre enkeltsager via offentlige kanaler grundet regler om persondata. Og i denne sag handler det jo netop om personfølsomme oplysninger.

I er sikkert blevet opmærksomme på klagemulighederne ift. afgørelsen af jeres sag. Men hvis ikke, så finder I alle oplysninger her: https://www.pfa.dk/andet/din-kundeoplevelse/.

I er naturligvis også velkomne til at ringe ind eller skrive til os via Mit PFA, hvis I savner svar på noget eller ønsker noget uddybet vedr. jeres sag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I regret not reading these reviews…

I regret not reading these reviews earlier and adjusting my settings while I was still employed and contributing to PFA DK. Having worked with pension and private insurance providers across several countries, Denmark stood out — unfortunately, for the wrong reasons. The fees were shockingly high, and after two years on an expat scheme, I was only able to recover about half of my contributions. A significant portion was lost to fees and so-called "mandatory" opt-ins.
The withdrawal process was costly, and the investment options offered were far from optimal. One of the most frustrating experiences was trying to obtain a report on the health services I had used while employed. I requested it just a week after leaving Denmark, only to be denied access because I was no longer a member.
If you can, avoid PFA DK. If you're already enrolled, at the very least try to make use of the private insurance benefits while you're still eligible for medical services.

13. Oktober 2025

Dear Robert,

Thanks for your review. Typically, in Denmark, it will be your employer that decides which offers are included in your pension scheme, and there are also very strict rules and regulations regarding withdrawals, which are unfortunately out of our hands.

If you wish to have your case reviewed again or file a formal complaint, you can see your options here: https://english.pfa.dk/other/your-customer-experience/

Best regards,

STOP STOP STOP 🛑🛑🛑

STOP STOP STOP 🛑🛑🛑

Vælg Ikke PFA De er så ringe til pension.

Der er sat en stjerne, men hvis det var muligt skulle der ikke have været nogen som helst!!

1. Oktober 2025

Kære Jacob

Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig er kede af at høre din mening om os. Hvis du har spørgsmål til en konkret sag, håber vi, at du vil ringe til os på 70 12 50 00. Hvis du er utilfreds med behandlingen af en sag, er du velkommen til at se dine muligheder her: https://www.pfa.dk/andet/din-kundeoplevelse/

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

elendig vejleding og afvisende.

elendig vejleding og afvisende.
er ked af vi har skriftet til PFA håber hurtig muligst det går op for ledelsen så der kan skiftes igen.

de har ingen interesse i at hjælpe og henviser bare tilbage til det offentlige.
hvad skal man så med en sunhedsforsikring

2. Oktober 2025

Kære Thomas

Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig er kede af, at du ikke har fået den ønskede behandling. Vi må af gode grunde ikke gå i detaljer vedr. enkeltsager grundet regler om persondata. Vi vil naturligvis gerne give dig svar vedr. din sag, hvis du kontakter os på 70 12 50 00 eller via mitpfa.dk, og ellers kan du se, hvilke andre muligheder, der er for at få gennemgået din sag, på denne side: https://www.pfa.dk/andet/din-kundeoplevelse/.

Dygtig kompetent rådgivnig

I forbindelse med at jeg er ved at nå alderen, hvor man skal kigge på pension, blev jeg inviteret til pensionsmøde. Min hustru blev samtidig inviteret med for at få det samlede billede. Lige fra starten følte vi os trygge og har haft en virkelig god oplevelse hele vejen i gennem. Mikkel er et fantastisk rådgiver, som formår at præsentere hele processen og prognoserne på en god og overskuelig måde. Vi har nu alle vores pensioner i PFA. Tak for hjælpen Mikkel.

19. September 2025

Hej Henrik

Vi vil blot kvittere og sige tusind tak for de pæne ord. Vi giver dem videre til Mikkel, og er glade for, at I har fået en rigtig god rådgivning. Tak igen for at tage jer tid til at skrive anmeldelsen. Det er værdsat.

Carl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr