Jätte trevlig personal byte skärmen på min iPhone i 14 min rekommenderar starkt alla åker till phonea
Super service, jätte nöjd, fixar allt från telefoner till PS5. Rekommenderas stärkt.
Jätte bra service rekommenderar Byte baksida på 1 timme
Bästa mobilreparatör i Sörmland rekommenderar
- Reparaturladen für Mobiltelefone
- Geschäft für Mobiltelefonzubehör
- Handy-Ladestation
- Handy-Recycling und Entsperrservice
- Mobiltelefongeschäft
Phonea är en självständig verkstad med hjärtat i Katrineholm,specialiserad på snabb och professionell reparation av mobiler, surfplattor och annan konsumentelektronik. Vi kombinerar teknisk expertis med personlig service – oavsett om det gäller en sprucken skärm eller mer avancerad komponentfelsökning. Med moderna verktyg, lång erfarenhet och en noggrann arbetsprocess ser vi till att din enhet fungerar som den ska, så snabbt som möjligt.
Kungsgatan 18, 641 36, Katrineholm , Schweden
- 0722699146
- info@phonea.se
- www.phonea.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Bra service fixar allt i tid
Bra service fixar allt i tid
Ahlen bästa telefon fixaren i stan
Jätte trevlig personal byte skärmen på…
Bra service snabt och smidikt
Bra service snabt och smidikt
Jätte bra service reparation för…
Jätte bra service reparation för mobilen inom 30min med bra pris rekommenderar
Bästa mobilreparatör i Sörmland…
Bästa mobilreparatör i Sörmland rekommenderar
Bra service rekommenderar
Bra service rekommenderar
Bra personal rekomenderar
Snart och smidigt rekomenderar
Snabb och trevlig personal
Snabb och trevlig personal
Altid bra service och ttevliga personal
bra service rekomenderar
Min minderåriga son beställde en ny…
Min minderåriga son beställde en ny mobiltelefon iPhone 17, den levererades inte trots många löften. Enligt konsumenträtt hävdes köpet och pengarna skulle betalts tillbaka. Ägaren lovade att betala, många löften, fortfarande efter en och en halv månad påstår ägaren att han ”ska betala denna veckan”. Suck 😮💨, tråkigt att min omyndiga son får vara med om detta. Rekommenderar alla andra att inte betala något i förskott!!!
Rekommenderar alltid bäst
Rekommenderar alltid bäst