Jeg skulle have lavet bagover på min gamle samsung tlf. Spurgte i butikken om den kunne laves, kunne det betale sig og hvor lang tid det ville tage. Den kunne sagtens lave og det kunne også betale si... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Over al forventning på ROs torv. Skulle have skiftet skærm, den blev skiftet i november og da den så løsnede sig i et hjørne i januar, lavede de det uden beregning. Ydermere skulle de skifte batteri i... Mehr ansehen
De laver din telefon med falske Apple dele og opkræver dig for en ægte, fik lavet bagskærm frontskærm og batteri, fik afvide bagskærmen kostede 1100 og batteriet 400 og kom af med 4200. Det er godt no... Mehr ansehen
Fantastisk service og ekspertise! Jeg var imponeret over den professionelle måde, de tog sig af min udfordring. Personalet var utroligt venlige og hjælpsomme. Jeg fik et tip, som var det helt rigtige... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
PhonePower er en af Danmarks absolut førende mobilreparatører. Med over 10 års erfaring og nogle af landets dygtigste teknikere, er du sikret den suverænt bedste behandling. PhonePower er autoriseret reparatører og har altid fingeren i pulsen over nyeste teknologier og smartere løsninger til kunderne.
Kontaktinformationen
ROS TORV 1, st. BUTIK 130, 4000, roskilde, Dänemark
- info@phonepower.dk
- www.phonepower.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Super imødekommenhed og service.
Super imødekommenhed og service.. 5 stjerner herfra
God og fin oplevelse
God og fin oplevelse - super gennemsigtig prissætning og behagelig betjening
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service
De varmeste anbefalinger til denne…
De varmeste anbefalinger til denne butik og dets ansatte/ejere som betjener os kunder. De har efterhånden hjulpet mig en del gange (da jeg er ret uheldig med at tabe min iphone) Og de rådgiver og hjælper mig hver gang OG de tilbyder mig ovenikøbet vand og mulighed for at sidde ned, når jeg bliver træt (jeg bruger rollator)
Super fin og hurtig service
Super fin og hurtig service
Venlig og meget professionel.
God service skulle få fikset lader…
God service skulle få fikset lader porten og det gik super stærkt ingen problemer og god pris
Altså hurtig og professionel service
Altså hurtig og professionel service
Gider ikke engang Overvej at gå andre steder hen. Og hvorfor? Når man finder noget der virker hver gang så er det naturligt at komme tilbage :)
Meget glad for deres arbejde
Meget glad for deres arbejde. Meget professionelt og meget søde og venlige. Kan varmt anbefale dem i Roskilde .
Super sted god service
De var imødekommende og servicemindet
Jeg har lige lavet min mobil til en god…
Han tog min telefon og gav ham selv en fem stjernes anmeldelse, og så skrev han en masse godt, jeg blev ikke spurgt om min mening. Selvom det var dyrt var det fint, og der var ellers fin service
Virkelige god service og meget venlige…
Virkelige god service og meget venlige personelet.
VIRKELIG DÅRLIG KUNDESERVICE!
VIRKELIG DÅRLIG KUNDESERVICE!
Jeg skulle ha repareret min iPhones skærm og får afvise at det vil koste 2300 for det hele + lidt ekstra for rette min opladerstik. Da jeg får min telefon tilbage ber de om 5100 hvilket jeg ikke kan sige andet end okay til da de havde fikset mit problem.
Der hjemme samme dag falder mine linser på bagskærmen af og jeg aflevere min telefon tilbage på deres regning, hvilket er pænt irriterende, den blir fikset igen..
Så oplever jeg så at min batterilevetid blir slugt helt absurd meget og jeg brokker mig igen. Og de fortæller så at det er en risiko når man skifter skærm, hvilket de sagde intet om, kun at min reaktion tid på skærmen ville være en my dårligere. Jeg ber dem om at fikse det og de ber mig om at betale yderligere 1800 for at fikse min telefon for tredje gang hvori jeg takkede pænt nej tak og sku aldrig have noget med dem at gøre igen
Super kundeservice
Super kundeservice, søde og imødekommende personale.
Jeg har lige lavet min mobile
Jeg har lige lavet min mobile. Virkelige god service og meget hjælpsom.
Hurtig, billig og god service
Den kunne sagtens lave og det kunne også betale sig, for tlf virkede upåklageligt. Så 300,- for uoriginal cover og 30 min, så var det klaret. Virkelig godt arbejde og meget venlige medarbejdere 👍😊
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.