Wat ik dacht op alle foto's te zien een prachtige plant gekocht. 2 zelfs waarvan 1 voor mijn moeder. De bladeren blijven heel klein en ze gaan bijna gelijk naar beneden hangen. Ook zijn het er maar... Mehr ansehen
Heel mooie planten inclusief pot aan een goede prijs. Enige minpunt is dat mijn 2 potten besteld werden op dezelfde dag maar toch op 2 aparte dagen werden geleverd. Dit kan natuurlijk ook aan PostNL l... Mehr ansehen
De caladium is in uitstekende staat geleverd , goed verpakt zonder schade .k Heb nog nooit in geen enkele winkel zo´n mooie plant gezien . Jullie leveren super werk waarvoor ik u van harte bedank ! Do... Mehr ansehen
PERFECT Caladiums! When it comes to caladiums, this is my favorite shop ever! The plants are indeed XL and even more beautiful than in the pictures. They were all very well packed and arrived in... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Wat ik dacht op alle foto's te zien een…
De bladeren blijven heel klein en ze gaan bijna gelijk naar beneden hangen. Ook zijn het er maar heel weinig dus vol lijkt het al niet door de kleine bladeren maar ook omdat er maar weinig opkomt. Die van mijn moeder is wel voller, maar ook die blaadjes zijn heel klein in vergelijking met alle fotos. En ook die stengels gaan bijna gelijk hangen. Dus helaas echt een mis koop. Wat ik wel heel jammer vindt. Want het zijn prachtige kleuren.
Prachtige bloem
Prachtige bloem, Spijtig genoeg bevatte mijn garden white toch nog stukjes roos. Verder mooie pot en goede service. Plant was veilig verpakt.
Planten na 2dagen allemaal bruine…
Planten na 2dagen allemaal bruine vlekken op de bladeren. Na 2 mails tot op heden nog steeds geen reactie gekregen op het hoe en waarom. Wel goed verpakt

Antwort von Pieceofjungle
GEWOONWEG PRACHTIG OM TE ZIEN IK ZAL…
GEWOONWEG PRACHTIG OM TE ZIEN IK ZAL HET IEDEREEN AANRADEN OM ZO EEN PLANT IN HUIS TE HEBBEN. IK GENIET ER ELKE DAG VAN. AANRADER.
Prima levering met veel zorg
Had er twee besteld maar er kwam er…
Had er twee besteld maar er kwam er maar een, mailtje gestuurd binnen de zelfde dag reactie gehad. En tweede plant binnen twee dagen bezorgd. Mooie planten erg blij mee.
Prima verpakt
Nu ben ik alleen benieuwd of de plant goed gaat overleven bij mij maar o wat is deze mooi.
Frog in a blender.
Zeer goede levering en snel
Zeer goede levering en snel.
De planten zijn super goed ingepakt zodat deze mooi op de bestemming geraken.
Super mooie plant
Super mooie plant. Erg goed verpakt en snelle levering. Ben er super blij mee
Plante magnifique et en bonne santé
Plante magnifique et en bonne santé, le colis parfait!
ik ben tevreden
ik ben tevreden, de planten zijn mooi.
de blaren zijn wel wat kleiner van formaat dan op de foto's.
ze worden ook stevig ingepakt geleverd.
toch is het de cowboy van postnl gelukt om 1 bloempot kapot te krijgen. ik heb deze dan maar zelf gelijmd.
ik zal er in de toekomst wrss nog wel eens 1 bestellen
Mooue planten ontvangen en heel goed en…
Mooie planten ontvangen en heel goed en verzorgd ingepakt.
Erg tevreden
Erg tevreden! Mijn planten zijn zo mooi. Echt genieten. Keurig netjes verpakt en supersnel verstuurd. Geweldig!
Heel mooie planten inclusief pot aan…
Heel mooie planten inclusief pot aan een goede prijs. Enige minpunt is dat mijn 2 potten besteld werden op dezelfde dag maar toch op 2 aparte dagen werden geleverd. Dit kan natuurlijk ook aan PostNL liggen.
Toppie!
Goed verpakt tijdens transport, zeer belangrijk bij online bestellingen en zeer goede kwaliteit planten!!!
Tegenvaller
De plant die ik heb ontvangen, is een beetje pierig. Kleine bladeren. Hij lijkt in niets op de foto’s.