pleasuredome.se Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag måste säga att servicen är guld värd. Jag beställde några saker och fick sen ett mail om att tyvärr fanns inte allt i lagret men dom kom med andra liknande alternativ om jag inte ville vänta lit... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handla lite trevliga produkter (potensmedel b.la) och blev väldigt nöjd. Varför ? Jo dels så fungerade det jag beställde väldigt bra (blev stenhård) och dels så skickade Pleasuredome varorna kvickt så... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej, jag har inte fått min beställning i postnord appen står att beställningen är levererad men jag har betalat för en produkt som jag inte har fått...det känns inte rätt! Det är antagligen postnord s... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har fått mycket bra intryck av Pleasuredome.se. Det jag beställt kom omgående och sakerna fungerade väldigt bra. När det var svårt att bestämma vad jag skulle köpa så fick jag hjälp på ett bra och... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Sexspielzeugladen
  2. auch in
  3. Geschäft für Dessous und Reizwäsche
  4. Wellness-Zentrum

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Välkommen till Pleasuredome Vi har fler än 7000 sexleksaker och lingerie . Produkter för vuxna som kan sätta en guldkantt på tillvaron. Chansa inte, Köp något som ger mer lust

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

WILL SPAM YOUR PHONE NUMBER FOREVER

If you shop here they will spam your phone with deals, even if you uncheck the box for advertisements. If you block their number they will switch to Robo-Text-spamming, so now you can't block their advertisements anymore because smartphones can't blocking messages from non-numbers (Robotext). And so these ******* will spam you constantly for years until you change your number.

1. Jänner 2024

Antwort von pleasuredome.se

We will recommend to contact us directly so we can help you further.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte två parfymflaskor för 99kr styck…

Köpte två parfymflaskor för 99kr styck (och annat) och fick hem två 1ml provflaskor. Påtalade detta hos kundservice, som skickade screenshot på varan och ringade in att man kunde läsa sig till att det var 1ml. Givetvis rätt i sak, men man utgår ju inte ifrån att man köper ett parfymprov för 99kr. Min tanke var att jag köpte den minsta flaskan, inte ett varuprov. Jag påtalade att det är ett sätt som lurar kunder och fick till svar att jag ”lurar mig själv som inte läser vad jag köper” av personen i kundservice-chatten sen blev jag borttagen från chatten.

4. November 2024

Dåliga produkter och otrevlig personal

Dåliga produkter och otrevlig personal

19. April 2024

Antwort von pleasuredome.se

En person som aldrig av handlat någonting påstår att personalen är otrevlig? Jobbar du för en konkurrent eller vad sysslar du med?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Omöjligt att få företaget att sluta…

Omöjligt att få företaget att sluta skicka erbjudande mm. Väldigt trist.

18. April 2024

Antwort von pleasuredome.se

Märkligt med tanke på att du fick ett svar ifrån oss kl 12:46 att du skulle kontakta chat eller mejla oss för att få hjälp.

Bra kundsupport

Bra kundsupport, snabb leverans, hittills bra produkt

23. Februar 2024

Tack :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Omöjligt att bli av med dom

Jag har skrivit och avböjt alla aviseringar från detta företag..
Men dom fortsätter att sms mig trots allt..
Ångrar djupt att jag nånsin köpte nåt från dom.
För tydligen så fattar dom inte budskapet..

19. Februar 2024

Känner mig bestulen

Har väntat på att få tillbaka en produkt från garantikoll som köptes 19/12 2023 men pleasuredome varken svarar eller skickar tillbaka den. Känner mig bestulen på 500 kr som produkten kostat. Har tagit väldigt lång tid. Bemöts av paranoid kundtjänst. Avråder alla att beblanda sig med detta låtsasföretag.

19. Dezember 2023

Mycket dåligt sällskap

Mycket dåligt sällskap, osäkert. Jag fick inte min beställning och de anklagade mig och deras behandling med kunder var mycket dålig. Jag rekommenderar det inte till någon

11. September 2023

Antwort von pleasuredome.se

Då ditt ärende är ett misstänkt bedrägeri så skickar vi inte till dig. Skicka varor till kunder som inte betalar är en dålig affär. Klarna registrerar numera ärenden av din typ och dyker det upp fler liknande händelser så kan det medföra att du inte kan använda deras tjänst i framtiden.

Supernöjd

Superbra service, snabb leverans och mycket att välja på. Kundservice svarar snabbt och trevligt!

29. August 2023

Tack Liza :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sms spam

Hur tar man bort sitt nummer från era sms spam? Vill inte ha dem

18. April 2023

Antwort von pleasuredome.se

Varför inte skicka ett mejl?

Blufföretag som säljer bluffprodukter

14. April 2023

Antwort von pleasuredome.se

Inga kosttillskott fungerar för 100% av de som använder dom. Du köpte ett av de billigaste vi har men ändå fungerar det för majoriteten av användarna. Vi förstår din besvikelse men inte alla problem går att bota med en produkt för 190:- och det är ingen som påstår det heller så kanske hade du orimliga förväntningar

Skulle ge 0 stjärnor om jag kunde

Skulle ge 0 stjärnor om jag kunde. Efter att det gått två dar utöver leveranstiden så kontaktade jag företaget, vilket bara går att göra via mail. I telefon är det aldrig nån som svarar. Inte i chatten heller. Det visade sig då att de inte skickat varan för att den inte fanns i lager, trots att det inte stod nåt om det när jag beställde. I mailet jag fick stod det bara att min order var makulerad ( vad nu det innebär) och att de kontaktat klarna angående det. Fick ingen info om ifall pengarna skulle komma tillbaks på kontot, utan fick ringa klarna för att reda ut det. Jag har fått återbetalning nu i alla fall. En annan märklig grej som fanns längst ner i mailet var mitt namn, staden jag bor i och att jag köpte varor för 800 euro (vilket jag absolute inte gjorde). Jag har mailat företaget om detta och frågat varför det står så. Jag har inte fått svar ännu men det är en otroligt stressande situation och man undrar ju om man har blivit scammad

17. November 2022

Antwort von pleasuredome.se

Hej Maria, Vi ber om ursäkt att det blev otroligt stressande situation för dig. Systemet står att vi har uppdaterad dig via mejl från 17e till 21a nov. Om du har läst våra mejl 40 minuter efter du skickade ditt mejl så svarade vi "Du har valt att betala hos Klarna och de har din betalning om du har redan betalt. Produkten du beställt är tyvärr slut i lager och vi har redan meddelat Klarna. Klarna återbetalar dig.".

Tack för att du har meddelat oss angående den 800eur som står i offline mejl när vi svarade dig via mejl. Du är vår första kund som har meddelat oss angående detta. Vi svarar chatt meddelande via an app från chatt leverantör och vår chatt är "offline" när du skickade din fråga angående din order så gick meddelande till mejl.

Det är bara en "default" infon enligt chatt leverantör men man behöver inte oroa sig angående detta därför att du har lämnat inte något kort information till våra företag inte heller till chatt leverantör. Hursomhelst, tog de bort den ”default ordered pris”.

Du har valt att betala hos Klarna. Om du har valt kort betalningen via Klarna så de har din kort detaljer. Vi har ingen annan information förutom din beställning. Klarna har dragit pengarna inte vi och Klarna betalar bara oss efter vi skickade paketet. Klarna hanterar återbetalningen också efter ordern blev makulerad.

Hör av dig via mejl om du behöver mer information angående detta.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr