En fantastisk oplevelse Kunne afhente varen dagen efter bestilling i min pakkeshop. Den står lige nu og pynter så fint i mit køkken. Hele vejen igennem blev jeg orienteret om status på ordren. Og so... Mehr ansehen
Meget fin og gennemført service. Købte et lydløst vægur for et par år siden, som efter et batteriskift begyndte at sige en summe/knurrelyd. Bestilte derfor et nyt tilsvarende vægur, og fik tilsendt de... Mehr ansehen
Jeg handler helt sikkert hos Plint igen: Lækre varer til helt ok priser. Personlig SMS fra AnnaTea med foto af det købte så snart varerne er pakket, lyn-hurtig fremsendelse af lækkert og trygt indpak... Mehr ansehen
Alt for super service! Jeg havde selv bøvlet lidt rundt på hjemmesiden og lagt forkerte dymo tekster i kurv, men trods det, blev der alligevel eftersendt nye rigtige, uden beregning - og da det sene... Mehr ansehen
- Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
- Geschäft für Modeaccessoires
- Haushaltswarengeschäft
- Fachhandel für Küchenbedarf
- Damenmodengeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
PLINT er en lille webshop med stor personlighed og masser af hjertevarme. Hos os handler det om mere end bare produkter – det handler om stemning, inspiration og den gode oplevelse. Du skal kunne mærke, at vi er rigtige mennesker bag skærmen. Når du handler hos PLINT, skal det føles lidt som at gå på opdagelse i en hyggelig butik, hvor vi har gjort sig umage med at vælge varerne ud. Webshoppen er mit kreative frirum, hvor jeg stadig brænder for at formidle det smukke, det praktiske og det sjove til hverdagen. Jeg elsker at tage stilling til, hvad der skal være på shoppen – og får både sparring og inspiration fra mine piger og Marie, som er en uvurderlig del af PLINT. Marie kom til i 2022 og hjælper med alt fra SEO, Google og opdatering af hjemmesiden til nyhedsbreve og Instagram. Historien om PLINT er også historien om min familie. I mange år drev vi stor virksomhed med flere butikker, ansatte og travle dage. Men i 2018 valgte vi at skrue ned og finde en ny balance med mere ro, tid til børnene, kaffe i haven og nybagte boller. Og selvom det aldrig blev helt så stille, som vi troede, er det her, PLINT webshop voksede frem – i mødet mellem arbejdsglæde og hverdagsliv. Jeg pakker ikke selv længere. Det har drengene gjort på skift gennem årene, med hjælp fra et team af unge mennesker. De pakker og sender alle hverdage – og vi gør os umage med hver eneste ordre. Det betyder noget for os, at du får en god oplevelse. Bedste hilsen AnnaTea
Byvejen 5, 5466, Asperup, Dänemark
- +45 61 65 10 70
- mail@plint.dk
- www.plint.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fremragende. Kom til tiden. Fantastisk flot pakket ind og med en personligt flot skrevet kort. Kommer igen!
Alt for super service!
Alt for super service!
Jeg havde selv bøvlet lidt rundt på hjemmesiden og lagt forkerte dymo tekster i kurv, men trods det, blev der alligevel eftersendt nye rigtige, uden beregning - og da det senere viste sig, at der ydermere var sket en mindre pakkefejl, ankom de manglende varer nærmest ekspres dagen efter.
Super service :)
God oplevelse
God oplevelse - der var tjek på sagerne! :-)
Lynhurtig forsendelse og virkelig god…
Lynhurtig forsendelse og virkelig god service; jeg modtog fx et foto af de varer jeg bestilte inden de blev afsendt, uret var sat til korrekt tid og der var sat batteri i - lille ting, men det viser virkelig attention til detail, jeg er fan :) Og så fine varer også.
Fantastisk, personlig service. Lynhurtig levering!
Har handlet hos Plint to gange i denne måned. Gode tilbud og endnu bedre service. Meget venlig og personlig! Lynhurtig levering, den ene gang blev min pakke endda sendt indenfor en time, den anden gang indenfor 12 timer. Har kun rosende ord :-)
Virkelig god service
Virkelig god service! Hurtig levering og flotte produkter! :-)
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse
Kunne afhente varen dagen efter bestilling i min pakkeshop. Den står lige nu og pynter så fint i mit køkken. Hele vejen igennem blev jeg orienteret om status på ordren. Og som prikket over i'et modtog jeg både en personlig hilsen og et stykke chokolade.
De bedste anbefalinger herfra :-)
En vildt god oplevelse
En vildt god oplevelse - hjemmesiden er overskuelig, og der er nogle lækre tint at finde derinde. Min pakke er kommet idag, og jeg fik den fineste personlige hilsen. Kun ros herfra, det er hvertfald ikke sidste gang jeg handler der.
Fantastisk service
Fantastisk service! Lige fra bestilling, til sms med billede af min ordre, til hurtig modtagelse af varerne og endda med en personlig hilsen!
Kan varmt anbefalede denne side...
Virkelig en god oplevelse!
Velfungerende webshop med godt udvalg og gode priser. Virkelig fin og personlig service i forbindelse med bestilling. Jeg handler helt sikkert hos Plint igen.
Kæmpe god service!
Jeg laver normalt aldrig anmeldelser, men AnnaTea har simpelthen blæst mig bagover med den helt fantastiske og personlige service hun har givet! Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Plint :)
Den bedste købsoplevelse til dato!
Har netop haft den skønneste og mest personlige online shopping oplevelse!
Jeg købte et forholdsvis billigt ur på hjemmesiden og dagen efter bestilling fik jeg tilsendt en personlig sms med billeder af uret, samt besked om at de nu var igang med at klargøre min ordre.
Efter afhentning af uret den følgende dag, kan jeg konstatere, at der i æsken ligger en personlig hilsen, hvilket er med til at gøre købsoplevelsen super god. Endeligt konstatere jeg, at der er sat batteri i uret og dette er indstillet, så uret ikke skal andet end monteres på væggen, hvilket må siges at fuldende købsoplevelsen.
Well done Plint!!!
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering og lækre produkter! Er ovenud tilfreds med min oplevelse af plint.dk! Er sikker på at jeg vender tilbage og køber endnu flere lækre produkter!
Første, men bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Plint!🤩
Den bedste online-shopping oplevelse jeg har haft længe, med et service niveau ud over det sædvanlige! Dagen efter jeg havde bestilt, fik jeg tilsendt et billede via sms af de ting jeg havde bestilt, samt fik en lille fin hilsen med at de var igang med at pakke min ordre:) Super hurtigt og effektiv levering og generelt bare super gode og lækre produkter med bæredygtighed i fokus 🤩🙌🏼
Virkelig godt service
Virkelig godt service. Mega fedt at modtage sms med billede af sine varer inden de bliver sendt . Hyggeligt med en håndskreven hilsen når man modtager pakken og lidt lækkert. Er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Virkelig godt kundeoplevelse
Kun gode erfaringer!
Jeg har handlet hos plint en håndfuld gange nu, og har kun gode ting at sige. Hurtig levering, hurtig til at svare og der er kun høflige svar tilbage. Hendes opvaskesæbe er fast inventar herhjemme! 💪
Fantastisk service
Havde i en tid søgt efter den vidunderlige urtepotte, som stod i vindueskarmen, når Philip Faber synger her under Corona krisen. Jeg valgte at lave et opslag flere steder omkring at jeg søgte den. Og fik mange tilbage meldinger, også mange gode bud på urtepotter med div. Ansigter., Men var ikke lige “Den” og endelig kom der en besked i min indbakke, som henviste til Plint. Og der fandt jeg den og endda i en prisleje hvor vi alle kan være med.
Og minsandten om den ikke allerede dagen efter var til afhentning ved min lokale bager. Og med et sødt personligt brev og lidt sødt til ganen.
Så fin en service!!!! Ikke sidste gang jeg handler der.
FANTASTISK HJEMMESIDE MED LÆKRE VARER
FANTASTISK HJEMMESIDE MED LÆKRE VARER
Jeg købte et par PLINT brødkasser i creme farve, 2 sortering - jeg var meget spændt på hvordan de så ud i forhold til det var en 2. sorteringsvare, men jeg må sige at jeg blev MEGET positivt overrasket. De var begge to i rigtig flot stand, pakket godt ind, servicen var i tip top og jeg modtog mine varer rigtig hurtigt. Kan klart anbefale PLINT.
Jeg har købt et opvaskesæt som bare er…
Jeg har købt et opvaskesæt som bare er SÅ fint, og blev leveret super hurtigt.
Jeg modtog en personlig sms da jeg havde bestilt, og med i kassen var en personlig hilsen. Det er da lige til at blive glad af :)
God og personlig kundeservice
Jeg havde en meget positiv oplevelse med Plint. Webshoppen er fuld af lækre og bæredygtige produkter.
Jeg modtog min vare dagen efter med en lille håndskrevet note i.
Vil bestemt anbefale :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.