Privatgrossisten.dk Bewertungen 128

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sublim god service. Efter at have rodet rundt på diverse vvs sider inkl lavpris vvs og bauhaus - hvor kundeservice og svar ikke findes - ktk jeg Claus - havde rigtige vare og tilbehør kort tid efter.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu for første gang handlet hos privat grossisten og det har helt igennem vlæret en god oplevelse. Jeg havde målt forkert på nogle af stumperne og returneringen gik lige så nemt og smertefr... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Badezimmerrenovierung
  2. Klempnerbedarf
  3. Werkzeuggeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Et stort udvalg af Billig Bad og VVS, nettets bedste service og de bedste priser. Der er altid penge at spare på Bad og VVS på Privatgrossisten.dk

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Super service

Stor ros til Claus for super service.
Han giver lynhurtige og hjælpsomme svar, og leveringen var også hurtig.
Virkelig god oplevelse.

18. März 2026

Sublim service

Kommer helt sikkert tilbage. 6 stjerner i forhold til konkurrenterne.

19. Februar 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god kundeservice, med varer på lager, til afhentning idag. 👏🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det er ikke sidste gang vi handler her..⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for hjælpen..😊

14. November 2025

Top niveau

Super kundeservice med lyshastighed reaktion når problemer opstår formentlig ødelagt vare under transport - med lyn hurtig løsning.
Problemer kan altid ske under køb men hvordan man håndtere det beskriver firmaet og kundeservice. Claus har gjort det igen (kunne se at det er flere lignende anmeldelser) med topkarakter så det ikke er kun en enkelt god handling de er stærke og troværdige. Det kan vi kun ønske os at alle gøre det samme. Stærk anbefales

10. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

6 stjerner. Kæmpe indsats fra Claus hos Privatgrossisten i forbindelse med defekt efter udløb af garanti som endte ud med at producenten gav en kreditnota på købet. Claus kunne bare have sagt at det bare var sur at varer gik i stykker efter udløb af garanti og forsøgt at sælge en ny, men i stedet kæmpede ham vores sag.
Kæmpe anbefaling herfra

4. April 2025

Super service

Bestilte et badekar med dertilhørende frontplade. Fragtmanden havde så fået knust det ene ben og lavet en bule i pladen ved levering. Claus fra Privatgrossisten skyndte sig at sende et nyt med levering ASAP, og bøvler så selv med fragtfirmaet efterfølgende. Knaldgod service. Fed oplevelse når noget bare dur. Så tak til Claus for sublim service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og personlig…

Fantastisk service og personlig betjening

Jeg benyttede Privatgrossisten.dk til indkøb af komponenter til vores varmeanlæg og har kun positive oplevelser at dele. Da jeg opdagede, at ekspansionsbeholderens membran var punkteret, ringede jeg for vejledning og for at høre, hvor hurtigt jeg kunne afhente en ny. Jeg talte med en yderst hjælpsom medarbejder, som sørgede for, at jeg kunne afhente delen allerede efter 20 minutter – selvom det normalt ikke var en mulighed, noterede han det alligevel på ordren for at hjælpe mig.

Jeg kom desværre til at bestille et par komponenter i en forkert dimension. Da jeg skulle bestille nye og returnere de forkerte, bemærkede Claus fra Privatgrossisten.dk, at han skulle køre forbi mit område i weekenden. Han tilbød derfor at hente dem privat hos mig, så jeg slap for besværet og omkostningerne ved at sende dem retur.

Det er sjældent, man oplever så fantastisk service og en så personlig tilgang. Jeg vil uden tvivl anbefale Privatgrossisten.dk og vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden.

15. Dezember 2024

Super service

Fantastisk løsningsorienteret service langt ud over hvad man kan forvente. Her handler jeg 100% igen, og anbefaler også gerne andre at handle her.

9. Dezember 2024

God service - gode priser

I forbindelse med køb af udstyr til gulvvarme, havde jeg spørgsmål jeg fik svar på samme dag fra Privatgrossisten. De var billigst. Deres hjemmeside giver et godt overblik. Jeg fik returneret en del uden problemer, og har lige fået returneret pengene. Har kun godt at sige om dem.

22. Oktober 2024

Klasse kundeservice

Claus svarer hurtigt på sin telefon og er meget løsningsorienteret..

Jeg havde bestilt et højvandslukke, der viste sig lige akkurat at være 2mm for stor i diameteren. Jeg kontaktede firmaet, det producerer produktet for at høre om de havde et bud på min problemstilling. Dette have de, selvom det ikke for alvor gav mening. (Noget med nogle ens varenumre på et produkt, der er en my anderledes)

Jeg forklarede dette til Claus efter bedste formåen, og så løb han med problemstillingen. Ikke noget med at forsøge at spise mig af med et produkt jeg ikke kunne bruge, fordi der var denne her hage. Han kontaktede virksomheden og fik en pris på det rigtige produkt i det rigtige mål. Efter godkendelse af dette leverede han samt afhentede den jeg ikke kunne bruge uden beregning. Jeg skulle kun afholde differencen på prisen af de to produkter (hvilket jeg var informeret om i forvejen).

Super service. Jeg handler helt sikkert her igen. Det er fedt som privat person, at have en "ægte" grossist på sin side, når tingene bliver bøvlet.

22. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

PERFEKT service langt ud over hvad man…

PERFEKT service langt ud over hvad man kan forvente.
Bestilte en føler Fredag aften kl ca 23 nemt og lige til,
tænkte lidt ved mig selv juletid pakker og puha det kunne trække ud, så tænkte jeg lørdag aften jeg prøver lige at maile og se om det er muligt at hente varen, så kunne de jo se min mail mandag morgen og følge op.... næ nej 12 min efter min mail er afsendt lørdag aften kommer der svar, det er desværre ikke muligt at afhente men det afsendes mandag :) super intet at klage over tværtimod et godt og hurtigt svar.
i dag Tirsdag har jeg modtaget min pakke og alt er som det skal være :)
Så Privatgrossisten er helt sikkert et sted jeg handler igen og vil anbefale til andre.
kunne jeg give en ekstra stjerne så havde den været der for den er fortjent

19. Dezember 2023

Super service

Har købt et toilet og et sæde. Leveringstid som angivet.

Desværre viste det sig, at jeg havde bestilt et forkert sæde, men Claus var super hurtig til at svare på mail og ringede mig op. Vi fandt en god løsning selvom det var weekend. Vil helt sikkert handle her igen. :-)

26. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr