Profireno Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat is onze keuken mooi geworden. Duidelijke offerte met scherpe prijs, duidelijk uitgelegd door Brisam met bezoek aan huis. Snelle nette levering van de kastjes door de koerier, En tenslotte een fant... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn hoogglans witte keuken is nu een zwarte (houtnerf) keuken geworden. Het ziet er schitterend uit mede dankzij het advies van Brisam. Paul de monteur heeft echt heel mooi werk geleverd alle naden z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profireno is een vakkundig en betrouwbaar bedrijf. Ik sluit mij aan bij alle positieve reacties. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. De intake met Bisram was zeer prettig. Vakkundig advies e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profireno een aanrader voor iedereen! Het contact met Brisam was top en voelde meteen heel vertrouwd, hij denkt mee en geeft advies/aanpassingen. We hebben ook niet maanden hoeven wachten... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik vind het een zeer betrouwbaar bedrijf

Voor het inmeten van de keukenkastjes namen ze alle tijd. De monteur belde netjes op dat hij later kwam omdat hij in de file stond. Hij heeft aan een stuk door gewerkt om op de afgesproken tijd klaar te zijn. De verandering die ik op het laatste moment wilde heeft hij keurig gedaan. Hij werkte netjes en toen hij klaar was heeft hij alles keurig achtergelaten. Ik ben dan ook zeer tevreden

2. Februar 2023

Goed bedrijf. Aanrader

Na contact was Brisam heel snel
langs gekomen, goed advies en veel
keuze in deurtjes.super snel geleverd. Monteur heeft alles super netjes gemonteerd en afgesteld. Zelfs mn gare caroussel werkt weer goed. Keuken kan weer jaren mee.

2. Jänner 2023

Perfecte service

Er werd meteen gebeld nadat wij een offerteaanvraag hadden gedaan. Hierna snel komen kijken, inmeten, leveren en plaatsen. Dus eigenlijk niets op aan te merken. We zijn heel blij met onze 'nieuwe keuken'.

30. November 2022

Professioneel en Vakbekwaam

Afgelopen maandag is onze keuken gerenoveerd door Profireno.
Van tevoren hebben wij zeer goed contact gehad met Brisam die graag met ons meedacht om voor een schappelijke prijs een mooie nieuw uitziende keuken te kunnen realiseren.
Perfect uitgevoerd door Paul, een vakman en perfectionist, die een prachtig resultaat heeft afgeleverd.
We zijn er heel erg blij mee!
Profireno is echt een professioneel en vakbekwaam bedrijf die wij zeer zeker zullen aanbevelen.
Nogmaals bedankt!

14. November 2022

Fantastische keuken!!

Wij zijn ontzettend blij met onze keuken. Brisam heeft alles opgemeten, de mogelijkheden laten zien en de offerte gemaakt. Na goedkeuring is alles besteld en de montage afspraak gemaakt. Collega Paul kwam om alles te monteren. Hij is echt een perfectionist! De keuken is compleet veranderd en ziet er als nieuw uit! Een top bedrijf met vakmensen!!

13. Oktober 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastische nieuwe keuken

Vandaag is onze keuken gerenoveerd echt heel blij mee!
Ten eerste is het super mooi geworden, het is net een nieuwe keuken.
Verder wordt er echt heel netjes en nauwkeurig gewerkt en meegedacht!
Ik raad dit iedereen aan echt vakwerk

31. Oktober 2022

Keuken weer als nieuw

Lang op zoek geweest naar vervangingsdeurtjes, maar de service-, het plaatsen en de algehele afhandeling maakt dat ik Profireno zeker aanraad. Onze keuken van 23 jaar is weer als nieuw door de frontjes en de nieuwe plint: we ging van "safier met handgrepen" naar "soft en greeploos. De combinatie met de metro tegels die we al hadden maakt dat de keuken weer modern oogt, en waarom een hele keuken vervangen als de kastjes nog goed zijn? Erg blij met het eindresultaat.

14. Oktober 2022

Keukenrenovatie topper

Ik was al enige tijd op zoek naar een keukenrenovatie bedrijf.
Na 2 andere offertes van bedrijven te hebben ontvangen, kwam dit bedrijf het meest betrouwbaar over.
Daar heb ik nog geen minuut spijt van gehad, alles is precies zoals ik mezelf had voorgesteld ook uitgevoerd! Tot in de puntjes verzorgd.
Zelfs mijn eigen ontworpen kast is een juweeltje geworden.
Alles ook nog eens voor een schappelijke prijs.
Kortom, ik raad dit bedrijf als enigste aan. Brisam en Paul zijn samen een top team!

15. Oktober 2022

Boven verwachting

Wij wilden een nieuwe keuken, echter we konden niets veranderen aan de indeling. Aangezien de keuken verder nog in goede staat was, zijn we op internet gaan zoeken naar de mogelijkheid voor een keukenrenovatie. We hebben via internet een contactformulier ingevuld waarop meerdere bedrijven die dit aanbieden konden reageren. Brisam heeft direct nog dezelfde dag contact opgenomen, waar andere bedrijven pas na enkele dagen reageerden. Telefonisch heeft hij al direct vragen gesteld en een vrijblijvende offerte gestuurd. Vervolgens ook een afspraak gemaakt wat ook heel snel kon. Heel goed gesprek en advies gehad. Binnen 6 weken is alles gerealiseerd. Op de afgesproken dag kwam Paul op tijd en werkt heel keurig en snel. Om 16 uur was hij al klaar. De keuken ziet er super strak uit. Ook heeft Paul laten zien wat hij had gedaan en waar hij tegen aan liep, dit is netjes genoteerd. Wij zijn erg blij en kunnen iedereen Profireno aan raden. Bedankt voor de service!

15. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beter kan niet denken wij

Beter kan niet denken wij. Keuken in onze nieuwe woning op zich goed maar niet onze stijl. Daarom wilden we geen nieuwe keuken maar een restyling. Eerst kwam Brisam langs die onze wensen snapte en kon vertalen naar kleur en type deurtjes (er blijkt een enorme hoeveelheid mogelijkheden te zijn). Paul de monteur heeft alles in één dag gemonteerd (ook gewone kast veranderd in laden kast dus niet alleen simpel wat deurtjes ophangen). Eind resultaat is geweldig. Harde werker, fijne kerel in huis en vooral super schoon gewerkt, zelfs stofzuigen na afloop nauwelijks nodig. Briljant

7. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nieuwe keuken voor zachte prijs

Goed en duidelijk advies vooraf bij het inmeten. De uiteindelijke plaatsing was echt bijzonder professioneel. Paul is een harde en vrolijke werker, denkt mee en levert een perfect resultaat. Wat ook gezegd mag worden is hoe schoon en gestructureerd er gewerkt wordt. Ik zou dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen. Een nieuwe keuken voor fractie van de prijs.

6. September 2022

Vakwerk deze keuken renovatie

We hadden al een heel goed gevoel toen Brisam kwam met de stalen. In alle rust alles uitgezocht. Daarna heeft hij alles opgemeten. Gisteren kwam Paul om alles te installeren. Wat een “Vakman”. We hebben echt een compleet nieuwe keuken met een heel andere look.
Echt genieten en zeker een aanrader…
Ans en Jan van Oosterhout

25. August 2022

Zeker 5 sterren.

Via vrienden bij Profireno terecht gekomen. Zij hebben van onze keuken weer een schitterende nieuwe gemaakt. En dat door de oude fronten te vervangen voor nieuwe. Geplaatst door een zeer professionele monteur.
Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat en geven Profireno dan ook een dikke 10.
Groeten Fam.Raad.

27. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr