Pynappel | Brievenbus cadeaus Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne site, duidelijk en leuke cadeau’s! Supergoed en snel geholpen toen ik een foutje had gemaakt! Snelle levering. Bestel hier zeker weer 👍🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heldere website, makkelijk bestelproces, duidelijke info over verzending en wanneer ik het kan verwachten en supersnel geleverd. Ik had een puzzel besteld en die is van hele mooie kwaliteit. En er... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Geweldig mooi ingepakt en origineel cadeau via de brievenbus afgeleverd op de afgesproken tijd. Er was wat verwarring over de afzender en de geadresseerde. Waarschijnlijk en foutje op de website.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snelle, goede en eerlijke reactie op mijn vraag. Product niet op voorraad. Kreeg gelijk melding dat er een bericht gestuurd zou worden indien weer op voorraad. Bericht gekregen, product besteld e... Mehr ansehen

1. Geschenkeladen
  2. Kerzengeschäft
  3. Anbieter von Werbegeschenken

Vom Unternehmen geschrieben

Pynappel is een online cadeauwinkel met een showroom in Uden. Wij (Maikel & Joris) verkopen een verrassend assortiment vol met cadeautjes die je zelf wilt houden! Dagelijks versturen we brievenbus cadeautjes die je zelf kunt samenstellen, of waarbij je een keuze kunt maken uit onze kant-en-klare brievenbus cadeaupakketten. Naast het verwennen van jezelf is het natuurlijk nog veel leuker om een ander te verrassen. We zorgen ervoor dat uitpakken een feestje wordt en pakken het met liefde voor je in! Koop je favoriete cadeautjes online in onze cadeau webshop of kom gezellig langs in onze cadeauwinkel in Uden, gevestigd in verzamelgebouw E27 Lichtfabriek. Producten met een verhaal; Wij presenteren bij Pynappel een selectie aan producten met een verhaal in onze cadeau webshop, gemaakt met passie door creatieve ondernemers. We blijven jullie verrassen met een uniek en wisselend cadeau assortiment. Met een voorliefde voor duurzame en handgemaakte producten, zijn we altijd op zoek naar mensen met passie voor wat ze maken. Kijk maar eens rond in onze online cadeauwinkel en laat je verrassen! Vrucht van gastvrijheid; De ananas (Pynappel), een vrucht rijk aan historie werd ontdekt door Columbus tijdens een van zijn reizen. Deze vrucht werd iedere reis mee terug genomen naar Europa. Zodra er een ananas voor de deur stond, was dit een uitnodiging voor vrienden om te komen eten en te luisteren naar alle reisverhalen. Hiermee werd de ananas het symbool voor gastvrijheid. Geen reis zonder mooie, bijzondere en spannende verhalen. Met onze cadeauboxen worden persoonlijke verhalen omarmd. Om het leven te vieren, wat troost te bieden, voor beterschap en geluk of uit pure vriendschap. Bezorg een glimlach met Pynappel!

Hervorragend

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Voor herhaling vatbaar!

Fijne site, duidelijk en leuke cadeau’s!
Supergoed en snel geholpen toen ik een foutje had gemaakt! Snelle levering.
Bestel hier zeker weer 👍🏻

18. Juni 2026

Antwort von Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we het snel voor je op hebben kunnen lossen :) Tot een volgende keer!

Eerste bestelling brievenbuscadeau

Eerste bestelling brievenbuscadeau, probeersel dus, maar prima bevallen. Prettige communicatie, tijdige levering en ontvanger blij met het cadeau. Zou zo weer bestellen.

20. Mai 2026

Antwort von Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen, daar worden we blij van :)

Super leuk

Leuke keuzes voor je brievenbus pakketje, makkelijk te bestellen, ontzettend leuk verpakt. Bezorging ook exact optijd. Een enthousiaste blije ontvanger!👍

12. Mai 2026

Antwort von Pynappel | Brievenbus cadeaus

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je mooie review Hebe :)

Leuk bedrijf

Pynappel heeft veel verschillende leuke cadeau's, en ik vind het fijn dat ze gebruik maken van duurzame leveranciers.

20. April 2026

Antwort von Pynappel | Brievenbus cadeaus

Wat fijn om te horen, bedankt voor je review! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, heel blij met het product.

9. April 2026

Antwort von Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je review Monique, veel plezier ermee! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor onze personeelsvereniging een heel…

Voor onze personeelsvereniging een heel verzorgd brievenbuspakket samengesteld. De snelle service en het klantvriendelijke contact met Joris als zeer prettig ervaren.

14. Februar 2026

Antwort von Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor de mooie order Charlotte en deze leuke review! We zijn met veel plezier voor jullie aan de slag gegaan :)

Super service!

Ik had een fout gemaakt met het adres. Ik heb gemaild en het werd meteen aangepast. Het is toen goed gekomen. Ongelofelijk snel en goed opgepakt. Hele goed service! Verder goede prijsverhouding tot wat je krijgt.

12. Jänner 2026

Antwort von Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je mooie review Cindy, daar worden we blij van :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede cadeaushop, gat in de markt opgevuld.

19. November 2025

Antwort von Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je review Laura! Veel plezier met je bestelling :)

Leuke site

Mooi verpakt, snel geleverd en leuke dingetjes op te vinden. Hier ga ik zeker nog bestellen!

3. Juli 2025

Antwort von Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je review Jente! Veel plezier met je mooie bestelling :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

top service en een zeer goed contact

top service en een zeer goed contact, duidelijke uitleg en zeer klantvriendelijkheid. Producten zijn fantastisch en de levering is snel. Attent bedrijf, aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets leuks

26. Juni 2025

Antwort von Pynappel | Brievenbus cadeaus

Wat leuk om te horen Jasper! Bedankt voor deze mooie review :)

Snelle levering via brievenbus

Snelle levering via brievenbus. Artikelen zijn mooi verpakt en vormgegeven met daarin handige en praktische informaties!

19. Juni 2025

Antwort von Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je review! :)

Geweldig

Geweldig! Een handgeschreven kaartje en zo mooi ingepakt. Er is echt aandacht aan besteed.

20. April 2025

Antwort von Pynappel | Brievenbus cadeaus

Wat leuk om te horen Esmee! Bedankt voor je mooie review :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle bezorging en met veel zorg…

Snelle bezorging en met veel zorg ingepakt!!
Daarnaast nog voorzien met een persoonlijk geschreven briefje.

27. März 2025

Antwort von Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je review Mathilde :) Veel plezier met je bestelling!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr