Qozijn Bewertungen 10

1 Stern

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Vakmensen aan de deur

Vakmensen aan de deur. Bij het plaatsen van de voordeur met kozijn goed op de hoogte gehouden door monteurs en de afwerking is prima gedaan zoals kit werk etc. Zelfs de hal toilet en deel woonkamer hebben ze met de stofzuiger geheel goed en perfect afgerond

21. März 2026

Van A tot Z was het een topervaring

Van A tot Z was het een topervaring. Het begon al met de eerste kennismaking via de telefoon. Ik kreeg een superaardige man aan de lijn die me uitgebreid inlichttte over alle mogelijkheden. Ik werd gelijk dolenthousiast. Een afspraak was gauw gemaakt. Een week later zat een keurige en bijzonder vriendelijke man bij mijn man en mij aan tafel. Alles werd in detail uitgelegd en er werd op de subsidiemogelijkheden gewezen. Scheelt toch een aanzienlijk bedrag. Onlangs zijn de kozijnen en prachtige voordeur geplaatst. Werkelijk een plaatje. De hele buurt kwam kijken en waren ook enthousiast. De monteurs waren supernetjes en beschaafd. Elke dag werd de boel keurig achter gelaten. De laatste dag, de oplevering, was echt een feestje. En wat was het heerlijk warm in huis, want beter geïsoleerd. Qozijn…. Ik zou jullie iedereen aanraden.Wat een topbedrijf met zeer aardig en bekwaam personeel. Chapeau.

30. Jänner 2026

Goede nette service

Enorm blij met de service wat ons geboden is! Contact verliep soepel en bij vragen werden deze gelijk netjes beantwoord. De monteurs die bij ons aan het werk waren, waren ook erg beleefd. Wij zijn in ieder geval erg blij met onze nieuwe kozijnen :)

1. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte service achteraf

Offerte vooraf en plaatsing ging allemaal soepel. Alleen de service achteraf is waardeloos. Er was verkeerd glas besteld voor het badkamerraam. Kan gebeuren maar pas na ongeveer 20 telefoontjes en een half jaar verder zat er eindelijk het goede glas in. Alles voorbij horen komen, niet besteld, verkeerd geleverd, vakantie in Duitsland, bouwvak in Nederland enz enz.
Vervolgens een nieuwe klant aan ze aangeleverd (voor flinke orders) en daar zou ik een kleine compensatie voor krijgen. maar guess what, ik wacht er al maanden op en niemand antwoordt meer.

9. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte klantenservice

Montage is goed gegaan, maar daarna zouden bij ons al 3x horren geleverd worden voor in de kozijnen. Na 2x bellen geven ze steeds aan dat de horren er bijna zijn, waarna je een 3de keer belt en ineens zijn de horren kwijt. Moeten opnieuw besteld worden. Vervolgens bel je de 4de keer en geven ze aan dat de horren uiterlijk deze week komen, nu einde week en er is nog steeds niks binnen. Klantenservice achteraf is dramatisch…

8. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Teleurstellende communicatie bij eerste contact

❌Ik heb contact opgenomen met dit bedrijf omdat ik overweeg mijn kozijnen te laten vervangen en een afspraak wilde maken voor advies.

Al vrij snel werd ik meerdere keren benadrukt dat zij “duur” zijn en dat ik daar rekening mee moest houden, zonder dat er überhaupt over een prijs, offerte of mijn wensen is gesproken.

Natuurlijk weet iedereen dat het vervangen van kozijnen een grote investering is. Als ik geen budget had, had ik überhaupt geen afspraak aangevraagd.

Deze manier van communiceren voelde voor mij onnodig afwijzend en niet klantgericht. Dat vond ik jammer, want ik was juist serieus geïnteresseerd in een afspraak en professioneel advies.

28. Jänner 2026

Wat een schofterig bedrijf

Wat een schofterig bedrijf. Is in totaal 1 ding goed gegaan in de hele aanloop tot en met het plaatsen. Het glas was heel.

Kozijnen waren niet goed kwa kleur. Scheef geplaats en nul oplossingen. Schofterig bedrijf!

8. Oktober 2025
Qozijn-Logo

Antwort von Qozijn

Geachte heer Ruiterman,

Wij hebben uw review gelezen. Na controle in onze administratie kunnen wij de door u beschreven situatie niet herleiden en zijn uw naam en dossier bij ons niet bekend.

U geeft aan dat er volgens u “nul oplossing” is geboden. Deze uitspraak herkennen wij niet, aangezien wij eventuele klachten of afwijkingen altijd registreren en opvolgen. Zonder een bij ons bekend dossier kunnen wij deze bewering echter niet verifiëren of inhoudelijk beoordelen.

Het is daarom aannemelijk dat deze review per vergissing bij ons bedrijf is geplaatst, mogelijk door verwarring met een andere onderneming met een vergelijkbare naam. Wij verzoeken u vriendelijk om dit te controleren en de review, indien van toepassing, te corrigeren of te verwijderen.

Indien u van mening bent dat u wel degelijk klant bij ons bent geweest, verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen nagaan.

Qozijn B.V.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters! Nu naar de rechter!

Werkelijk geen goed woord over voor dit bedrijf.

Mooie praatjes en dan begint de ellende. (Wel nu even tekenen anders krijg je geen korting).

Daargelaten dat ze niet komen wanneer ze afspreken is het is het product slecht gemonteerd en voldoet het niet aan de ruim besproken wensen en door de verkoper aangegeven eigenschappen. Ook is niet na te gaan of het kozijn wel van de Duitse leverancier is. Het glas blijkt bij navraag bij de glasfabriek niet geschikt te zijn voor het gevraagde doel. Tijdens de montage vielen er al zaken op die niet klopte. Echter dit bespreken is niet mogelijk, de monteurs ze spreken alleen Servisch.

Nu de afhandeling van de klachten. Wederom mooie praatjes die niet nagekomen worden Quote 'wij gaan voor tevreden klanten' Helaas dus niet en sturen een mail nu echt te betalen want alles voldoet aan hun voorwaarden!

Op naar de rechter!

Mensen doe geen zaken met dit bedrijf.
Vraag je af of de reviews op hun site wel echt zijn!

30. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Positief tot aan de montage, drama erna

Positief tot aan de montage, reageren snel. Daarna drama qua klantenservice, geven niet thuis bij klachten.

3. November 2025
Qozijn-Logo

Antwort von Qozijn

Geachte meneer/mevrouw Stefan Wit,

Wij nemen contact met u op naar aanleiding van de door u geplaatste review over ons bedrijf. Na zorgvuldige controle in onze administratie kunnen wij vaststellen dat de door u beschreven situatie niet bij ons bedrijf heeft plaatsgevonden.

Wij kunnen uw naam en gegevens niet terugvinden en herkennen de geschetste gang van zaken niet binnen onze organisatie. Het is daarom aannemelijk dat deze review per vergissing bij ons bedrijf is geplaatst, mogelijk door verwarring met een andere onderneming met een vergelijkbare naam.

Wij verzoeken u vriendelijk om dit te controleren en de review, indien van toepassing, te verwijderen of te corrigeren.

Mocht er toch sprake zijn van een misverstand, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen verifiëren.

Qozijn B.V.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr