Raentreprise Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Man føler mig selv skal tage ansvaret…

Man føler mig selv skal tage ansvaret for at arbejdet bliver gjort. De gør det ikke...

De havde endda den frækhed at kræve penge for at lave noget som forsikringen havde betalt dem for for 6-7 mdr måneder siden...

Havde en utrolig lang proces med dem i flere omgange med manglende svar fra dem og ikke mindst deres samarbejdspartnere - men de er jo også firmaets ansvar i sidste ende. Ikke en særlig god oplevelse, desværre.

2. Dezember 2025

Jannick og en der kaldes Jensen

Jannick og en der kaldes Jensen
De skal have de største ros for en super glad forsikrings kunde de viste stor viden og professionelt hele vejen i gemme hvis jeg mod forventning skulle få kloak problem må disse flinke og glade makkerpar gerne komme her hos mig igen
Og jeg har sjælen set pæner oprydning af arbejdes plads stor ros for den glade hus ejer i vetterslev

15. Jänner 2024

TV-inspektion af stikledning

Vi havde RA Entreprise ude igennem mit forsikringsselskab. Vores stikledning skulle tjekkes med TV-inspektion.
Vi oplevede en hurtig og imødekommende kommunikation med Simone på kontoret. Jeg have ikke selv mulighed for at være tilstede ved TV-inspektionen. Men det var ikke noget problem at lave en aftale om, at RA Entreprise ringede i fornuftig tid før de kom. Så havde jeg mulighed for at få en anden til at være på adressen. RA Entreprise meldte telefonisk tilbage med resultatet af inspektionen. Alt i alt en rigtig hurtig, god og professionel håndtering.

19. November 2021

Aldrig, aldrig, aldrig.

Fik også af forsikring anbefalet dette "firma" til at udbedre en vandskade. Av for en omgang.
Det har været intet mindre end et mareridt. Kan genkende meget af det der bliver beskrevet af andre.
Aftaler der ikke bliver overholdt, ødelagt inventar, op til 4 ugers ventetid på en mail. Og en mega flabbet kone på kontoret, der burde få et kursus i kundeservice. Min klare anbefaling er også at holde sig langt væk. Har spurgt min forsikring hvordan man kan samarbejde med sådan et firma.

21. April 2021

5 stjerner herfra

Har via mit forsikringsselskab haft RA Entreprise ude og udbedre en kloakskade, og har virkeligt fået en sublim og god kundeoplevelse samt behandling af Michael fra kloakteamet.

Fire dage efter kom mureren/Danny som også fortjener ros for hans flotte arbejde og hans væremåde.

Og i dag, 3 dage efter mureren har været her, kom den rare Tømrer/John og klarede det sidste af udbedringen udenfor, og det er blevet super godt.

Så 5 stjerner herfra.

29. Jänner 2021

Fantastiske håndværkere

Har netop afsluttet forsikrings-sag - og efterfølgende privatsag og må sige, at vi KUN har oplevet fantastisk service fra RA's håndværkere, der har haft deres gang i vores hus. Alle, lige fra Kristian-formand, Svend-tagmand, Mikkel-murer, Kevin-maler og alle de andre, har været yderst hjælpsomme, professionelle, dygtige, omhyggelige og flinke. Alle aftaler har været overholdt til punkt og prikke - og vi har hele tiden følt os i gode hænder. Vi vil ikke betænke os et minut med at bruge dem igen.

2. Jänner 2020

Dårlig oplevelse

gennemgående en dårlig oplevelse, da RA entreprise udbedrer skade via forsikring. Kan genkende de forløb der beskrives i tidligere anmeldelser. Aftaler overholdes ikke, dårligt udført arbejde, en kommunikation fra kontor, der nærmer sig flabet og manglende evne til at redegøre for regning der ikke harmonerede med det udførte arbejde.

5. Juni 2019

Bondefangeri!!

Har desværre fået tildelt RA Entreprise gennem mit forsikringsselskab. Vil aldrig anbefale dem til nogen. De vender ikke tilbage trods mange henvendelser gennem flere måneder. Da jeg endelig fik nok og hidsede mig op, sender de en ud for at lave video optagelse af vores kloak uden godkendelse og sender derefter en regning, og vil ikke vedkende sig at de har lavet en fejl. Hold jer langt væk!!

23. Oktober 2018

Bondefanger

RA entreprise a/s
En mindre virksomhed, med store ord og fedt flæsk---- De skulle udbedre en større skade på mit hus, efter en påkørsel. Alt hvad der blev aftalt blev ikke overholdt, efter utallige rykker, blev en mindre del repereret, resten blev aldrig ordnet, da jeg tabte tålmodigheden med dette firma, og rykkede min forsikring, for en anden løsning fik jeg en svinsk opringning, rene bonde fanger

1. Februar 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr