Rasmussen Arkitekter Bewertungen 33

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kontaktede Rasmussen arkitekter da vi købte vores nye hus, med henblik på ideer mm. Det endte ud i vores DRØMME HUS! Vi fik så god vejledning, inspiration og ikke mindst var kommunikationen helt i... Mehr ansehen

1. Architekt
  2. Architekturdesigner
  3. Bauberatung
  4. Bauingenieur
  5. Dienstleister im Bereich technisches Zeichnen
  6. Statiker

Vom Unternehmen geschrieben

Rasmussen Arkitekter projekterer indenfor nybyg, tilbyg, ombyg og renovering. Vi bestræber os på at skabe størst mulig værdi for vores kunder, med afsæt i jeres ønsker og behov.

3,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Hold jer langt væk fra Rasmussen Arkitekter

Samarbejdet med Rasmussen Arkitekter var ekstremt tungt, præget af ligegyldighed, sjusk og manglende professionalisme. Vi stod over for en større ombygning af vores hus og afleverede et gennemtænkt projekt med skitser og konkrete input. Alligevel misforstod arkitekten opgaven fuldstændigt – på trods af to opklarende møder. Vi oplevede ingen form for faglig eller kreativ sparring undervejs.

Der blev ikke reageret på mails eller opkald i lange perioder, og de tegninger vi til sidst modtog var sjuskede, med manglende og forkerte mål og proportioner. Vigtige elementer, vi specifikt havde ønsket, var helt udeladt. Materialet var af så ringe kvalitet, at vores nye arkitekt måtte starte helt forfra – hvilket har forsinket projektet med tre måneder og kostet os over 11.000 kr. ekstra.

Vi fik ikke en krone retur, selvom det leverede arbejde hverken kunne bruges eller leve op til en professionel standard. Det føltes som penge direkte ud ad vinduet.

Efterfølgende har vi gransket de positive anmeldelser, firmaet har på Google og Trustpilot, og det er vores klare indtryk, at mange af dem er fabrikerede eller skrevet af bekendte. Også de projekter, arkitekten fremviser på sin Instagram, synes i mange tilfælde ikke at være blevet realiseret – det er oftes kun skitseforslag uden opfølgning.

Vi advarer derfor på det kraftigste mod Rasmussen Arkitekter. Det her har været en dyr og frustrerende oplevelse, som vi ikke ønsker for andre.

3. August 2025

Kære Doris.

Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse ikke har levet op til jeres forventninger.
Det er dog vigtigt for os at komunikere tydeligt og sageligt, samt notere en klar kommentar til flere af de påstande, der fremsættes i anmeldelsen.

Vi beklager, hvis du mener at der undervejs har været misforståelser eller utilfredsstillende kommunikation.
Vi bestræbte os på at tilpasse projektet efter jeres input og brugte tid og ressourcer på opfølgende møder og materiale – ikke mindst fordi jeres eget oplæg i flere tilfælde ikke var at foretrække og ej heller bygbart.

At kalde det afleverede arbejde "sjusket og ubrugeligt" stemmer ikke overens med vores dokumentation eller den professionelle vurdering, vi lægger for dagen i alle projekter. Det er naturligvis ærgerligt, at I efterfølgende har valgt en anden rådgiver – det står jer frit for – men vi kan ikke tage ansvar for, hvad en tredje part måtte mene om et ufærdigt projekt.

Vi tager stærk afstand fra anklagen om, at vores anmeldelser skulle være fabrikerede - det er en alvorlig påstand, som vi betragter som både usand og ærekrænkende.

Endelig er det vigtigt at nævne, at vi leverede et fuldt stykke arbejde inden for det aftalte scope. Vi afviste ikke kompensation uden grund, men fordi det leverede i den enkelte fase, ikke var mangelfuldt ud fra en faglig og kontraktlig vurdering.

Vi har forståelse for, at det er frustrerende, når et byggeprojekt ikke forløber som håbet, dog forventer vi en fair og sandfærdig fremstilling af forløbet.

Vi beklager endnu engang hvis vi ikke har kunne leve op til jeres forventninger, og ønsker jeg alt godt med det nye projekt.

Michael

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tegning af hus til byggeri med typehus firma

Vi fik Michael til at give et udkast på et hus efter vi var ret langt i processen med at få tegnet et hus med et typehus firma. Han udfordrede os og har fået tegnet et hus der passer langt bedre til grunden og området end det fra typehus firmaet. Det vender rigtigt ift. lysindfald, og er tænkt godt sammen med området. Derudover, fik vi nogle super gode visualiseringer, der gør det meget nemmere at forestille sig huset på sigt. Huset kunne godt bygges af typehus firmaet. Alt i alt en rigtigt god løsning for os at få en uvildig, der ikke har behov for at sælge, til at lave et oplæg til designet. Ville kun ønske vi havde inddraget ham tidligere i processen.

23. April 2025

Lynhurtig ibrugtagningstilladelse

Rasmussen Arkitekter/ Michael Duborg har hjulpet os i mål med at få færdiggjort, indsendt og endelig fået vores ibrugtagningstilladelse på vores tilbygning.

Dette er nået på kun lidt over en måned, inklusiv udfærdigelse af varmetabsberegning og håndtering af mangelbrev fra kommunen og kommunikation med kommunen omkring dette.

Kan klart anbefales og god orientering i processen.

14. Dezember 2023

Ny kvist med bad.

I forbindelse med forstærkning af bærende konstruktioner omkring et åbent trapperum og etablering af ny kvist med bad på 1. sal i vores parcelhus har vi benyttet Rasmussen Arkitekter med arkitekt Michael Duborg som projektleder.
Vi vil gerne fremhæve Michael og medarbejderes store hjælpsomhed, lydhørhed og gode kommunikation i forløbet som omfattede myndighedsprojekt, hovedprojekt og fagtilsyn.
Der blev altid reageret hurtigt på henvendelser og vi følte os godt rådgivet og repræsenteret over for hovedentreprenøren og vi nåede i fællesskab frem til et fint resultat.
Eneste forslag til forbedring er verifikation af forholdene på stedet, inden projekteringen går i gang, men det fik vi dog klaret efterfølgende.
Alt i alt kan vi give Rasmussen Arkitekter og Michael Duborg vores bedste anbefaling.

Kirsten E. Lentz og Henrik W. Nielsen
Hareskovby

15. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse hos Michael fra…

Super oplevelse hos Michael fra Rasmussen Arkitekter. Han forstod vores behov og har givet god rådgivning under hele forløbet. Fair pris og overholder alle aftaler. Kan varmt anbefales

12. April 2023

Byggetilladelse til lejlighedssammenlægning

Jeg brugte Rasmussen arkitekter til at hjælpe med at indhente byggetilladelse til lejlighedssammenlægning. Hele vejen har de været virkelig behjælpelige med processen, forklaret alting godt, været meget nemme at få fat på og taget sig hurtigt og professionelt af de få bump, der var på vejen, før byggetilladelsen kom i hus - i øvrigt meget hurtigere end forventet.
God og hurtig proces, og man føler sig i meget trygge hænder.

12. Jänner 2023

Byggetilladelse

Vi havde en god process med Rasmussen Arkitekter, herunder kommunikation med Michael og Ralph. Vi fik vores byggetilladelse hurtigere end vi havde turde håbe på.

27. Juli 2022

Perfekt…

Michael og Rasmussen Arkitekter har bistået os med plantegninger og skitseringer i forbindelse med køb af et dødsbo, hvor vi ville lave meget om på plantegningen, hvorfor vi mente det var en svær opgave, som vi ikke vil kunne få løst uden nogle kompromisser. Michael mødte op med kort varsel til en indledende besigtigelse, hvor han lyttede tålmodigt til vores tanker og idéer, mens han også kom med gode indspark. Det var derfor med ro i maven at vi indgik en aftale.

Efter kun en enkelt feedbackrunde på den første plantegning var den der i andet hug, og vi føler nu at vi får opfyldt præcis det vi vil med vores nye hus med noget der ligner perfekt udnyttelse og tæt på 0% spildplads.

Vi sidder lidt tilbage med en sjov fornemmelse af, at det er underligt der ikke var mere i det, og det ikke krævede flere rul, møder og kompromisser med vores ønsker. Det er dog ment som en kompliment.

Derfor en kæmpestor anbefaling herfra.

Bh. Marc

8. April 2022

Uprofessionelt :(

Jeg kan desværre ikke anbefale Rasmussen Arkitekter. Vi havde en aftale i mandags, hvor han på mail skriver, at han ikke kommer, 25 minutter før han skulle have været der. Vi ringede efterfølgende to gange til ham, men han har stadig ikke ringet tilbage.

Opdatering: Det virker underligt, at der to år senere ændres i svaret til denne anmeldelse. Det er desværre ikke sandt, at vi modtog den omtalte mail.

23. März 2022

Hej Stine,
jeg er ked af at i ser sådan på situationen.
Jeg har sendt jer en mail d. 21 marts, hvor jeg oplyser at vi desværre er ramt af corona på kontoret, og derfor ikke har mulighed for at komme på den pågældende dag.
I samme mail spørger jeg ind til jeres ønsker og krav mv. - i har dog ikke besvaret ovennævnte mail.
Det er ærgerligt at du vælger at skrive en dårlig anmeldelse her på Trustpilot, i stedet for at vende tilbage på min mail.

Jeg skal beklage misforståelsen.

Rigtig god dag til dig :)

Very good collaboration…

I have had a very good collaboration with this company. Michael made for me the plans for my future house according to my expectations and exactly how I imagined it. Also, he applied and received the building permit in a short period of time. He work very professional and fast.
I strongly recommend this company.

Mihai Micu

10. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været yderst tilfreds med Rasmussens arkitekter

Vi har været yderst tilfreds med servicen vi fik fra Rasmussens arkitekter. Vores tilbygning havde været trukket i langdrag hvis det ikke havde været for de undersøgelser der blev gjort forinden. Under hele forløbet blev ser lyttet og rådgivet så vi kunne få det bedst resultat. Vi er meget tilfredse og tak for det arbejde der blev langt i det.

9. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

6 Stjerner til Rasmussen Arkitekter!!

I forbindelse med kommende tilbygning søgte vi en arkitekt til at tegne og stå for byggetilladelsen.
Jeg gik på Facebook og fandt anbefalinger af Rasmussen arkitekter og tog herefter kontakt til Michael. Fra første samtale var Vi ikke et sekund i tvivl om at gøre brug af Rasmussen Arkitekter.

Michael er yderst imødekommende og gør et fantastisk stykke arbejde. Behjælpelig, forståelig og ikke mindst tålmodig i forbindelse med ændringer i sidste øjeblik.

Jeg har fuld tillid til Rasmussen arkitekter og deres arbejde. Jeg vil klart anbefale andre at gøre brug af samme. :-)

Kunne jeg give mere end 5 stjerner, så havde jeg gjort det!

28. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle have projekteret en ny…

Vi skulle have projekteret en ny tilbygning til vores eksisterende hus - her fandt vi Rasmussen Arkitekter, som har bistået os hele vejen igennem processen. Jeg giver hermed de varmeste anbefalinger til Michael - behagelig og professionel rådgivning i et fornuftigt prisleje.

7. Jänner 2021

Samlet plantegning og udbygning

Vi skulle have lavet en ombygning og havde brug for en skitse, der primært gav en brugbar grundplan, men også hvor tilbygningen mest muligt fremstod som en naturlig udvidelse af det eksisterende hus.
Anmeldelsen er desværre lang for at give en baggrund for den lave karakter

Vi har ikke været glade for denne proces sammen men Rasmussen arkitekter. Vores indledende opfattelse var en professionel tilgang og havde 2 artikter på besøg til at se boligen og høre vores ønsker. Vi var med de 2 indledende skitser fra hver sin arkitekt også forhåbningsfulde, men derefter har vi kun følt os undervældet af de tegninger og information vi har fået.

Hvor vi efter den indledende kontakt fik at vide der var et potentielt problem med byggeprocenten i en servitut for grunden har vi efterfølgende gået fra omhyggelighed til noget der virker lemfældigt. Nu måtte vi selv rette positionen og størrelsen af døre der ikke kunne passe med toilettets indretning og størrelsen af soveværelser hvor en seng ikke kunne passes ind. Nogle af vores krav var heller ikke taget med i forslaget og hvis det har været en nøje balance af det muliges kunst fremgik det på ingen måde af kommunikationen.

Vi føler, vi undervejs har efterspurgt omkostningerne ved de løsninger vi valgte imellem både ifht prisniveau og funktionsmæssigt, uden at få svar. Selv den overslagspris der stod som en aflevering i kontrakten måtte vi rykke for. Den omtanke der eventuelt var lagt i løsninger, er heller ikke formidlet til os og vi har derfor ikke haft nogen tillid til at en løsning var det bedste valg. Firmaet fremstod her som en teknisk tegner, der satte vores forslag I skitsen uden at forholde sig til brugbarheden.

Vi kontaktede Rasmussen arkitekter i starten af Korona nedlukningen og under vores indledende samtaler gjorde vi opmærksom på at vi ikke havde hastværk med opgaven. Vores fornemmelse af processen er at firmaet har fået mere og mere travlt og derfor har slækket på deres standard i stedet for at sige nej til kunder eller bruge den nødvendige tid.

25. November 2020

Hej Ulrik,

jeg beklager meget at du har haft denne oplevelse af processen.

Vi har gjort os umage med at projektere dine ønsker jf. dine udmeldinger.
Det der ligger til grunde for at processen har varet længere end du ønskede,
er at du har ændret mening omkring byggeriet en del gange, hvorfor vi har skulle omprojektere iht. dine nye ønsker.

Vi havde en fin dialog omkring projektet d. 1 November, hvorefter vi fremsender det endelige tegningsmateriale d. 10 November - her får vi så den besked, at i ikke skal bruge materialet alligevel, da i har købt nyt hus.

Du vil ikke betale for den ydelse vi har givet dig igennem hele processen, og truer med en dårlig anmeldelse her på Trustpilot - det er ikke fair.

På trods af overstående, beklager jeg meget at du ikke har været tilfreds med vores samarbejde - vi løber gerne den ekstra meter for at dette ikke gentager sig.

Rigtig god dag til dig, og al held og lykke med det nye hus :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr