Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb drie verschillende merken naast mijn bed staan voor als ik wat hulp nodig heb om goed te slapen of vooral een hele nacht door te slapen. Van de drie vind ik deze helaas het minst prettig.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In eerste instantie zijn de personen die hier achter zitten, mensen die oprechtheid, eerlijkheid en gezondheid promoten. Whatever Bulletproof says is good, moet ik het zelfs niet in twijfel nemen. Nat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb zo ongeveer alle supplementen van elke merk geprobeerd maar Realsupps is de gameschanger bij uitstek!! Mijn spiergroei is enorm vooruit gegaan. Via de app heb ik een goed en vrien... Mehr ansehen

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

RealSupps is de Nr1 shop van Nederland met uitsluitend high quality supps! Kwaliteit staat bij ons op voorop💯

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

85 Bewertungen

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Erg tevreden

Super tevreden met mijn preworkout!

Antwort von Realsupps

Supertof dat je zo blij bent met je pre-workout. Blijf knallen !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne producten voor een eerlijke prijs

Pre-workout van het eigen merk zijn van goede kwaliteit en dat tegen een eerlijke prijs.

9. Mai 2025

Antwort von Realsupps

Mooi om te horen dat je zo tevreden bent over onze eigen pre-workouts. We blijven knallen voor topkwaliteit tegen een eerlijke prijs — dat blijft onze standaard.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit en fijn contact gehad…

Goede kwaliteit en fijn contact gehad toen m’n bestelling niet goed door was gekomen. Fijn eindelijk is fatsoenlijke service!

10. Mai 2025

Antwort von Realsupps

Fijn dat we het snel en goed voor je konden oplossen. Service hoort gewoon fatsoenlijk te zijn — en we doen er alles aan om dat waar te maken. Thanks voor je vertrouwen!

Top webshop

Top webshop! Kom hier al jaren en ben vooral fan van de RS Nutrition creatine gummies — die zijn echt next level.

11. Februar 2025

Top kwaliteit supplementen

Top kwaliteit supplementen! De creatine gummies zijn een aanrader.

Antwort von Realsupps

Top om te horen dat je zo tevreden bent — en helemaal eens: de creatine gummies zijn écht een aanrader. Blij dat jij dat ook vindt!

Werkt naar toebehoren

Werkt naar toebehoren, resultaat is te zien! Snelle levering

Antwort von Realsupps

Fijn dat je resultaat ziet én blij bent met de snelle levering. Dankjewel voor je review en je vertrouwen!

Helemaal top!

Goede producten en fijne persoonlijke klantenservice via whatsapp in plaats van een automatische bot👌🏼

Antwort von Realsupps

Fijn om te horen dat je onze producten én de persoonlijke service via WhatsApp waardeert. Geen bots, gewoon echte mensen die je helpen — dat vinden wij ook belangrijk!

Beste eiwitten

Beste eiwitten! Perfecte smaak!
Goede service en levering

Antwort von Realsupps

Top dat je zo tevreden bent over de eiwitten én de service. We blijven ons best doen om je elke keer weer topkwaliteit te bieden!

Realsupps werkt correct

Realsupps werkt correct, vlot & eerlijk!

1. Mai 2025

Antwort von Realsupps

Mooi om te horen dat je onze werkwijze waardeert — daar doen we het voor. We blijven voor je klaarstaan!

Top kwaliteit.

Snelle levering. Producten van hoge kwaliteit!

3. Mai 2025

Antwort von Realsupps

Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en kwaliteit van de producten. We waarderen je support enorm!

Vaste shop

Vaste shop. Beste kwaliteit supps. Een mega sterke eigen lijn met alleen maar hoge kwaliteit supplementen. Perfecte service!

Antwort von Realsupps

Supertof dat je ons ziet als jouw vaste shop en dat je zo achter onze eigen lijn staat. We blijven elke dag bouwen aan topkwaliteit en service waar je op kunt rekenen.

Fijne mensen

Wat een fijne mensen hier, service is perfect en hele snelle levering.

2. Mai 2025

Antwort von Realsupps

Fijn om te horen dat je onze service en snelheid zo waardeert — en extra leuk dat je de mensen achter RealSupps ook zo positief ervaart. Dat betekent veel!

Helden

Er is iets niet helemaal goed gegaan met een bestelling. De klantenservice een appje gestuurd en binnen een halfuurtje keurig geregeld en een goedmakertje ontvangen.

Vaste klant!!

Antwort von Realsupps

Foutjes kunnen gebeuren, maar we lossen ze natuurlijk altijd snel en netjes op. Super dat je ons direct een berichtje stuurde en dat we het gelijk konden regelen. Extra mooi dat je vaste klant bent — dat waarderen we enorm!

Altijd de beste service

Altijd de beste service, zoals ik van ze ben gewend!

Antwort von Realsupps

Dankjewel voor je review! Geweldig om te horen dat je steeds tevreden bent over onze service. We doen het graag voor je!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwaliteit supplementen tegen een mooie…

Kwaliteit supplementen tegen een mooie prijs!~
Levering en service is altijd top in orde, en vaak leuke acties en goodies

Antwort von Realsupps

Dankjewel voor je mooie review! 🙏
Top om te horen dat je onze kwaliteit, service én acties weet te waarderen. We blijven elke dag knallen om jou het beste te bieden — met af en toe een leuke verrassing erbij 😉

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 weken en nog steeds niks binnen geven…

2 weken en nog steeds niks binnen geven de schuld aan PostNL maar ze hebben het zelf nog niet eens verzonden

31. Jänner 2025

Antwort von Realsupps

Hi! Wat vervelend dat je nog niets hebt ontvangen — dat is absoluut niet de bedoeling en we snappen je frustratie volledig. We hebben je bestelling inderdaad iets later verwerkt dan normaal, waarvoor onze excuses.

Om het goed te maken, mag je bij je volgende bestelling kortingscode SORRY10 gebruiken voor 10% korting. We waarderen je geduld en hopen dat we het op deze manier een beetje kunnen rechttrekken.

Kwaliteit producten

Kwaliteit producten ! ook de klantenservice is uitstekend ! Mijn bestelling van 1 product kon dit keer niet geleverd worden wegens een probleem met de leverancier paar dagen later komt er een grote doos aan vol met o.a. eaa, shakebeker, enzovoort twv 50 euro dit noem ik nu eens een eerlijk bedrijf 🤝🏼💯
Ps normaal komt alles uitstekend optijd.

16. Oktober 2024

Antwort von Realsupps

We vinden het belangrijk om eerlijk en ruimhartig te handelen als er iets misgaat, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren. Extra mooi om te horen dat je normaal altijd tevreden bent over de levering en producten. Thanks voor je vertrouwen!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr