Region Sjælland Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære alle i dejlige mennesker i Urologisk afdeling i Roskilde og Næstved. Jeg er så kiste-glad for at være født i Danmark og også være en patient i et et fantastik team i begge afd. Også tak til e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Annette Pedersen og jeg Annettes ledsager Johnny Nielsen blev d.26-5 kl. 08:40 2026 helt uden grund smidt ud af Nærklinikken Nakskov med trusler om at,vi ikke ville få vores medicin hvis, vi ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lægevagten 😱 Først 70 min venten ved telefonen, så en snak med en sød og forstående læge. Besøget. De er pressede - fuld forståelse for det. Kommer med et øje der brænder og gør vildt ondt. Læ... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg blev opereret ultimo november. Operationen blev overstået og efterfølgende kom så problemerne. Det mest ubehagelige var at de 3 fjernkontroller (nødopkald/tv/sengposition) som jeg skulle ha til... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jeg var i skadestuen idag kl…12.30

Jeg var i skadestuen idag kl 12.30.Først og fremmest var hende der sad bag skranken hverken servicemindet eller hjælpsom.

Måtte vente en time ,da alle de andre som kom ind efter mig,blev kaldt ind før mig. ( Ingen sf dem så ud til st have det værre end jeg havde det )

Da jeg henvendte mig til skranken for ar høre om grunden til at de senere ankomne kom ind før mig ,fik jeg at vide at de andre skulle ind til vagtlægen , og jeg ind i skadestuen .
Det slog mig først senere at vagtlægen først har åbent efter kl 17!

Uprofessionel personale som ikke kan redegøre for deres handling ,men istedet kommer med usande påstande !

Har forsøgt at sende en klage til region Sjælland ,men blanketten er nærmest umulig at sende ind . Jeg sender en klage med posten,i håb om st der bliver gjort noget ved sagen .

23. März 2023

Akutafdelingen 1sal. Slagelse.

Akutafdelingen 1. Sal.
Slagelse Sygehus.
Jeg kan kun håbe, at det utrolig venlige, omsorgsfulde og yderst kompetente personale jeg mødte, læser dette. For de har fortjent denne ros.
Jeg følte mig godt informeret om diverse undersøgelser og svar på disse.
Alle, lige fra portøren, sygeplejersken, servicemedarbejderen, lægen og SSA'en, var smilende og gjorde hvad de kunne for at jeg skulle føle mig godt tilpas.
Så stor ros og tak til jer.

14. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nul stjerner havde passet bedre

Nul stjerner havde passet bedre.
Ringer 1818
Sidder i kø i halvanden time (kort tid for en gang skyld) for så at få beskeden om at lægevagten ingen ledige tider har.
Hvad kan man bruge det til.

12. März 2023

1818 koster alt for mange penge

1818 koster alt for mange penge
Det kan ikke være rigtig at det skal koste penge, for og skal have fat i en lægevagt. Man bliver opkrævet alt mellem 2 kr og op til 100kr for og vente på og komme igennem til en medarbejder😡😡

13. Jänner 2023

Lægevagten 😱

Lægevagten 😱
Først 70 min venten ved telefonen, så en snak med en sød og forstående læge.
Besøget. De er pressede - fuld forståelse for det.
Kommer med et øje der brænder og gør vildt ondt. Lægen undersøgte huden omkring øjet men ikke øjet. Du fejler ikke noget - var konklusionen.
Efterfølgende direkte kontakt til øjenafdelingen i Næstved. De tog imod og diagnosen var et udtørret øje som nu skal dryppes hver anden time
Ingen Tak til lægevagten i Slagelse for inkompetence

4. Februar 2023

Dårligste sygehus i Danmark

Slagelse sygehuset er noget af det værste l#ort. De er kendt for ikke at behandle deres patienter ordenligt. Det burde tværtimod hedde Slagelse slagteri. Hvis I ønsker at dø, så er det, der rette sted at blive indlagt. Lægernes udannelsesbevis bør revurderes.

Man skulle tror de var blinde, og ikke kan se hvad fandennn de gør. De ødelægger blot vores samfund og vores ry.

Man skulle tro patienterne var forsøgskaniner
😡😡😡😡

11. November 2022

1818 håbløst

1818 er det vores fantastiske velfærdssamfund🤦🏼‍♂️
Ja så ser det sørme sort.
Syntes der er værd at tænke over, da hende lægen der stod frem og sagde lægerne kunne tjene 40000kr på en weekend. Der var ventetiden 5-15min.
Nu ender man jo med at gå på pension under et opkald til 1818

25. Dezember 2022

nykøbing skadestue 😡

Sidder på nykøbing skadestue da mit barnebarn kom til skade i sfo nu er kl 23:05 og han er stadig ikke til set af en læge og han ligger nu og sover i venteværelset det er bare ikke ok

11. November 2022

Hurtigt og effektivt!

Kom i telefonkø tidlig lørdag morgen. Der blev ringet tilbage indenfor 1.5 time. Konsultationen kunne ordnes over kamera og jeg fik en recept. Hurtigt og effektivt. Tænk hvis normal lægekonsultation virkede lige så effektivt og på alle tider af døgnet.

5. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Regionerne bør nedlægges, kan arbejde sammen.

Regionerne bør nedlægges. Under valgudsendelsen igår blev det oplyst, at data systemerne ikke kan arbejde sammen, så man spilder en masse tid Jeg blev udskrevet fra Roskilde sygehus d 1 aug, hvor man konststaterede, at jeg havde en discusprolabs og en forsnævring af rygmarvskanalen. Jeg fik at vide, at jeg ville blive indkaldt til udredning på Køge sygehus i løbet af en måned med henblik på en evt. operation. Der er intet sket endnu. Elendig service.

1. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi kan desværre ikke sige at lægevagten…

Vi kan desværre ikke sige at lægevagten i region Sjælland har en dårlig service, for der er ingen.
Ringede for over 7,5 time og fik den besked, at de ville ringe tilbage inden for 2 til 3 timer.
Har stadig intet hørt fra dem.
Det må kunne gøres bedre.

22. Oktober 2022

Velkommen til 1818 🥵

Jeg har indtilvidere ventet 3 1/2 time på at komme igennem til vagtlægen på det nye fælles nummer 1818.

Tvivler efterhånden på om jeg nogen sinde kommer igennem. 🥵🤷‍♀️

Efter 4 timer og 17 minutter lykkes det mig ENDELIG at komme igennem. Hvilket kun lykkes fordi jeg blev gal og trykkede på at jeg havde brug for at snakke med en læge NU. (Jeg var stadig nummer fem)

Jeg frygter for fremtiden. 🥵

1. Oktober 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr