Har brugt serum’en i ca. to uger nu, og kan allerede se en forandring i hovedbunden, som tidligere var rød og tør, hvilket nu er næsten væk. Indtil videre er jeg tilfreds, ser frem til resultaterne... Mehr ansehen
Ville egentligt helst give 3 1/2 stjerne. Dejlige produkter, men irriterende emballage. Pumperne stopper med at virke når der er 1/3 tilbage. Shampoo og conditioner er ens beholdere, hvilket gær de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hold da op. Nu har jeg sloges med hudproblemer hele mit liv og har afsøgt markedet for egnede produkter gennem 3 årtier. Har indtil nu ikke fundet noget 100% tilfredstillende. Så prøvede jeg Relev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været super glad for nedenstående tre produkter: - Multi-Treating Body Exfoliator - Deep Moisturizing Body Lotion - Spot Recovering Body Serum Ovenstående produkter har jeg bestilt i citr... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Relevant is on a mission to develop body care products that are good for your body and our planet 🌍 For too long the body has been a second priority - it's about time we start treating it right. Our products contain a high amount of active ingredients that truly make a positive difference for your skin. If you've any feedback for us, feel free to write us an email at hello@relevantcos.com
Nørrebrogade 44, 8000, Aarhus, Dänemark
- hello@relevantcos.com
- www.relevantcos.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Tilfreds efter to ugers brug
Indtil videre er jeg tilfreds, ser frem til resultaterne efter en måned og tre måneder.
Har det sidste år købt deo fra…
Har det sidste år købt deo fra relevant. Det er den bedste deo særligt hvis man både går op i hvad de indeholder og sveder. Har nu også købt til min partner fordi han gik og brugte min i smug
Havde bestilt 2 forskellige varer
Havde bestilt 2 forskellige varer, den ene var desværre forkert, men fik hurtig fat på deres kundeservice, og vi fandt en god løsning. Har altid være glad for deres produkter og er det forsat
Virkelig gode produkter
Jeg har efterhånden prøvet flere 'naturlige' deodoranter, men dem fra Relevant er de første, som ikke er endt med svedlugt efter 12 timer. De holder bare. Stor anbefaling herfra.
Outstanding customer service
Jeg havde problemer med at fuldføre min ordre og skrev til deres support kl.21:38 og forventede svar 1-2 dage efter men fik svar efter 6 minutter og igen 4 minutter efter jeg selv havde svaret.
ikke nok med at produkterne er skønne er servicen også utrolig hurtig og kundeorienteret. WAOW en anbefaling!
altid gode produkter der tager hensyn…
🙌 altid gode produkter der tager hensyn til miljøet
Jeg havde store forventninger til deoen…
Jeg havde store forventninger til deoen uden parfume, men den lugter som våd hund, både når jeg lugter til den, og det bliver endnu værre, når jeg har den på. Så der er desværre kun en stjerne fra mig. Den er lige til skraldespanden:(
Super produkter og hurtig levering
Har brugt Relevants deodoranter i et par måneder og er meget tilfreds. De er effektive og med en diskret behagelig duft. Og så en vigtig ting: De fleste deodoranter giver mig kløe og endda udslet i armhulerne - formentlig pga. at de indeholder alkohol og forskellige kemikalier. Det er ikke tilfældet med Relevant - her er ingen gener.
Er desuden begyndt at bruge en af Relevants shampoo'er - kan ligeledes varmt anbefales.
Kan varmt anbefales!
Har brugt produkterne i et par år nu. Deo, ansigtsvask, hårserum, bodylotion og bodyserum kan især anbefales.
Den grønne duft er frisk og passer til begge køn.
Super hurtig levering, god kundeservice: jeg får mail når der er tilbud så vi kan tanke op med lidt rabat.
Jeg er rigtig tilfreds med deres…
Jeg er rigtig tilfreds med deres produkter, som jeg har brugt det sidste halve år. Levering har altid været hurtig og problemfri. Jeg kan varmt anbefale Relevant til andre!💚
Helt latterligt godt
Helt latterligt godt. Leverer bare eow. Leveringstid er også for syg
Gode produkter
Gode produkter, som har levet op til mine forhåbninger, hver gang.:)
Jeg er især vild med shampooen, som dufter skønt og giver mit hår god volume.
Deres bodylotion har, kun efter at have brugt den et par gange, givet mig blødere hud - også de dage jeg ikke bruger den.
Nu ser jeg frem til at prøve min nyindkøbte bodyscrub og kropssæbe!
Relevant hudpleje
Relevant laver rene, parfumefri produkter med fokus på kvalitet. Emballagen er smuk og minimalistisk, og produkterne er skånsomme og effektive.
Gode produkter og hurtig levering
Har testet deres hårprodukter, og synes de er rigtig fine. Hurtig levering og god kundeservice.
Jeg er virkelig imponeret over…
Jeg er virkelig imponeret over produkterne fra Relevant. Min hud føles sundere, mere gennemfugtet og har fået en naturlig glød, siden jeg begyndte at bruge dem. Jeg elsker, at ingredienserne er rene og naturlige og de er lavet i Dk. Jeg er helt vild glad for deres produkter, fra ansigt til krops produkter. De virker bare. Jeg glæder mig til at prøve deres solcreme denne sommer :).
Det er blevet en fast del af min hudplejerutine, og jeg kan kun anbefale det til andre. Tak også for jeres hurtigt levering og virkelig høflig og hjælpsom kundeservice :).
Naturlige ansigtprodukter
Lækre, naturlige produkter! Jeg har længe haft svært ved at finde ansigtsprodukter som ikke gør min hud fedtet - det har jeg endelig fundet nu :) plus på hurtig levering !
Et af mine absolut yndlings hudpleje…
Et af mine absolut yndlings hudpleje brands <3 elsker hele kollektionen!
Bodylotion har diskret behagelig duft.
Bodylotion har diskret behagelig duft.
Cremen optages helt perfekt af huden og dette efterlader huden smidig, blød og ikke fedtet!
Jeg elsker dansk produkt
Jeg elsker dansk produkt, og det er skønt at kunne bruge noget der er rent, og uden tilsætning
Det er en sjælden ting at opleve i denne verden
Mild og effektiv hudpleje
Relevant er ærlig hudpleje, man kan stole på :) Jeg har prøvet deres salicylsyre serum og den er så mild og lækker, samtidigt med at den virker mod uren, fedtet hud og store porer. Jeg er meget positivt overrasket og vil anbefale dem!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.