Søde venlige ansatte, der overholder aftaler og altid giver besked, hvis noget ændre sig. Dejligt, at man får lov til, at få den ssmme persom hvergang, kun ændret ved sygdom og ferier. grundig rengør... Mehr ansehen
Livsfarlig chauffør! Kl 06:30 i dag kommer en Renell bil kørende i Helsingør og er ved at kører en ældre dame over i et fodgængerfelt. Der bliver ikke overholdt vigepligt og det er tæt på at gå gr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Servicefirmaet Renell A/S sætter vi en ære i at yde en service ud over det forventede. Vi ser muligheder, hvor ander ser begrænsninger, og vi forlader ikke kunden før opgaven er løst. Det kan kun lade sige gøre, fordi vi har en stor stab af dedikerede medarbejdere, som er løsningsorienterede, ansvarlige, pålidelige og som ikke er bange for at rulle ærmerne op, når der er brug for det. Siden 2014 har vi været en Svanemærket virksomhed, hvilket betyder at der stilles høje krav omkring miljø, lavt brændstofforbrug, medarbejderforhold og ikke mindst kvaliteten af det udførte arbejde. Renell har afdelinger i både Helsingør og Hillerød, og vi beskæftiger mere end 500 medarbejdere, som servicerer vores sjællandske kunder inden for vinduespolering, ejendomsservice, havearbejde og -anlæg, skadeservice, vaskeservice og naturligvis rengøring.
Haderslevvej 18, 3000, Helsingør, Dänemark
- HR@renell.dk
- www.renell.dk
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Jeg er godt tilfreds
Livsfarlig ansat kører uforsvarlig og…
Livsfarlig ansat kører uforsvarlig og ødelæggende andres ting, kan ikke anbefales, tør slet ikke tænke på hvad der sker i dit hjem når de er der🤬
Ansat ødelægger hjemløs ejendele i raseri
Hvodan filen kan en medarbejder finde på smadre en hjemløs trækvogn og ejendele .. føj for den ..
Hold jer væk for sådan et skod firma ..
Livsfarlig chauffør
Livsfarlig chauffør! Kl 06:30 i dag kommer en Renell bil kørende i Helsingør og er ved at kører en ældre dame over i et fodgængerfelt. Der bliver ikke overholdt vigepligt og det er tæt på at gå gruelig galt..
Nummerpladen er:
BX 69 107
Den chauffør bør slet ik være på vejene..

Antwort von Servicefirmaet Renell A/S
Det startede rigtig godt, men desværre endte det ikke tilfredsstillende.
Det startede rigtig godt, men desværre endte det ikke tilfredsstillende.
Selve servicen i forbindelse med at få Renell ud var helt i top. Der var god koordinering, klar kommunikation og en rimelig pris. Aftalerne blev overholdt, og det gav i starten et professionelt indtryk.
Desværre lever selve nedvaskningen af lejligheden ikke op til det samme niveau. Der var tale om en lejlighed, som trængte til en grundig rengøring, og her blev resultatet utilfredsstillende. På badeværelset drev vandet ned ad væggene, og vindueskarmen var fyldt med vand. Derudover måtte vi selv rengøre lofterne efterfølgende, da de var så snavsede og skjoldede, at det ikke var muligt at male ovenpå uden ekstra arbejde.
Når man sender medarbejdere ud til en så omfattende opgave, bør man sikre sig, at arbejdet udføres med en ensartet og tilfredsstillende standard. I dette tilfælde levede kvaliteten desværre ikke op til forventningerne.
Fast stabil medarbejder
Fast stabil medarbejder. Kun ændringer ved sygdom og ferie.
Over forventet niveau
Over forventet niveau. Der var tale om flytterengøring i min mors lejlighed, da hun kom på plejehjem. Alt vart kalket og fedtet. Udlejer var imponeret over den fine rengøring, hvilket fik indflydelse på vurderingen af udgifterne ved fraflytningen. Kan på det kraftigste anbefale Renell.
Overholder aftaler.
Overholder aftaler.
God rengøring
Perfekt rengøring af oversvømmet kælder.
Vores kælder var blevet oversvømmet. Og dette selskab svarede hurtigt og rykkede ud med det samme. Den sødeste mand kom og gjorde så flot rent hos.Han var super venlig og grundig. Vi var så glade og taknemmelige for resultatet.
Meget skuffende oplevelse med Renell – kan absolut ikke anbefales!
Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse med Renell. De kommer ofte for sent, og det virker som om, de snyder med tidsregistreringen – man betaler for mere, end der faktisk bliver arbejdet. Derudover er der flere episoder, hvor lyset er blevet efterladt tændt i huset, når de er gået, hvilket er både uprofessionelt og uansvarligt.
Det mest alvorlige var dog deres sidste besøg. Her spildte en af medarbejderne noget på mit naturstensgulv og efterlod mærker. Da jeg kontaktede dem for at få det udbedret eller i det mindste tage ansvar, nægtede de blankt og unddrog sig ethvert ansvar.
Det gør det ikke bedre, at man tydeligt fornemmer, at deres udenlandske arbejdskraft bliver presset hårdt og ikke altid er ordentligt instrueret eller behandlet.
Alt i alt en virkelig ubehagelig oplevelse. Jeg vil stærkt fraråde andre at benytte Renell, hvis man forventer pålidelighed, ansvarlighed og ordentlig kundeservice.
Gør rigtig fint rent på de få minutter…
Gør rigtig fint rent på de få minutter de har fået tildelt.
Ringer altid besked når der er ændringer.
f.eks pga. sygdom.
Fin vinduespudsning
Fin vinduespudsning. God service
Jeg fik en flot rengøring af Claudio
Jeg fik en flot rengøring af Claudio, han var utrolig dygtig og servicemindet, han må meget gerne komme igen en anden gang
Super god service og meget effektiv…
Super god service og meget effektiv medarbejder på plads. Jeg kan varmt anbefale Renell til andre.
Det er trist at se som de behandler…
Det er trist at se som de behandler deres ansatte og udnytter gratis arbejdskraft fra jobcentret.
Snakkede med en dame der havde fået at vide hun fik løn for 6 timer, men alle der havde gjort rent der før hende sagde at skolen tog 10 timer at gøre ren. Ligesom dem havde hun også bare fået at vide hun skulle gøre jobbet færdigt på egen tid ellers blev hun fyret.
Effektiv rengøring i 331
Effektiv rengøring i 331 - og service orienteret personale
Tak for nogle effektive herrer som…
Tak for nogle effektive herrer som virkelig fik klaret det jeg havde bestilt og lige lidt ekstra service inden for tiden.
Godt gjort
To energiske og flinke mennesker kom og arbejde hårdt i 8 timer. Mit hus var så fint og grundigt rentgjort, da de tog af sted. Kunne ikke være bedre.
Altid kompetente medarbejdere hos…
Altid kompetente medarbejdere hos Renell.
Er glad for at have en fast medarbejder til rengøring.
Opstår der problemer, bliver de hurtigt løst.
Tove
Utroligt svingende service
Meget meget ringe. Har klaget over medarbejdere som kommer og smutter på 2 minutter. Går den så går den. Søde dygtige nye polske medarbejdere som er flittige men hjemmet flyder og ved besøg gøres alt hurtigt og overfladisk. Aldrig den betalte afsatte tid men tju hej væk igen ud af døren lys tændt ikke skiftet skraldepose og nu er man til grin ventet som lovet på opkald måtte rykke for. Pludseligt mit problem at der ikke kommer rengøring og nu intet besøg, ikke engang oprydning. Meget svagt. Brugt Renell flere år og konstant blevet udnyttet ens venlighed ved der bare springes over hvor gærdet er lavest. Rystende dårligt at der betales for den service som aldrig ydes.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.