SZCZERZE NIE POLECAM, OMIJAJCIE DUŻYM ŁUKIEM
UWAGA NA OSZUSTÓW, KTÓRZY PODSZYWAJĄ SIĘ POD KLINIKĘ RENOVA. Posługują się ich logo i nazwą, mają siedzibę w starym budynku, przy głównej ulicy, na 3 pietrze. Nie było żadnej rejestracji, lekarz był zawsze w swojej koszulce, w gabinecie ciągle pojawiali się jacyś obcy ludzie, jeden nawet przyszedł z kawą i usiadł za biurkiem. Pieniądze zapłaciłam przed zabiegami, przy tym samym biurku, przy którym siedział ten z kawką. Chłopak wziął forsę do kieszeni bez żadnej faktury, ani pokwitowania. Mieli mi zrobić 28 koron, zrobili 24, ale kasy za 4 nie oddali. Dodatkowo połączyli mi mostem implant z moim zębem, co jest nie fachowe i żle wpływa na implant. Przed założeniem koron nie zdezynfekowano mi moich zębów, cały zabieg trwał 30minut. Wszystko było bardzo niechlujnie bez zachowania higieny, korony są nieszczelne, Góra się rusza i sprężynuję, wchodzi mi tam jedzenie i ranię sobie język. Cały przód ciągnie w prawo i boli, dodatkowo pojawił się ostatnio dziwny posmak jakby zepsutej krwi. No i wisienka na torcie: korony założyli mi 4 grudnia ( mikołajki), 6 stycznia( 3 Króli) WYKRUSZYŁA MI SIĘ GÓRNA JEDYNKA. Chciałam dodać, że nie gryzę nic twardego, praktycznie żywię się zupami i przecierami. Reasumując; niekompetentni, niefachowi, kombinatorzy, cwaniacy, brudasy i oszuści. SZCZERZE NIE POLECAM!!!!!
4. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung