har lige modtaget min pakke og er så tilfreds jeg glæder mig til at handle i 2023 og iøvrigt super god kundeservice 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁.
Har handlet een gang i Rosens Aura og har nu aflagt min anden bestilling. Håber det forløber som første gang:-) Kan varmt anbefales. Service i topklasse og utrolig lækre varer, der mere end, le... Mehr ansehen
Er tilhænger af røgelse af top kvalitet, og det er netop det Rosens Aura kan levere. Ud fra hvert produkt kan man orientere sig på hjemmesiden om røgelsen betydning, indhold og duft. Efter en lang o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har handlet hos Rosens Aura 2 gange nu, og det er bestemt ikke sidste gang. Begge gange har budt på dag til dag levering, og de produkter der føres er af ekstremt god kvalitet. Virkelig god kontak... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Rosensaura.dk - Netbutikken til det spirituelle Danmark. Vi har et stort udvalg i sten og krystaller, rå og poleret samt til smykker, Vi har måske Danmarks største udvalg i magnetterapi smykker. Vi sælger engle,- gude,- religiøse,- og Buddha-figurer, Ametyst lysestager, smykker, drømmefangere, Feng Shui tilbehør, røgelse, røgelsesholdere, bøger, CDér, himalayasaltlamper og meget mere - alt til rimelige priser.
Kobbelvænget 31, 2700, Brønshøj, Dänemark
- support@rosensaura.dk
- www.rosensaura.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
har lige modtaget min pakke og er så…
Små sten har ikke meget energi
Jeg købte en fin orange calcit med hul til kæde/snor, 5 fine mørke små ametyst spidser.Men så købte jeg det svære også 5 små poleret træ agater. De har ikke ret meget energi i sig.Så hvis det har betydning så kan jeg ikke anbefale at købe dem der.Selv efter en rensning og en opladning i flere dage havde de stadig mindre energi i sig end en lille træ agat kule jeg fandt engang på en messe. Jeg vil forslå at indkøber gør sig tanker om kvaliteten af det der indkøbes, også når det kommer til mindre stene.Stene kan blive for små.Jo mindre de er, jo mindre slav kraft har de, lige meget om de bruges på kroppen, i grid eller skal bruges til et smykke af en eller anden art.
Super god service og hurtig…
Super god service og hurtig levering........

En fantastisk oplevelse
Jeg købte den skønneste lille elefant hos Rosens Aura, og det var en virkelig god oplevelse. Dan er god at handle med og har en stor viden indenfor området. Jeg kan kun anbefale at handle med Dan og Rosens Aura.

Fantastisk shopping oplevelse
Fantastisk shopping oplevelse, og hurtig fragt!

Antwort von Rosens Aura
fin krystal i god kvalitet
fin krystal i god kvalitet, som kom billigt frem k en boblekuvert, helt klart et sted jeg vil hsndlehos igen 😍😍

Super forretning.
Super forretning.
Jeg har handlet med dem mange gange og har altid været yderst tilfreds.

Antwort von Rosens Aura
super hurtig levering og god kvalitet
super hurtig levering og god kvalitet, jeg handler gerne her igen.

Antwort von Rosens Aura
Jeg er tilfreds med varerne.
Jeg er tilfreds med varerne.
Men kunne godt tænke mig en brochure på hvad
butikken ellers kan tilbyde.

Antwort von Rosens Aura
Hurtig levering og fine produkter❤️

God hjemmeside
God hjemmeside, gode varer og hurtig betjening.

Antwort von Rosens Aura
Gode varer i høj kvalitet
Gode varer i høj kvalitet, altid god service, hurtig levering.

Hyggelig Himalaya saltlampe
Samlet set meget tilfreds med produktet, pris og levering.
Synes min nye Himalaya saltlampe skaber et hyggeligt lys i mit soveværelse.

Antwort von Rosens Aura
Penge ud af vinduet....vitterligt!
Jeg bestilte varer i slut januar 2021 til hurtig levering (2-3 dage) som kostede extra. Jeg afventer stadig min vare eller penge tilbage.
Blev bedt om selv at finde den via Postnord - ringede til dem 2 gange af ca.50min ventetid pr gang.
Der er ingen tracking nr da man blot har smidt mine varer i en hvid konvolut og i postkassen. Ikke ligefrem det jeg har betalt for. Så ingen tracking nr og en ret flabet “service” hvor man på ingen på ingen måde bliver behandlet pænt, ens navn gider de ikke engang skrive korrekt og de synes det er lidt sjovt (deres ord).Man får opgaver man skal løse og så skal man så bare vente på de får ens ting retur før de sender pengene tilbage. Bliver behandlet mistroisk og sidder til sidst med ondt i maven. Det er nu 5 uger siden jeg skulle have haft min varer. De forstår åbenbart ikke at det er deres ansvar at pakken når frem og at den kan trackes og ikke mit ansvar og nu står jeg med følelsen af at de bare har stjålet mine penge.

Enormt skuffende
Enormt skuffende
Jeg bestilte for nyligt en fod med LED farveskifte, da jeg modtager den virker skidtet kun med batterier og ikke med den medfølgende transformer...da jeg forsøger at logge på deres side for at skrive det til dem kan jeg ikke logge ind...
IKKE EN MÅDE AT DRIVE FORRETNING PÅ

Antwort von Rosens Aura
God service hurtig levering og fine…
God service hurtig levering og fine varer Stort tak

Antwort von Rosens Aura
Super god vejledning til adventsgaven…
Super god vejledning til adventsgaven til min øjesten -
Kvik levering -
Stone Sure hit - glæde og opmærksomhed

God service & Super kvalitet
Stort udvalg til fornuftige priser. Super kvalitet
God service og hurtig levering.
meget fin pakning. helt op til mine forventninger
Absolut ikke sidste gang.

Antwort von Rosens Aura
Rosens aura er et besøg og handel værd .
Hej alle her-
Er meget tilfreds med rosens aura produkter især: det hængende drage spil ,delfinhalskæden. service :hurtig forsendelse og modtagelse .
Kan anbefales herfra .
MVH :Ladyen .
Rigtig fin kvalitet sten
Rigtig fin kvalitet sten, meget klare og fin i strukturen. God service. Her vil jeg absolut handle igen :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.