Jeg syndes det er rigtig godt sted at tage førstehjælp sidste gang jeg tog det et andet sted var der rigtig kedeligt men her var det faktisk rimelig spændende lavet især pågrund af humor. Det generelt... Mehr ansehen
Super godt kursus! Peter er uden tvivl en af de bedste instruktører, jeg har haft. Han kombinerer faglighed med en nærmest stand-up-komiker-agtig humor, som gør undervisningen både sjov, spændend... Mehr ansehen
Jeg havde virkelig ikke set frem til 8 timers førstehjælp, som jeg har fået af vide, skulle være spild af min tid. Alle fordommene om førstehjælp blev fejet til gulvet efter dette kursus! Lærer... Mehr ansehen
Smid alle fordomme om et tørt og kedeligt førstehjælps kursus. Særdeles lærende og fantastisk sjovt samtidigt. Mine forventninger blev i hvert fald overgået - og mit syn på vigtigheden i dette fag... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Førstehjælp til dit kørekort. Det lovpligtige kørekort-kursus i færdselsrelateret-førstehjælp, på den fede måde og uden aflysninger! Varighed: 7 timer. Afholdes centralt i Kolding
Dänemark
- www.routesafe.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Anderledes og har humor
Mega fed og lærerig oplevelse
Fantastisk, lærerigt OG faktisk et spændende kursus at tage, og til en god og passende pris. Forløbet er meget konkret i sit stof, både i det teoretiske, men også praktiske. Instruktøren/læreren gør brug af praktiske øvelser og sjove/brugbare lege, så det ikke kun bliver en tung omgang teori. Men selv under teorien bliver der gjort brug af lidt sjov og humor, som virkelig hjælper med at holde en vågen og interesseret gennem det lange forløb + gode, realistiske og relevante/brugbare videoer og billeder, som virkelig opfanger ens opmærksomhed, og generelt bare gør forløbet mere spændende. Mega fed oplevelse.
Det var en rigtig god læring og…
Det var en rigtig god læring og instruktør med rigtig god energi og god til at indvolvere elever.
Smid alle fordomme om et tørt og kedeligt førstehjælps kursus.
Særdeles lærende og fantastisk sjovt samtidigt. Mine forventninger blev i hvert fald overgået - og mit syn på vigtigheden i dette fag ændret.
Kan klart anbefales. Otte timer er ikke lang tid, i et lokale med Peter. Så tusind tak for det
Sygt sjov vært
Meget godt lærerigt
Et supergodt førstehjælpskursus
Routesafe leverede et supergodt og fedt kursus til førstehjælp. Det var lærerigt, men samtidig også sjovt. Instruktøren var god til at formidle og der var plads til spas og løjer. Man får lov til at prøve tingene af og føler sig i sidste ende klar til at redde liv! ❤️
Fantastisk sted og inspirerende lærer.
Peter er meget dygtig lære og god til…
Peter er meget dygtig lære og god til at vælge det vigtigt og nødvendigt emne.
For lidt pause ind imellem men meget bedre end forventet.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Super god lære. Ovenikøbet en non-profit-virksomhed!
Skuffelse og useriøst
Først fik de ikke sendt aflysning af hold og derefter de sendt en mail på at vi ikke kunne imødekomme den nye dato, men den havde de belejligt ikke modtaget.
De har ikke mange "kontordage" men forventer afmelding 72 timer før.
vi kunne få rabat på 25% på et nyt kursus ...
Ikke særligt positivt
NB
Besvarelse på routesafe efterfølgende
Og så skal set lige tilføjes at vi IKKE har truet med En dårlig anmeldelse, men de henvendte sig først med en løsning efter de havde fået en anmeldelse
Jeg kan dokumentere at der er sendt en afmeldelse på det kursus de henviser til vi ikke har svaret på, men for 25 procent gider jeg ikke tage kampen
Jeg har aldrig bedt om 100 procents kompensation men derimod at vi deler skaden 50/50
Men vi skulle fjerne trustpilot før det kunne ske, altså afpresning!

Antwort von Routesafe
Godt og sjovt kursus
Tog færdselsrelateret førstehjælp ved Peter i Kolding. Det var sjovt og lærerigt. God blanding mellem humor og alvor :) de 8 timer fjøl afsted :)
Det var et super godt kursus med god…
Det var et super godt kursus med god balance mellem øvelser og teori.
ikke et sekund spildt
ikke et sekund spildt! underviserens energi og kærlighed for første hjælp smittede helt oprigtigt af på mig. 120% anbefalet <3
Super god undervisning af engageret…
Super god undervisning af engageret instruktør. Kan klart anbefales.
Ekstremt godt sted
Mega god lærer der har god energi og ekstrem god til at gennemgå punkterne og bliver ved med at forklare de forskellige ting igen og bygger oven på det man lærer
Super underviser!
Det er en super god undervisning. Læreren er enorm god til at holde undervisningen lærerig
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.