Røngten & Ultralyd Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er kommet på Trianglen en del år til mammografi og scanning hvert 2. År. Hver eneste gang er jeg blevet behandlet rigtig godt af både sekretærer, sygeplejerske /radiograf og læge, som regel Eric V... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kære personale Ved Trianglens Røntgenklinik Jeg har været til Ultralyd og røntgen i dag 5/7 2024 Vil gerne sige tusind tak for en super behandling, alle var både kompetente og virkelig søde.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom hurtigt til, både til røntgen og ultralyd. Venligt personale og læge, der på stedet gav anbefaling for behandling. Min egen læge havde svaret 2 dage efter.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har haft en forfærdelig oplevelse på denne klinik og vil ikke anbefale nogen at benytte dem. Jeg skulle scannes for efterfødselsgener, et temmelig sårbart område, men jeg følte mig slet ikke... Mehr ansehen

Akzeptabel

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

O stjerner fra mig.

O stjerner fra mig.
Røntgen og ultralyd på Frederksundsvej 80 B.
Læge. Christian Pàllson Nolsøe
Arrogant, overfladisk, overlegen, ikke smilende eller imødekommende læge.
Havde hverken tid eller interesse i at behandle mig ordentligt eller LYTTE til mine smerter, tilstand, efter et års smertetilstand eller interesseret i at bruge sin viden og erfaring i at give råd og vejledning, til at afhjælpe dem, eller bruge sin egen viden konstruktivt.
Min oplevelse : Jeg har været til ultralyd med min skulder i dag.
Jeg har haft smerter siden jeg blev påkørt på motorvejen for et år siden.

Endnu en arrogant, overlegen og kort for hovedet læge, Christian Nolsøe.
FREDERIKSBORGVEJ 80 B. 2400 KBH
Så er I advaret.
Ikke mærkeligt at læger får et dårligt ry og klinikker med 😎😎

Ham: jeg skal lige undersøge din skulder med ultralyd
Mig: OK. hvad med inde under skulderbladet, der gør det konstant ondt.....også når jeg trækker vejret.
Ham: det er kun muskulært.
Mig: Det er ikke min oplevelse Kan der ikke været noget andet galt, når det ikke er gået væk i et år, selvom jeg har været både til fys, massage og akkupunktur.
??
Ham: Nu er det jo mig der er lægen, og der er muskulært.
Mig: ja, og nu er jeg jo patienten, der ved hvor det gør ondt.
Ham, der trykker med scanneren på forskellige steder: gør det her ondt ?
Mig: Nej ikke med så blødt et tryk, men hvis man tager med fingrene og trykker, så gør det mega ondt.
Ham: ja, nu er jeg jo ikke massør.
Mig: Hvad kan jeg så gøre ved det?
Ham: ja nu er jeg ikke din læge !!!!!
Mig: Var det ikke lige det du sagde.
Ham: det må du tale med din egen læge om
Mig: Det har jeg sådan set gjort i et år, uden det har hjulpet. Det kunne være du havde nogen forslag.
Ham: det må du tale med din læge om.....Farvel og tak for i dag.
Og væk var han 😎😎 Det tog 5 min.

Klinikken ligner noget der ikke er blevet moderniseret eller opgraderet i 30 år, små og kedelige lokaler, personale som hverken smiler eller ser ud som om de nyder deres arbejde. Tung og kedelig energi og ikke så lang ventetid, hvilket der nok er en grund til.

Jeg gik ud til skranken og bad om lægens navn, og sagde farvel og tak, her kommer jeg aldrig mere.

Slet slet....ikke bruge mere energi på sådan en i...., han skal ikke få lov til at ødelægge min dag. Jeg går videre i systemet til en bedre og kvalificeret læge / specialist.

4. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle have scannet mit ben

Skulle have scannet mit ben, ind af døren kom en ældre arrogant læge, der meddelte at det jeg jeg kom for kunne han ikke scanne, var meget overfladisk, så ud af døren igen efter ca 30 sek, absolut ikke et sted jeg vil anbefale😡

7. August 2023

Kom hurtigt til

23. Februar 2023

Arrogant læge

Arrogant læge, der talte ned til mig. Var ikke lydhør over for mine ytringer, og var hurtig til at komme med en “årsag” til mit problem, selvom jeg fortalte ham at sådan lå landet ikke. Alt, alt for arrogant…

3. März 2023

Ultralyd

Ultralyd - Amagerbrogade 193.

Jeg er gået derfra med en følelse af ikke at være blevet undersøgt ordentligt. Lægen der skulle scanne mit håndled slukkede lyset og spurgte derefter, hvor der skulke scannes. Han kunne naturligvis ikke se noget i mørket og virkede også fuldstændig ligeglad. Han virkede meget arrogant og havde øjensynligt allerede stillet en diagnose på baggrund af røntgen inden han foretog scanningen, så han scannede ikke der, hvor jeg har smerter. Det sted vil jeg ikke anbefale.

21. November 2022

Ultralyd

Ultralyd - Amagerbrogade 193
Kan slet ikke anbefales! Lægen er så careless og uprofessionel og du får ikke en oprigtig scanning. Hold jer væk, og spar jeres tid !!

13. Juli 2022

Rigtig sød sekretær

Rigtig sød sekretær, og en mand viste mig ind til scanning. Jeg skulle have scannet min mave, for at klarlægge om jeg har et indvendigt brok. Lægen kommer ind, og siger, nå hvad er du henvist for. Jeg svarer at egen læge gerne vil have klarlagt om der er et brok... Lægen Christian, svarer, det kan egen læge da ikke vide noget om.... Han scanner mig dog, og siger at han ikke kan se noget, men det er jo også svært at se når du er så tyk. Som slut kommentar siger han at skulle huske at smide kludene i spanden...som om jeg havde tænkt mig at stjæle den...

17. Juni 2022

ANKOMST /RØGNTEN/ULTRALYD

Modtagelse
Røgnten/ultralyd :tirsdag 14 dec 21..
Kl 14:25 henvender jeg mig,
Beklager manglende sundhedskort,
(tid lå på offenlig server, henvist via egen læge,
Jeg forsøger at, afgive cpr mv,..
Men sekretær en har besluttet, ikk at give mig noget som helst,
Arrogancen og manglen på, faglighed blev, tydelig,
Måtte opgive,
Ringede dagen efter, Vedr ny tid, efter cpr ar afgivet,
Var responsen citat :det var hyggeligt igår hva!!!
Valgte at forblive stille..
Men fik sagt,
Er du ikk kommet videre,
Dette triggede denne sårbare stakkel til pige,
Som påny citat:
Ved du hvad, jeg har ikk lyst, til at, give dig tid
Find andet sted efter nytår
Jeg agter, at gøre diagonisestiftelsen, ledelse viden om dette, forhold
Denne pige "er simpelthen havnet forkerte sted
René Hansen🤔🤔

16. Dezember 2021

Intet bly forklæde

Jeg er sygeplejerske og de brugte ved røntgen af mine hofter IKKE blyklæde for at skåne mine reproduktive organer mod stråling, trods at jeg kun er 37. Min egen læge havde sagt at det var vigtigt, men jeg blev stillet foran apparatet og var ude i venteværelset igen efter 40 sekunder, trods at der ikke var nogle i kø.
Min mandlige ven fik taget røntgen i det offentlige og fik blyforklæde på. Til den timepris (800 kr. for 40 sek.), kunne man forvente lidt mere omsorg.

6. Oktober 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr