1. Berater für die australische Rente (Superannuation)

Vom Unternehmen geschrieben

Dansk Pensions- og Forsikringsmægler med globalt netværk. Velkommen til RTM Pension Det kan være svært for en virksomhed at gennemskue, om medarbejderne har den pensionsordning, der understøtter virksomhedens ønske om at give medarbejderne en tryg og økonomisk tredje alder.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

5 Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De vildleder en, rådgiver ikke

Hvis du leder efter ærlighed og gennemsigtighed er det ikke her. Jeg er desværre påtvunget en helbredsforsikring gennem PFA og RTM fra mit arbejde, som ingen informerede mig om, hverken på arbejde, gennem PFA eller RTM. Under første rådgivning fra RTM blev der sagt: "din arbejdsgiver er god ved dig, og nu har du en helbredsforsikring", og det lød da dejligt. Nu finder jeg ud af at jeg selv betaler denne forsikring ud af min egen lomme/pensionsopsparing, og ikke kan afmelde den, eller tilknytningen til RTM der også koster penge. De fik det til at lyde som om jeg blev givet en forsikring gennem arbejdet. Af de over 18.000 kr som er opsparet på min pension de sidste par måneder, er der små sølle 3600 kr efter betaling af deres helbredsforsikring samt administrationsgebyrer. Som ansat i et højrisiko job med dertilhørende tvunget helbredsforsikring, betyder det åbenbart at man ikke kan opspare en ordentlig pension. Skammeligt.

22. November 2024

Kære Louise

Det er aldrig rart med en dårlig oplevelse.

I relation til det som er dig fortalt på pensionsmødet, er det altid svært at genskabe ordlyden og den måde det er præsenteret på. Pensionsaftalen som du har i din ansættelse, er altid vurderet ud fra de markedsvilkår din virksomhed kan indkøbe på. Her vil det særligt være den risiko som jeres virksomhed har i forhold til de opgaver I er ansat til at udføre, som giver den forsikringsomkostning som pensionsaftalen årligt har. Vores rådgivning overfor dig og overfor virksomheden, er aftalt mellem virksomheden og RTM A/S. De omkostninger som er forbundet hermed, er sammen med de omkostninger du har til pensionsselskabet – her PFA Pension – på et niveau som skal være markedskonforme. I RTM A/S bestræber vi os på at give dig den uvildige rådgivning som du har ret til og samtidig sikre dig og dine kolleger en pensionsaftale som er konkurrencedygtig.
Ikke alle brancher er gode brancher for pensionsselskaberne, hvilket ofte betyder afslag på at give et tilbud på en pensionsaftale, da lovgivningen tilsiger, at der skal være en balance mellem forsikringsprisen og forsikringsudbetalingen. Derfor kan det være svært at skabe denne balance uden det giver en eller anden form for urimelighed. Men alternativet vil være, at der slet ikke kan tilbydes en pensionsaftale med forsikringer i.

Jeg vil meget gerne i dialog med dig, så du er mere end velkommen til at tage kontakt til mig på 4353 1444.

Michael Broeng
RTM - Pensionsdirektør

Røret blev smidt på...

Blev ringet op af M***** som ville tilbyde gennemgang og mulig optimering af erhvervsforsikringer.

Vi ønskede ikke at deltage og henviste til vores forsikringsmægler - hvorefter røret blev smidt på.

Det virker som en meget seriøst virksomhed.

23. Juni 2023

Antwort von RTM A/S

Tak for din besked Kristine!
Vi beklager meget, hvis du har haft en dårlig oplevelse – det er bestemt ikke den service eller professionalisme, vi ønsker at levere. Vi tager din kommentar alvorligt og vil undersøge sagen nærmere for at sikre, at vores fremgangsmåde lever op til de respektfulde standarder, vi stræber efter.
Tak, fordi du gjorde os opmærksom på det.
RTM

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varmeste anbefalinger

RTM er de bedste mæglere jeg har haft!
De er søde og forstående. Vil altid tage sig tid til at rådgive og revurdere. Går efter bedste forsikringsforhold til mindste præmie. Og yder god kundeservice!

Jeg er yderst tilfreds med dem og har tillid til at min virksomhed er sikret!

De får derfor min varmeste anbefaling, tak!

1. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De kan ikke leve op til deres vision om…

De kan ikke leve op til deres vision om Personlighed.
Der er intet omsorg eller beskyttende i deres tilgang til kunderne.
De er heller ikke proaktive i deres rådgivning/vejledning.

28. November 2022

Antwort von RTM A/S

Enten er du medarbejder der ikke udlever vores værdier, eller kunde der ikke ønsker at honorerer de nødvendige timer. Vi har ekstremt fokus på vores værdisæt.Vi gør vores bedste..
Nemt at gemme sig bag anonymitet, hvad med at ringe og komme med et par anbefalinger

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr