Saake-shop.nl Bewertungen 497

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trust pilot gebruik ik niet meer. Een bedrijf wat klanten laat betalen om hele slechte recensies weg te halen en goede te promoten, daar wil ik niets mee te maken hebben en hun recensies zijn dan ook... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was vergeten een code in te voeren voor een gratis powerbank. Toch is deze de volgende dag zonder probleem nagestuurd. Perfecte service

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige ervaring! Bestel twee accu's voor mijn Nikon D90. Accu's in huis, passen slecht, hebben geen lading, miskoop dacht ik. Teruggestuurd met gedetailleerde omschrijving van de klacht. Reactie va... Mehr ansehen

1. Fotoladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

www.saake-shop.nl - voor al uw camera-accu's, accu-opladers en geheugenkaarten.

4,6

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trust pilot gebruik ik niet meer

Trust pilot gebruik ik niet meer. Een bedrijf wat klanten laat betalen om hele slechte recensies weg te halen en goede te promoten, daar wil ik niets mee te maken hebben en hun recensies zijn dan ook NIETS waard.

8. Juni 2026
Saake-shop.nl-Logo

Antwort von Saake-shop.nl

Beste John,
Kunt u laten weten wat u bedoelt? Ik begrijp uw beschuldiging niet. Wij betalen niemand om recensies te plaatsen en ook niemand om slechte recensies weg te halen!
Team Saake-shop / Bastiaan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor camera reserve accu's gekocht

Voor camera reserve accu's gekocht, die totaal niet functiomeerden. Ze bleven in het accuvak zitten waardoor een schroevendraaier nodig was ze te verwijderen en ze waren in paar uur leeg. Na 1 mail kwam men direct in actie en heeft vervangende accu's gestuurd. Prima service.

4. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bestellingen worden correct…

De bestellingen worden correct afgeleverd
Vooral blij ben ik met de gehoortoestel batterijen voor een aantrekkelijke prijs . De bijgeleverde magnetische pen om batterijtjes te verplaatsen , voorkomt gepriegel en stress.
Ik kan niet meer zonder!

26. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Let op! Lege pakketten ontvangen en geen terugbetaling.

Ik bestelde een product van 50 Euro, maar ontving een lege verpakking via GLS. Ik diende een klacht in, waarna ze na een paar dagen nog een lege verpakking stuurden. Toen ik opnieuw klaagde met een foto van de bezorger, reageerden ze een week lang niet. Na meerdere keren navraag te hebben gedaan, zeiden ze dat het niet hun schuld was en dat ze een verzegelde verpakking hadden verzonden. Maar er is geen verzegeling; het is slechts plastic tape die open en dicht kan worden gedaan. Dus na een paar dagen heb ik twee lege verpakkingen en mijn geld is nog steeds niet terugbetaald. Ze beschuldigen me van liegen voor slechts 50 Euro! Ik ga hier nooit meer terug.

Let op: De pakketten waren niet verzegeld en kunnen geopend en weer gesloten worden. Of het nu de fout van de verkoper of de bezorgdienst is, de koper kan hier niet de schuld van krijgen. Ik heb bijvoorbeeld al een foto van de bezorger, gemaakt met mijn deurbelcamera, gestuurd toen het pakket in mijn brievenbus werd bezorgd, zodat u een onderzoek kunt starten bij de bezorgdienst. Wat voor aantoonbare informatie heeft u nodig? Het is niet aan de koper om dat onderzoek te doen. Wij ontvangen regelmatig honderden pakketten van verschillende webshops zonder problemen.

8. April 2026
Saake-shop.nl-Logo

Antwort von Saake-shop.nl

Geachte heer Patel,

Bedankt voor je review.

We vinden het vervelend om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Tegelijkertijd willen we graag een aantal zaken verduidelijken voor een compleet beeld.

Beide zendingen zijn vanuit ons magazijn zorgvuldig verpakt, gecontroleerd en gesloten verzonden. Het gaat hierbij om producten die standaard in een gesloten verpakking worden verstuurd. Daarnaast hebben wij in onze verzendprocessen geen onregelmatigheden geconstateerd.

Dat er tweemaal een volledig lege verpakking zou zijn ontvangen, terwijl beide zendingen correct en intact zijn verzonden, achten wij dan ook zeer onwaarschijnlijk. Om die reden kunnen wij op basis van de beschikbare informatie geen verantwoordelijkheid vaststellen aan onze zijde.

Uiteraard blijven we bereid om mee te kijken wanneer er aanvullende, verifieerbare informatie wordt aangeleverd.

Team Saake-shop

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies en snelle levering.

Was op zoek naar een adapter voor Canon camera.
Via de chat informatie opgevraagd en binnen 5 minuten was er een reactie waar ik wat mee kon. Adapter besteld en binnen 3 dagen geleverd.
Heel tevreden over de service en met name de kennis.
Zeker niet mijn laatste bestelling geweest bij Saake.
Absoluut een aanrader.

26. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr