Salescorp

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste startup sted, hvis du enten ønsker, at lære om kundeservice, salg, mødebooker eller noget indenfor forsikring. Udover det, så får du de bedste kollegaer, hvor der er fuld smæk på hver dag med... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virksomheden er under al kritik. Udover at gemme sig under et navn 'a better place to work' som tilhører en anden virksomhed, så betaler de ikke ikke de fakturaer der fremsendes for udført arbejde. De... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejlig god arbejdsplads, der givier dig mulighed for at udvikle dig i den rigtige retning, samt blive klogere på salg og hvad salg går ud på psykologisk. Selvom der mange utilfredse tidligere an... Mehr ansehen

1. Telemarketingdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Salescorp har været ekstern salgsafdeling og kundeservice for en lang række større danske virksomheder siden 2005. Vi har derfor en stor praktisk og faglig erfaring med at opbygge og fastholde en stor kundeportefølje. Vi har gennem vores mangeårige levetid arbejdet med salg og kundeservice for virksomheder med flere forskellige produkter i pipelinen. Vores team består af ca. 250 medarbejdere, som brænder for at repræsentere virksomheder med høj kvalitet i alt, hvad de gør – uanset om det er salg eller kundeservice. Vi tror på, at troværdighed og gode produkter er nøglen til succes inden for salg og service, og derfor uddanner vi vores medarbejdere til at forstå og elske vores produkter og services.

Verstoß gegen Richtlinien

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Uønsket opkald

Har skrevet flere gange til Salescorps mailadresse, med at de skal stoppe med at ringe i tide og utide til mig. Jeg står på Robinsonlisten og må derfor IKKE kontaktes med ønske om salg osv.

JEG BLOKERER CA. 3-4 AF DERES *** BEEEP **** NUMRE PR. UGE !!!

Nu finder jeg mig ikke i mere, derfor denne anmeldelse.

11. September 2023
Salescorp-Logo

Antwort von Salescorp

Kære Anders,

Tak for din anmelde.

Vi ringer kun folk op, som har vist interesse i at vi skal kontakte dem. Det kan ske via deltagelse i en konkurrence el. lign.

Når det er sagt, så er du fjernet fra vores liste, og du vil ikke blive ringet op igen, med mindre, at du igen viser interesse heri.

Hvis du igen bliver kontaktet af os, så kan man altid trække sit samtykke tilbage ved at skrive ind til os, som du har gjort.
Så opretter vi en ticket, hvorefter du bliver fjernet fra vores system.

Hvis der skulle opstå nogle spørgsmål, er du altid mere end velkommen til, at ringe til os på 70807800, eller skrive til vores chat.

De bedste hilsner og ønsket om en god dag
Simon L.
Salescorp

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En arbejdsplads som ingen andre

Jeg har arbejdet i Salescorp i 4 måneder, og kan i alt ærlighed sige jeg kommer til at savne det. Salescorp's arbejdsplads er som ingen anden, med en så god stemning at man glæder sig i togturen derhen.

I salescorp kæmper du din egen kamp om at skabe din lønseddel, men du kæmper aldrig alene. Med kollegaer der brænder for at sælge mindst lige så meget som en selv og ledere der har flere års erfaring samt hæftige salgsrekorder er der ALTID hjælp at hente.

Jeg havde personligt Victor Gwinner som leder, og vidste med det samme at jeg var i gode hænder. I hans øjne var salg i alt vi gjorde, og med en ukuelighed uden lige. Jeg glemmer aldrig min træning med ham hvori han gennemskuede mig ikke bare som sælger men som person og ud fra det skræddersyede en plan for hvad jeg skulle gøre for at forbedre mig.

I Salescorp er dine kolegaer mere end bare folk du arbejder med, man udvikler sig sammen og gejler hinanden op hver gang man opnår success. Hver gang man laver et salg stopper alle hvad de har gang i for at klappe imens du går op til tavlen for at skrive dine point på. Der er ingen følelse bedre. Jeg kan klart anbefale salescorp til enhver der brænder for at sælge eller søger en spændene udfordring.

15. Mai 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk arbejdsplads til de ambitiøse

Selvom der mange utilfredse tidligere ansatte kan jeg med 100% selvtillid sige at det er en enorm god arbejdsplads med limitless løn for dem der gerne vil salg og er hardcore
Havde 3 pisse fede måneder, men stoppede af private grunde.
Tak for det hele salescorp for at lærer mig en masse nyttige ting

8. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt klart en arbejdsplads der giver dig en udvikling

Min tid i Salescorp har været en dejlig, sjov og overskueligt..

Jeg har arbejdet der i 2 år og det har været 2 dejlige år med masser af udvikling som person, men også i at indhente erfaring og udvide min personlige kompetencer.

Arbejdspladsen giver dig en lærenem opstart og giver dig masser af overskuelighed for at stille dig i den nemmeste situation muligt.

Cheferne og kollegaerne er åbne og snaksalig hvilket har udført i mange dejlige venskaber.

Dog ville det være løgn hvis jeg ikke sagde lønnen heller ikke har gjort meget, da der ingen loft er. Hvilket giver dig en større motivation til at give den gas og bare tjene sine penge 👌🏻

Denne arbejdsplads kan helt klart anbefales fra min side af🤩

31. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været ansat i salescorp

Jeg har været ansat i salescorp, og kan klart anbefale dem som arbejdsplads. Miljøet derude er ekseptionelt og du lærer under rigtige gode forhold. Deres uddannelse hjælper en på vej, og er en god opstart på ens nye rejse. Du får meget opmærksomhed som ny og bliver taget i hånden, og føler dig ikke til sidestillet. De lærer at komme ud fra din komfortzone, og behandle kunder og deres behov. Klar anbefaling fra min side!

25. Mai 2023

Bedste startup sted

Udover det, så får du de bedste kollegaer, hvor der er fuld smæk på hver dag med massere af smil på læberne.
Jeg startede min kundeservice rejse hos Salescorp, og jeg ku ik have haft et meget bedre oplæringsforløb, samt chef. Kun rosende ord herfra til Salescorp!

22. Mai 2023

Fed og lærerig arbejdsplads

Fed arbejdsplads. Rigtig god stemning, skide søde kollegaer og super fede arrangementer. Meget lærerig arbejdsplads, de sørger virkeligt for at undervise og lære dig rigtig meget om salg. Teamlederne er virkeligt dygtige til hvad de laver, og er gode til at lære fra sig. Kan kun anbefales.

Mvh William

22. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Salescorp er en god og sjov…

Salescorp er en god og sjov arbejdsplads, hvor man også på samme tid lærer en del indenfor salg. Da jeg arbejdet hos Salescorp, så jeg altid frem til at komme på arbejde. Hvilket ikke er noget man typisk ser frem til, men når man er omringet af så mange søde og sjove kollegaer, så får man også lyst til at være der mere. Hvis man er ny og har intet erfaring indenfor salg, så bliver man hurtigt klædt på hvordan salg fungere, og på samme tid får man også en masse gode erfaringer til fremtiden!! Jeg vil helt klart anbefale Salescorp som arbejdsplads, og de har også nogle meget søde og forstående HR som altid er klar til at hjælpe.

7. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Salescorp er en drømme arbejdsplads

Salescorp er en sindssygt fed oplevelse og arbejdsplads at være på.
Jeg startede med en lille smule erfaring indenfor salg, men jeg er blevet formet og udviklet til en erfaren sælger, under min tid hos Salescorp.
Det har gjort mig til en bedre personlighed, erfaren sælger, viden indenfor kundeservice og behov. Hovedsagligt sagt har det gjort mig til et bedre menneske.
Udover det har man så mange super søde kollegaer der altid er klar til at hjælpe, eller bare gøre dagen god.
Jeg kan helt klart anbefale arbejde hos Salescorp. Det er den rette beslutning for dem der gerne ville noget med deres karriere samt deres egen personlige udvikling.

7. Februar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

jeg havde en god arbejdstid hos…

jeg havde en god arbejdstid hos salescorp, de har et stærkt oplærings forløb og miljø hvor man bliver godt klædt på i salgsverdenen, så hvis det er noget man brænder for, så er det et super fedt sted!

5. Februar 2023

Fed arbejdsplads

Fed arbejdsplads! Havde Andres Cordero som chef - og det intet jeg fortryder eller vil fortryde. Jeg blev både udfordret på salgstræningen og på at forbedre mig (mentalt og fysisk). Fed arbejdsplads, fedt miljø + det sociale spiller helt i top! 🤜🏽🤛🏽 Det er nogle evner jeg kan tage med mig i rygsækken i fremtiden! Tak for samarbejdet denne gang.

Vh Yunus.

2. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er ikke sjovt at være nabo til…

Det er ikke sjovt at være nabo til jeres arbejdsplads. I har adresse i et boligkvarter. Hvis I anser jer selv som et seriøst foretagende, ville det nok være en god ide at snakke med jeres ansatte om almindelig god opførsel - dvs. f.eks. Ikke at råbe og skrige, fyre fyrværkeri af (!!) og eventuelt også udvise lidt mere omhu ifbm. Corona... i rygepauserne (som gerne foregår ved siden af børnenes legeplads, i øvrigt) klumper jeres medarbejdere sammen og står og fjoller med hinanden. Sikkert dygtige, rare unge mennesker I har ansat, som bare hygger sig - men det føles lidt som at være nabo til en mere eller mindre konstant drengerøvsfest.

19. Jänner 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr