Var oppe og få mine 2 drenge på 11 og 9 år klippet. Desværre levede det slet ikke op til forventningerne. 😞 Min mindste søns hår var både skævt og grimt, da vi gik derfra, og det var meget... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Bedste frisør i Hvidovre! Jeg er blevet klippet af både Memo og Sarah siden butikken åbnede i 2020 og har altid været tilfreds. Humøret er altid højt og de gør deres aller bedste for at tilfredssti... Mehr ansehen
Det her er Københavns bedste frisør! Memo er uden tvivl en af de bedste og mest eftertragtede frisører i Danmark, den sidder spot on hver gang! Sara er virkelig salonens solstråle! Hun er altid... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god betjening og klip.
Super god betjening og klip.
Jeg har været glad og tilfreds hver gang jeg har fået mit hår klippet i munkebo.
Bedste frisør i byen
Bedste frisør i byen, altid godt humør og håret står knivskarpt, kæmpe anbefaling herfra!
En fantastisk god oplevelse
En fantastisk god oplevelse, og rigtig dygtig til sit håndværk.
Kommer helt sikkert igen😉
Simpelthen noget af det bedste sted
Simpelthen noget af det bedste sted! Begge er SÅ søde og man føler sig helt enormt velkommen fra du træder ind i salonen.
Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde de fået det!
Først besøg hos Salon star 👍
Første gang hos Salon star.v/Sarah.
Vældig godt tilfreds med resultatet, så 👍 til Sarah for,
Mission completet, med rigtigt fint resultat 🤩
Mvh. Brandmanden
Det er ikke i orden at i gør min ven…
Det er ikke i orden at i gør min ven sårn i er r0v til at klippe hår og hår til at klippe r0v i burde bide jer selv i lillefingeren og lukke den forretning i burde ærligt klippe køer i stedet for eller lave rundkøresler eller nårh nej fordi i kan ikke engang lave runde krøller og nårh jo ved i hva en fade er? Nej tænkte jeg nok i er lige så gode til fades som Stephen Hawking er til fodbold fr fr asså nu er han nød til at bruge flere penge på en ny salon bare så han kan overleve skolen uden mobberi plus der er skolefoto på torsdag jeg synes i burde huske denne anmeldelse dybt i hjernen fordi den er meget seriøs kærlig hilsen lebron james
Min søn havde set på Tik Tok at det…
Min søn havde set på Tik Tok at det skulle være et godt sted, som varmt kunne anbefales.
Det var nemt at book tid på deres hjemme side, og vi havde bestilt hos Memo, og vi er rigtig tilfredse. Vores søn som er meget kræsen med sit hår, sagde der book vi tid fremover.
Tak for en flot klip.. vi ses bestemt om 3 uger igen.
Bedste frisør i Hvidovre!
Bedste frisør i Hvidovre!
Jeg er blevet klippet af både Memo og Sarah siden butikken åbnede i 2020 og har altid været tilfreds. Humøret er altid højt og de gør deres aller bedste for at tilfredsstille kunden!
Kun de varmeste anbefalinger herfra.
Jeg fik god behandling flot style altid…
Jeg fik god behandling flot style altid rart man bliver budt velkommen med kage og kaffe:-) tak
Super serviceminded frisør.
Har altid været rigtig glad for at komme hos Salon star i de 2 år jeg er kommet hos dem. Altid imødekommende, smilende og så er det så nemt at få en tid. Har anbefalet dem til flere bekendte som også kun har gode oplevelser. Stor anbefaling herfra til en frisør som roligt kan benyttes!
Fantastisk sted, skal besøges
Super søde, imødekommende og dygtige frisører.
Min søn og jeg er blevet klippet hos dem i 2 år nu og vi får den samme fantastiske behandling hver gang.
Jeg bliver klippet af Memo, han er super dygtig og gør sig virkelig umage. Sarah klipper min søn, som i øvrigt også er super tilfreds, hver gang! Sarah behandler min søn som det var hendes eget barn. Det er sjældent man oplever det. En fornøjelse at besøge Memo og Sarah.
Det her er Københavns bedste frisør!
Det her er Københavns bedste frisør!
Sara er virkelig salonens solstråle!
Hun er altid min redning, uanset om jeg skal til bryllup eller bare mangler et “confidence boost”. Også er hun også fantastisk til børn!
Priserne er så alle kan være med! 10/10!
Virkelig en øv oplevelse :(
Var oppe og få mine 2 drenge på 11 og 9 år klippet.
Desværre levede det slet ikke op til forventningerne. 😞
Min mindste søns hår var både skævt og grimt, da vi gik derfra, og det var meget kortere end aftalt. Han er så ked af det her til aften, og har med trillende tårer sagt, at han slet ikke har lyst til at komme i skole i morgen. 🙁
Min ældste søn græd bogstaveligt talt i bilen hele vejen hjem. 😥 Hans hår var også blevet alt for kort og slet ikke som han havde ønsket. Vi havde endda gjort os umage med at forklare, at det ikke måtte blive for kort, men det blev det alligevel (og slet ikke pænt i øvrigt).
Den eneste grund til, at jeg ikke sagde det ligeud nede i salonen, var for ikke at gøre oplevelsen endnu værre overfor børnene.
Generelt, er jeg bare virkelig ærgerlig over oplevelsen og kan på ingen måde anbefale stedet til andre.
Hej jeg var oppe og blive klippet hos…
Hej jeg var oppe og blive klippet hos Zara det er simpel hen det værste jeg nogen sinde har prøvet jeg bad om at det ikke blev for kort og en del hår til bage der fik jeg så ikke det er stempel hen så skævt der mangler hår forskellige steder hvor der er taget for meget af nogen steder og pandehåret er klippet meget mærkeligt i den ene side wer der ligesom huld der er ikke noget hår det er lige meget hvad jeg gør kan jeg ikke få en frisure der bare er nogen lunde det er så forfærdeligt at man tror det er løgn. Sussi

Antwort von Salonstar
🥇🥇🥇
Meget venlig og imødekommende personale, for ikke at tale om den fantastiske service, der blev serveret kaffe under klipningen, og meget snakkesalig frisøre. Fantastisk oplevelse. Sidst men ikke mindst fantastisk fed fade😁😁
Det er helt klart ikke sidste gang vi ses 💪🏼
Dygtigt og sødeste frisør!
Vi bliver altid mødt af god stemning og et smil! Vi har været nede med vores søn som bestemt ikke er glad for at blive klippet og Sarah får det alligevel gjort vildt flot og med et smil på læben, selvom at det er med et skrigende barn.
De viser overskud, venlighed og er altid rare.
Meget meget meget tilfredse kunder!
Jeg var ved Salon star for at få…
Jeg var ved Salon star for at få klippet spidser for en uge siden. De var super søde, men da jeg kom hjem og så mit hår, blev jeg mildt sagt chokeret. Mit hår var virkelig skævt, som i 4-5cm skævt. Jeg skrev en mail og sendte billeder til dem med det samme, da jeg forventer at få mine penge tilbage efter et så dårligt resultat. Jeg har nu, en uge efter, stadig ikke hørt noget fra dem, og har måtte gå til frisør igen, da det lignede noget en 3-årig kunne have klippet. Jeg ved ikke om herreklip er bedre, men jeg vil bestemt ikke anbefale nogen med langthår at sætte deres fod i denne salon.
Jeg har nu fået pengene tilbage, og har derfor rettet til to stjerner i stedet for 1. Heldigvis rigtig hurtig hjælp efter dette opslag- det skal de selvfølgelig få ros for

Antwort von Salonstar
Professional
Professional, empatisk, sød og fantastisk klip.👍👍
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse ! Tak for den gode service og lækre sommerklip 😊
Super service, gode frisører
Super service, gode priser og vigtigst af alt dygtige frisører! Kan varmt anbefales.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.