Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi startede med at købe Eva Solo og Eva Trio serien - vi var ikke tilfredse. Herefter blev vi anbefalet ScanPan. Noget af det dyreste man kan købe i butikken. Vi ønskede pander og gryder som kunne... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Scanpan fusion 5 bakt ongelofelijk vaak aan. Hoeveel boter of olie je er ook in doet, het ei blijkt vastzitten en is er eigenlijk niet ongeschonden uit te krijgen. Diepe tegenvaller.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte for nogle måneder siden en Scanpan pande til en værdi af 1600kr. Ganske kort efter ibrugtagning begyndte alle madvarer at brænde fast på panden, til trods for grundig rengøring i varmt v... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Küchenbedarf

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Med dyb forankring i traditionsrige håndværksteknikker skaber vi funktionelle og tidløse redskaber til det moderne køkken – fra den daglige husholdning til det professionelle køkken. Hos SCANPAN ønsker vi at gøre en forskel, såvel i køkkenet som for miljøet. Som vi ser det, fortjener god mad kvalitetsredskaber, der er fremstillet med samme engagement, respekt og omsorg, som vi udviser i fremstillingen og håndteringen af vores produkter. Det betyder, at alle vores støbte aluminiumsprodukter produceres af miljøvenligt, recirkuleret aluminium på vores danske fabrik, og dermed har vi fuldstændig kontrol over alle led i produktionen.

1,4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste pande - alt brænder fast

Jeg købte for nogle måneder siden en Scanpan pande til en værdi af 1600kr. Ganske kort efter ibrugtagning begyndte alle madvarer at brænde fast på panden, til trods for grundig rengøring i varmt vand og sulfo.

For at kunne tilberede maden ordentligt, bør olien på panden nå en vis temperatur, så jeg sætter altid komfuret på middel-høj varme, men nu fortæller Scanpan mig, at man kun må stege ved lav-middel varme, Det er jo absurd at man ikke kan bruge en pande ved høj varme. Alle andre pander fra andre brands vi har haft igennem årene har fint kunne bruges ved høj varme uden at tage skade, selv de helt billige fra IKEA.
Jeg køber aldrig produkter fra Scanpan igen og vil advare alle imod at investere dyrt i disse pander af meget ringe kvalitet.
Scanpan kundeservice afviser alle reklamationer, tydeligvis.

9. April 2026

Køber ikke ScanPan igen

Vi startede med at købe Eva Solo og Eva Trio serien - vi var ikke tilfredse. Herefter blev vi anbefalet ScanPan. Noget af det dyreste man kan købe i butikken. Vi ønskede pander og gryder som kunne holde i årtier.

Sandheden var en anden. Vi har behandlet dem præcist som foreskrevet, brugt træ redskaber, aldrig brugt for høj varme, ladet dem køle inden vi vaskede dem op, aldrig i opvaskemaskinen. Og alligevel er belægningen sluppet flere steder. De ser mildest talt herrens ud. Halvandet år gamle..

Vi køber aldrig dyre potter og pander igen. Det kan vidst ikke betale sig 😮‍💨

9. April 2026

Box info says..."Scanpan Denmark Impact" but it's NOT

Box info says "Scanpan Denmark Impact". Once the box is opened you see a very poorly finished cooking surface so you start reading the fine print to see where it was made (suspecting China already). Sure enough, there in very small print is "manufactured to rigid Danish specifications in China"). They are NOT to rigid specs. I doubt they have been polished at all. Circular machine marks are very visible so it will not be a non-stick cooking experience.
I will try to polish the surface to get a nice non-stick shiny finish.

14. März 2026

Dålig kvalité

Efter mindre än ett år så fungerar inte beläggningen som den ska. Vi har varit noga med att diska stekpannan ordentligt (aldrig diskmaskin). Inga metallbestick. Har två pannor från scanpan. En fungerar som den ska fortfarande. Scanpan tar heller inget ansvar. Avstå från att köpa scanpan!

4. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte en ctx stekpanna där jag följde…

Köpte en ctx stekpanna där jag följde alla skötselråd men ändå så släppte beläggningen i pannan och när jag kontaktade scanpan så skyller dom på att det beror på för hög värme vid användning än fast jag inte haft för hög värme. Har dessutom följt deras råd att gradvis öka värmen. Blir oroligt besviken när man betalt för något man tror är kvalitet.

22. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har ledt længe efter en lille…

Jeg har ledt længe efter en lille kasserolle med varmebestandig greb. Den fandt jeg hos Scanpan (Kop og Kande). Scanpan skriver udtrykkeligt i produktinformation, at "stålgreb forbliver kold længere". Men allerede ved første brug - kogt æg - blev greb efter 3-4 minutter så varm, at man ikke kunne røre ved den uden ovnhandske. Så fejlagtig information!

10. Jänner 2026

Scanpan pande ø28.nej tak

Scanpan pande ø28.
Købt i Imerco og blev dengang anbefalet at købe netop den, fordi jeg ønskede god kvalitet og holdbarhed. Den er blevet behandlet efter alle kunstens regler, fx langsom opvarmning, hvilket jeg aldrig gør ved andre pander og alligevel er der en omkreds på Ø18cm i midten af panden som er udbrændt og krakelerer.

Alle de her anmeldelser fortæller noget om at produktet er dårligt og at det handler om misvedligeholdt. Panden er ikke pengene værd og det er ikke ok at sælge produktet og slet ikke til den pris. Jeg ville gerne have mine penge tilbage.

14. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service og utroværdig i enhver henseende

Vi købte en bradepande for 4 år siden. Belægningen bobler op i bunden, og kan ikke bruges længere, men der er 5 års garanti.
Vi har nu henvendt os til Service to gange, som beder om et foto af bunden af panden, hvor der er et N
Herefter bliver der total tavshed
Der er brug for nul stjerner.

5. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kvalitet på deres kobbergryder

Dårlig kvalitet på deres kobbergryder. Bunden begyndte at "slippe" efter kort tids brug. Og nej, ikke fået for høj varme eller maskinopvask. Simpelthen bare dårlig kvali. Og jeg købte dem som gaver gennem tid til vores nye køkken. Da det stod færdigt, var der selvfølgelig ikke garanti nok tilbage da skaderne opstod. Køb dem ikke!

2. November 2025

Krakelering af non-stick

Vi har købt en Scanpan Pro IQ chefpande med låg 32cm og brugt den med stor glæde. Den er dog begyndt at krakelere oppe i toppen, der hvor låget er/bliver lagt på.
Vi gik så ned til der vi havde købt den og fik sendt den ind til Scanpan som skrev tilbage af det var slitage af den har været stablet. Vi har aldrig haft puttet andet end låget oven på vores pande.
Skuffet over de ikke kontakter en først omkring mulige årsager og giver skylden på noget der, i dette tilfælde, ikke er grunden.

23. Oktober 2025

Scampan

Scampan. Poor quality, the HaptIQ-range can't even handle plastic utensils. And forget about the warranty, they will not honour it.

24. Oktober 2025

Dårlig holdbarhed på Scanpan CTX-gryde

Jeg er meget skuffet over kvaliteten af min CTX-gryde fra Scanpan. Vi har behandlet den omhyggeligt og fulgt alle anvisninger, men alligevel er belægningen begyndt at smuldre, så maden bliver forurenet af små stykker non-stick.
Scanpan markedsfører gryden som modstandsdygtig over for metalredskaber og med høj holdbarhed – men det lever den desværre slet ikke op til. For et så dyrt produkt havde jeg forventet markant bedre kvalitet og længere levetid.

9. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi köpte 2 GTX stekpannor i Scanpans…

Vi köpte 2 GTX stekpannor i Scanpans webbbutik i Danmark. Enligt Svenska försäljningsföretag som säljer GTX stekpannan samt på Scanpans hemsida skriver att man kan använda metallredskap.
Jag ringde också SCANPAN kundservice som bekräftade att metallredskap var godkända för GTX stekpannor. Vi köpte 2 nya metall stekspadar. Vi fyllde vår 24 cm GTX stekpanna med olivolja samt lade i några torskbitar. Jag vände på bitarna 4 gånger med yttersta försiktighet.
När jag diskade såg jag 3 djupa repor med stratanium som vi hade ätit upp. Om man använder GTX stekpannor med metall som man föreslår metall stekspade kommer man att bli full av stratanium. Jag frågade kundservice i Danmark om varför.
Man upprepade bara att GTX stekpannorna är godkända inga svar i övrigt. Jag undrar om livsmedelsmyndighterna i EU känner till problemet. Man kan köpa andra stekpannor till halva priset som är bättre vår GTX hamnar i soptunnan.

1. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stainless steel appears to be a veneer.

After only about a dozen uses I noticed when I cleaned the pot it still had dark brown/grey stains on it. They could not be removed. It appears that the stainless steel is just a veneer. The frying pan that I bought at the same time and hard hardly used was also showing the beginnings of the same issue.
I brought them both back to Briscoes and they gave me a refund.

12. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super pande

Jeg kan ikke forstå de negative anmeldelser om pander fra Scanpan,vi har en 24cm. og en 28cm.pande de er de bedste vi nogensinde har haft og det er igennem de sidste 50 år,så jeg tænker der nogen der behandler dem forkert.

31. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr