SchipholTaxi Bewertungen 14

1,8

1. Taxiunternehmen
  2. Kleinbus-Taxi-Service
  3. Transportdienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Van en naar Schiphol met onze door-to-door Schipholtaxi service

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Zouden verboden moeten worden

Taxi besteld voor mijn schoonouders. Ophalen op 30 januari, om 04:00, brengen naar Schiphol. Om kwart over vier hebben ze mijn zwager maar gebeld. Probeer ze al de hele dag te bellen. Kansloze missie. Dit soort bedrijven moeten echt aangepakt gaan worden. Mensen komen in de problemen door dit soort praktijken.

30. Jänner 2026

Slechte dienstverlening

Vanochtend zouden wij worden opgehaald door een van taxichauffeurs van Schiphol Taxi. Helaas is er niemand komen op dagen. Meerdere malen hebben wij gebeld en geappt zonder dat wij een reactie kregen. In verband met onze vlucht hebben wij na 10 minuten een een andere taxi moeten regelen. Kortom de service is erg teleurstellend.

19. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Schipol Taxi is a bunch of dangerous crooks.

I booked a taxi for a specific time, taking into account the time needed to get off the plane and the time needed to go through security and collect my luggage. To my great surprise, an extremely rude and harassing man called me on the phone 5 minutes after landing, while we were still sitting on the plane, to tell me that the taxi he was driving had been waiting for me for about an hour and that he had just left the airport, without me and my luggage, and this was 1 hour and 7 minutes before the time I indicated in my reservation. And while I tried to explain to him that he probably came earlier than the time in my reservation, he hung up on me and said "Get on with it yourselves." This way of doing things can drive more than one person crazy. They are crooks. This organization is made up of crooks. It's clear because I called their office and they tried to convince me that I had to order a taxi again and pay the same bill of 121 euros again. That's why they require a confirmed payment directly upon booking. That way they can back out afterward and keep the money without even going to the airport. Easy money for thieves. I had to protest strongly for these thieves to agree to send me a taxi at no extra cost, but for that, I waited 3 more hours at the airport with my children. In short, it went very badly. I will never recommend these thugs to anyone. Bunch of crooks!

17. August 2025

price gouging huren

From Schiphol to Arnhem.
Train personal on strike on that day apparently.
Becomes a money grabbing opportunity for taxi company by increasing the price to FAR BEYOND official prices once you get in the taxi.
The price can be looked up as between 220 to 280 € across several taxi companies. However, at that day this trip ripped us off for 416 €

10. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet doen en hier een taxi bestellen.

Niet doen en hier een taxi bestellen.
2 taxi busjes besteld en er kwam er maar 1 aangezien nummer 2 over zijn tijd heen was. De 1e taxi ging maar heen en weer rijden en kwam dan terug om als 2e taxi te fungeren. Niet geaccepteerd en zelf een andere taxi geregeld. Nog steeds geen antwoord op de klacht die bij hun is ingediend.

2. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Taxi besteld bij schiphol-taxi.nl voor…

Taxi besteld bij schiphol-taxi.nl voor 04.30, om 04.37 nog niks dus bellen met het 06-nummer, wordt niet opgenomen. Dus bellen met centrale, blijkt dat de chauffeur pech heeft met de auto en dit niet heeft gemeld bij de centrale. Ze sturen een andere taxi, die er natuurlijk even over doet, dus wij zitten ons nu op te vreten en te wachten. Zucht.

10. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Taxi niet op komen dagen / chauffeur niet bereikbaar

Taxi geregeld om ons op maandagmorgen 16 september op te komen halen rond 04:00 uur. Helaas op het afgesproken tijdstip geen taxi. Na 15 minuten wachten het 06 nummer gebeld van de betreffende taxichauffeur. Er wordt niet opgenomen. Dan maar contact opnemen met de centrale. De centrale heeft naar de chauffeur gebeld en belde mij terug met de mededeling dat de chauffeur pech had. Vreemd dat de chauffeur dit niet meldt aan de centrale zodat zij snel vervangend vervoer kunnen regelen en ons hiervan op de hoogte kunnen stellen.
Alternatief was: andere taxi, echter dit kon wel een uur duren. Dit aanbod heb ik afgewezen, stel dat er weer geen taxi op komt dagen. Totaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf.
Geluk dat ik een auto voor de deur heb staan. Dan maar met de auto en duur parkeren op Lang Parkeren bij Schiphol. Bedrijf is ook niet bereid om een tegemoetkoming aan te bieden in de kosten die ik gemaakt heb voor het Lang Parkeren, benzine etc.
Mijn advies: Ga niet in zee met dit onbetrouwbare bedrijf! Zoek een betrouwbaar taxibedrijf die wel zijn/haar afspraken nakomt.

16. September 2024

Taxi centrale schiphol

Wij hadden een taxi geboekt voor 8 personen dus ook een makkelijk aantal.
Om 0800 uur zou de taxi er zijn om ons weg te brengen voor onze vakantie. Helaas was er om 10 over 8 geen taxichauffeur te bekennen, ook nam hij zijn telefoon niet op. Wij hebben contact opgenomen met de klantenservice maar zij konden ons helaas niet verder helpen omdat zij de chauffeur ook niet konden bereiken.

Uiteindelijk hebben we gewacht tot kwart voor 9 in de hoop dat de chauffeur zou komen opdagen, maar helaas niemand te bekennen. We hebben toen maar besloten om zelf de auto in de stappen en gelukkig met behulp van buren zijn we op Schiphol aangekomen. Wel veels te laat op Schiphol,
Na veel rennen en vliegen toch de vlucht nog gehaald.

Vanuit de klantenservice kregen we te horen dat zij er ook niks aan konden doen en dat we beter een lokale taxi konden regelen. We hebben daarna ook niks meer gehoord van de klantenservice of chauffeur zelf, waarom er niemand aanwezig was.
Nu de rechtsbijstand ingeschakeld om toch een slordige 400 euro schade vergoed te kunnen krijgen parkeer kosten voor 3 weken en een brandstof vergoeding.
WEES WIJS GA NIET MET TAXI CENTRALE SCHIPHOL OP REIS.

7. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lang moeten wachten in de nacht

De chauffeur zei dat hij het verkeerde vluchtnummer had doorgekregen, de centrale zei dat schiphol de verkeerde aankomsttijd had gemeld (en was totaal niet klantvriendelijk, alsof hij er niets aan kon doen). Ik heb beide gecheckt - en het is niet waar (ik heb er screenshots van). Maar uiteindelijk hebben we wel een uur midden in de nacht met een kind op schiphol op een taxi moeten wachten. Nooit meer schiphol taxi voor ons..

10. Mai 2024

Belachelijk hoge prijs

Belachelijk hoge prijs (€2,96/km + 0,49/min + €4 start).
Auto was prima, chauffeur aardig, maar kennelijk al 10 jaar niet buiten regio Amsterdam geweest.
Zo geen lekkere thuiskomst van vakantie

26. April 2024

ONBETROUWBAAR

Geboekte taxirit wordt kort tevoren zonder uitleg geannuleerd. hoop dat ik mijn geld terugkrijg....

7. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NIET boeken wat een oplichters

Een uur voor vertrek (dus snachts) ontving ik een mail dat de rit was geannuleerd. Omdat ik niet naar waarheid de informatie had ingevuld, want de rit was geen 96 maar 167€…. Maar dat bedrag kwam natuurlijk uit hun eigen systeem. Wat een klucht. En wat een gedoe heeft het opgeleverd. Nooit meer.

30. Juli 2022

Zeer onbetrouwbaar

Zeer onbetrouwbaar. Twee ritten geboekt via de website van Schipholtaxi.nl (naam via mail is anders, namelijk TCS = Taxi Centrale Schiphol). Bevestiging van de prijs per mail was al paar Euro meer, maar okay. De avond voor vertrek werden wij opeens gebeld met de mededeling dat wij nog een paar tientjes extra bovenop de afgesproken ritprijs moesten betalen. De medewerker van de boekingscentrale van Schipholtaxi gooit het erop dat het boekingssysteem niet goed functioneert. Als je het mij vraagt, is het anders, en maakt Schipholtaxi gebruik van Dynamic Pricing. Hierbij wordt op basis van je woongegevens gekeken of er nog wat meer aan je te verdienen valt ( :woon je dus vlakbij een dure buurt, dan heb je pech en mag je meer betalen). Geen leuk begin van de vakantie en onbetrouwbaar om zo met je klanten om te gaan. Grenst aan oplichting.

4. August 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr