Schonevijver Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een uv unit gekocht die drie weken later niet meer bleek te werken Na een mail naar schonevijver hebben ze mij een nieuwe opgestuurd met de mededeling dat het sneller gaat met de afwerkin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na aanhoudende problemen met onze nieuwe zwemvijver, telkens wisselende adviezen die niet goed werkten, zijn we bij Dion van Schone Vijver terecht gekomen. Hij is op eigen initiatief bij ons lan... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We hadden zuurstofplanten gekocht. Deze waren na een paar maanden verdwenen. Dit gereclameerd. Kregen snel een mail terug met goed advies en nieuwe zuurstofplanten. Ik zou schonevijver zeker aan beve... Mehr ansehen

1. Tiere

Vom Unternehmen geschrieben

Voor al uw vijver onderhoudsproducten, veilige biologische producten, veel goede vijverinformatie en helder advies. Ook voor zwemvijvers en koivijvers.

Hervorragend

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zeer goede service

Ik heb een uv unit gekocht die drie weken later niet meer bleek te werken
Na een mail naar schonevijver hebben ze mij een nieuwe opgestuurd met de mededeling dat het sneller gaat met de afwerking van het probleem
Wat een geweldige service!
Alles werkt weer
Heel veel dank !!
Groet , Henk

15. September 2026

Antwort von Schonevijver

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Vervelend natuurlijk dat de UV-unit al zo snel niet meer werkte, maar fijn dat we het op deze manier snel voor u hebben kunnen oplossen. Uiteindelijk vinden we het vooral belangrijk dat u weer verder kunt en alles naar behoren werkt.

Heel veel plezier met de vijver en nogmaals bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen in Schonevijver.nl!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In het zuiden van het land is het…

In het zuiden van het land is het lastig om een goed bedrijf te vinden voor vijver onderhoud, maar toen ik bij deze mensen terecht kwam wist ik het gelijk, dit zijn proffessionals. Heel er goed advies gekregen over de vijver, echt top produten en goed geholpen met de verhuizing. Ronduit top service

8. August 2026

Antwort von Schonevijver

Hartelijk dank voor deze mooie woorden!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons advies, onze producten en de geboden service. We staan natuurlijk ook in de toekomst voor u klaar als we ergens bij kunnen helpen.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met de vijver!

Topservice en kwaliteit!

Ik kreeg vorig jaar plots enorm veel problemen met de vijver en ik contacteerde schoonevijver voor de eerste maal met de vraag om raad en hulp. Zonder enige aankoopverplichting hielpen ze me via mail stap voor stap om mijn vijver terug de goeie weg op te krijgen . Aangezien ze zo behulpzaam waren kocht ik natuurlijk planten en producten bij hen aan. Het ene plezier is het andere waard en ik had er het volste vertrouwen in. Topproducten en ook enorm goeie kwaliteit van planten die het nu super goed doen. Mijn vijver is op betere weg dan ooit, zuurstofplanten gingen steeds kapot. Ik hield hen op de hoogte met terug enkele vragen en ze waren terug enorm behulpzaam om mijn vijver verder op goeie weg te helpen. Als het goed is moet het ook gezegd worden vandaar deze review. Topfirma en topservice in elk geval waarvoor dank !!

5. August 2026

Antwort von Schonevijver

Hartelijk dank voor deze prachtige review!
Wat fijn om te horen dat uw vijver weer goed op weg is en dat de planten zo goed groeien.
Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden over onze producten en service!

Topproducten met topadvies

Topproducten met topadvies! Zeer klantvriendelijk en correct. Snelle reacties op vragen per e-mail met daaropvolgende goede adviezen. Helpen zeer actief mee om tot oplossingen te komen. Kortom: op en top professioneel!!!

20. Juni 2026

Antwort von Schonevijver

Hartelijk dank voor deze prachtige review en de mooie woorden!

Wat fijn om te horen dat u onze producten, het persoonlijke advies en onze service zo waardeert. We vinden het belangrijk om niet alleen goede producten te leveren, maar ook echt met onze klanten mee te denken totdat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen.

Veel plezier met uw vijver en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard weer graag voor u klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De naam doet wat het belooft ;)

10. Juli 2026

Antwort von Schonevijver

Bedankt voor deze leuke review!
Fijn om te horen dat we onze naam hebben waargemaakt.
Veel plezier van een schone en gezonde vijver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je ‘Klant’ voelen - gehoord en begrepen!

Je ‘Klant’ voelen en meemaken dat er met je mee wordt gedacht en gekeken naar de beste mogelijkheden en oplossingen voor mijn vijver, de pomp en het beste voor mijn vissen - dit is 5 sterren waardig! Diverse tips waar ik echt aan heb en dan voel ik me gehoord en begrepen. Dankjewel 🙏

3. Juli 2026

Antwort von Schonevijver

Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te lezen dat u zich echt gehoord en begrepen voelde. Juist het samen zoeken naar de beste oplossing voor uw vijver vinden wij belangrijk!

Veel plezier van een heldere, gezonde vijver.

Betrouwbare webshop!

Betrouwbare webshop!

12. Juli 2026

Antwort von Schonevijver

Fijn om te horen dat u Schonevijver.nl als een betrouwbare webshop heeft ervaren. Graag tot een volgende keer!

Heldere vijver.

Enkele jaren geleden hadden wij in ons vijvertje behoorlijk last van draadalg. Wij hebben de adviezen van Dyon opgevolgd en hebben nu een keurige heldere vijver.
Producten (vijver onderhoudsmiddelen en waterplanten), kwalitatief prima, worden keurig conform afspraak geleverd. Goede wijn behoeft geen krans.

10. Juli 2026

Antwort von Schonevijver

Bedankt dat jullie onze adviezen hebben opgevolgd en voor het vertrouwen in onze producten.
Fijn ook dat alles naar wens is verlopen en dat jullie kunnen genieten van een heldere, gezonde vijver.
Veel vijverplezier gewenst!

Top bedrijf

Hij is op eigen initiatief bij ons langgekomen om zelf te zien hoe de situatie was.
Daarna heeft hij ons super goed begeleid en goede adviezen gegeven waardoor we nu een prachtige schone vijver hebben!!
Hij staat altijd klaar en is zeer klantgericht.
De waterplanten die we besteld hebben zijn super.
Kortom, een topbedrijf!

8. Juli 2026

Antwort von Schonevijver

Bedankt voor de mooie woorden! Het was belangrijk om samen naar de situatie te kijken en stap voor stap tot een blijvende oplossing te komen. Prettig om te zien dat de zwemvijver nu weer helder is en dat jullie tevreden zijn met de waterplanten.
Heel veel plezier van jullie vijver en bedankt voor het vertrouwen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

vriendelijk behulpzaam en kundige…

vriendelijk behulpzaam en kundige medewerker heel veel vragen gesteld waarop ik een duidelijk en zeer goed advies heb mogen ontvangen medewerker bleef rustig en behulpzaam en dat heeft tot een zeer goed resultaat geleid wat betreft aanschaf producten en het toepassen werd duidelijk uitgelegd en dat heeft tot een goed resultaat geleid ZEER TEVREDEN (CHAPPEAU)

4. Juni 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u onze uitleg, het advies en de begeleiding als prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor iedere vraag, zodat u met vertrouwen de juiste producten kunt toepassen en het gewenste resultaat behaalt.

Bedankt voor uw mooie complimenten en het vertrouwen.
We wensen u nog veel plezier van uw vijver!
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag.

Moerasplanten en zuurstofplanten

Moerasplanten en zuurstofplanten besteld.
In 1 woord…fantastisch!!!
Mooie planten en heel goed verpakt, je kunt er gewoon aan zien dat er met passie wordt gewerkt bij Schone vijver.
Mijn complimenten hiervoor.
Mocht ik nog meer planten nodig hebben, weet ik zeker dat ik hier weer bestel.

1. Juli 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze moeras- en zuurstofplanten en de manier waarop deze zijn verpakt. We doen er iedere dag ons best voor om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden, dus uw complimenten waarderen wij enorm.

Heel veel plezier met uw planten en we helpen u in de toekomst uiteraard graag weer verder!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van groen naar helder water

Lees onderstaand verhaal en dan begrijpt u waarom ik kies voor Schonevijver.nl
Aantal maanden terug kwam ik in contact met dhr Creemers. Wilde advies omtrent welke zuurstofplanten.
Heb een vijver van 20m3. Toendertijd zo groen als gras. Wist ik veel, prutste maar wat aan en dacht dat zuurstofplanten, met toevoeging van een aantal kilos Mearl, wel de oplossing zou zijn. Planten werden geleverd, maar ondanks continu schoonmaken van de filters(3 doorstroombakken zonder UV) en de Mearl, werd de vijver niet helder. Creemers(Dyon) gebeld en foto's vd vijver doorgestuurd. Vijver heeft diverse zones. Van zeer ondiep naar diep. In de ondiepe zones van +- 8m2 stonden hoge grassen en aansluitend op de ondieptste zone, 4 m2 vetplantjes. Zie je tegenwoordig op daken liggen. (nog geen idee dat dit later de oorzaak bleek van de algvorming).
Advies gedaan om de vijver geheel leeg te pompen en opnieuw te vullen. Zo gezegd zo gedaan. Tevens Gh+ toegevoegd. Gratis werd er testsetjes gh, kh en ph toegestuurd.( bent u er nog?, want het verhaal gaat nog even verder)
Na verloop van tijd werd de vijver weer groen. Mede door de foto's van de vijver, werd de conclusie getrokken dat de grassen en de vetplantjes een voedingsbodem voor algvorming bleek te zijn. In de tussentijd wel zeer veel contact gehad met Dyon, want je bent dan wel een aantal weken verder om te bezien of de vijver helder werd na bv toevoeging van "glashelder".
Uiteindelijk(zelfs op zondag telefonisch contact), is er besloten om de grassen en vetplantjes geheel te verwijderen.
Tevens een nieuwe Pontec Clearwater 25000 ltr uvc filter en een Aquafort O 6500 pomp met flowcontroler voor de wintermaanden, aangeschaft bij Toppy.nl (ook zo'n goed bedrijf)(sluikreclame) Draait nu tijdje en kan nu de bodem weer zien. Waterlelies en zuurstofplanten hebben even een tik gehad, maar zullen het wel overleven. Gh en Kh waarden, zijn nog niet geheel op peil,maar onlangs nog gh+ toegevoegd en zal uiteindelijk de kh ook op de juiste waarde gebracht kunnen worden.
Aldus. Zonder alle adviezen, het meedenken en continu in contact staan met Dyon, had ik de problematiek van deze vijver nooit kunnen ontdekken en kunnen oplossen. Heeft even een bak geld gekost, want tussentijds zijn er wel een grote hoeveelheid (zuurstof)planten aangeschaft, alsmede de filter en pomp, maar ik had eenmaal A gezegd en dan moet je doorgaan.
Dus beste lezers, bent u op zoek naar een oplossing voor een probleem met uw vijver?, ga niet verder met aanklooien, maar doe via hun mail een terugbelverzoek en stel uw vraag of leg uw probleem voor, zoals ik deed) Blijf echter wel bij uw telefoon zitten, want dat terugbellen gebeurt vrijwel direct.
Dyon, je krijgt van mij in ieder geval een tien met een griffel.
Mvgr een trotse vijver bezitter.

4. Juli 2026

Antwort von Schonevijver

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review!

Wat fijn om te lezen dat uw vijver uiteindelijk weer helder is geworden en dat we samen de daadwerkelijke oorzaak hebben kunnen achterhalen. Soms vraagt een structurele oplossing wat meer tijd en een gerichte aanpak, maar het resultaat mag er zijn.

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden.

Eindelijk een heldere vijver

Eindelijk een middel gevonden na 20 jaar dat mijn groen water helder maakt in mijn zwemvijver. Glashelder maakt je water blauw en enkele dagen daarna zijn mijn zweefalgen verdwenen. Onmiddellijk een tweede fles besteld.

18. Juni 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u na 20 jaar eindelijk een oplossing heeft gevonden die het gewenste resultaat geeft. Dat is precies waar we het voor doen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies willen over het behouden van een stabiel biologisch evenwicht, dan helpen wij u uiteraard graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele positieve ervaring met Schone…

Hele positieve ervaring met Schone Vijver. Een product voor de vijver was niet geleverd wat 100% de fout was van de bezorger. Schone Vijver sprong direct in actie en stuurde het product nog een keer. Nadat de eerste bestelling alsnog geleverd werd, mochten wij de extra oxyboost gratis houden. Top klantenservice!! Barbara S.

5. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al vele jaren super happy met jullie producten!

Al vele jaren super happy met jullie producten (o.a. oxyboost en ALG verbeteraar). Zeer belangrijk voor ons dat het op natuurlijke basis is omdat er door onze honden en nandoes dagelijks uit de vijver gedronken wordt!
We gebruiken geen pompen en filters om het water schoon te houden maar laten gewoon de natuur en deze producten het werk doen en hebben daardoor het hele jaar door een schone vijver! Perfect, en ook bedankt voor de perfecte service als er vragen zijn!

18. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr