Scootermotive Bewertungen 10

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bought a second hand Peugeot Django…

Bought a second hand Peugeot Django (2020) 50 cc at the price of 1000€ from Scootermotive. The dealer claims that it has been ridden 8200 km, but due to the broken button of the dashboard, it can only showed trip mileage instead of total.

After one month usage, I ride to the local scooter shop due to the leakage of front shock absorber and would like to have a full inspection. The guys says that the scooter at least been ridden 30000 km. And complete inspection, maintenance and repair would cost between 500€ and 700€.

Then I went to another local shop for a second opinion. The guys says that the scooter has been ridden around 20000 km due to tire and seat wear. And total maintenance fee would also cost more than 500€.

I wish I could go back a month and give myself a slap in the face for trusting others so easily.

16. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Werkelijk de beste scooterwinkel van…

Werkelijk de beste scooterwinkel van Rotterdam en omgeving, een absolute aanrader voor iedereen. Eerst scooter besteld bij andere bedrijf na 10 weken nog steeds niets werden aan het lijntje gehouden, order geannuleerd naar Scootermotive gebeld en contact met dhr Erbas echt super, binnen een week was de scooter er met alles erop en eraan, geheel volgens afspraak niet normaal. Echt in het vervolg voor alles terug naar Scootermotive !!!!!!!!!!!!!

21. Juni 2025

Prima garage netjes geholpen

Prima garage netjes geholpen , na aanschaf van de auto voor mijn vrouw bleek er een serieus iritante rammel in te zitten , gebeld afspraak ingepland en opgelost .
Top jongens

21. Dezember 2023

Hallo mensen

Hallo mensen, ik heb een heerlijke auto 3 weken geleden gekocht, rijd super lekker. En wat een goede service. Je word verwelkomt met een heerlijke bakje kofie. Nee petje af.

7. April 2023

Scootermotiv Alphen aan den rijn

Dit bedrijf verkoopt auto's waar nog veel aan moet gebeuren en waar nog maar paar maanden APK op zit.
De foto's van de auto's staan mooi in een garage maar staan gewoon op een terein met vele andere auto's met gebreken.

14. März 2023
Scootermotive-Logo

Antwort von Scootermotive

Beste Bianca,

Wij zijn van Scootermotive Rotterdam en geen Scootermotiv Alphen aan den Rijn. Zou u de review bij ons kunnen verwijderen en bij hen kunnen plaatsen?

Alvast bedankt

Top service

Helaas door een ander scooterzaak gedupeerd. Maar deze mannen maakten het meer dan goed, snel opgehaald zeer vriendelijke ophaler en betrokken bij de zaak..na dat ik alles had opgegeven wat er moest gebeuren...gingen ze aan de slag..helaas war langer dan ik had gedacht maar dat lag meer aan de levering van de banden... goed geholpen en duidelijk allemaal! Hopelijk heb ik nu een betrouwbare zaak gevonden..waar ik terecht kan bij nood of reparatie... top mannen ga zo door!

5. Jänner 2023

Slechte service

Slechte service. Booskijkers gevraagd, blijkijkers gekregen. Ik vroeg ook om witte lichten en zou daarvoor gebeld worden. Dit is ook nooit gebeurd.

3. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een zeer positieve verrassing. Vespa scooter

Een zeer positieve verrassing.Ik was op zoek naar een Vespa. Na uitvoerig online onderzoek te hebben gedaan bleven er 4 bedrijven over. Lage online prijzen waar winkels mee adverteren kloppen vaak niet. Verborgen kosten etc.
Officiële Vespa dealers zijn er in overvloed. Waar Vespa dit op selecteert is mij een raadsel.
Uiteindelijk kwam ik bij Scootermotive terecht. In eerste instantie niet de meest voor de hand liggende winkel. De ligt vrij afgelegen in de Rotterdamse haven.
Bij aankomst was ik direct positief verrast. Wat een enorm grote en overzichtelijke showroom. Ik kwam al snel tot een mooie deal.
De Vespa Primavera zou binnen binnen 3-4 dagen geleverd worden.
Tot mijn grote verbazing en enorme blijdschap was de scooter al binnen 2 dagen klaar. Geweldig goede en snelle service. Ik hoop dat de after service net zo goed is, maar daar heb ik nu nog geen ervaring mee. Jullie krijgen van mij in ieder geval een 10+

8. Mai 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr