S&H Uitgeverij B.V. Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

vette oplichterij voor langere tijd is er 19.97 afgeschreven zonder dat ik ooit ergens mee akkoord ben gegaan met wat voor abbonement dan ook. ik heb een MOI (melding Onterechte Incasso) gedaan b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij mij hebben ze €58,80 van mijn rekening afgehaald on middellijk teruggeboekt. Naam: PAYPRO CLIENTGELDEN Machtiging: I-6408433 Omschrijving: S&H Uitgeverij B.V . / MijnKeto... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oscar z'n boek heeft mij aangenaam verast. Er zijn maar weinig dieetboeken die zo'n wetenschappelijke onderbouwing hebben. Er valt simpelweg niet mee in discussie te gaan; volg de aanleidingen precies... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tijdje terug het Afslank Receptenbijbel van deze uitgeverij aangeschaft. Lekkere recepten, hier en daar een beetje exotisch of lastig. Ben ook blij dat er ook wat achtergrond kennis in besproken wordt... Mehr ansehen

1. Buchverlag
  2. Verlag
  3. Softwareanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Deze uitgeverij helpt mensen in verschillende delen van hun leven, vooral op het gebied van zelfontwikkeling. Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Mail ons dan op support@senhuitgeverij.nl. Je krijgt altijd een reactie van ons, zoals je ook kunt zien op deze Trustpilot waarbij we op alle goede als slechte reviews reageren. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. Nogmaals: de e-mail is support@senhuitgeverij.nl.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook ik ben hier helaas ingetrapt

Ook ik ben hier helaas ingetrapt! Had ik trustpilot maar gecheckt voor ik iets bestelde.

29. Juli 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Beste Esther, we helpen je graag verder, wil je contact opnemen door een mail met je gegevens te sturen naar support@senhuitgeverij.nl Met vriendelijke groet, Team SenH uitgeverij

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

"Eindelijk een goede en makkelijke stok…

"Eindelijk een goede en makkelijke stok achter de deur om mijn eetpatroon weer eens grondig onder de loep te nemen.
Met de op mij afgestemde maaltijden (koolhydraatarm ) heb ik nu weer zin om boodschappen te doen en te koken!"

18. Juli 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Hi Liesbeth, Blij dat je zo tevreden bent met onze Keto app. We wensen je veel succes en veel plezier bij het koken van de lekkere maaltijden :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik betaal al sinds december 2024…

Ik betaal al sinds december 2024 ongewild 2024.
Ik heb hier GEEN toestemming voor gegeven. Dit is ook zeker nergens duidelijk vermeld.
Het is schandalig dat dit gewoon gebeurd.
Hier zeker niets betalen, want je wordt gigantisch voor de gek gehouden.
Heb het boek wel ontvangen dat dan wel.

23. Dezember 2024

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Beste Saskia, we hebben je vandaag een mail gestuurd met een toelichting, als je daar nog op wilt reageren kunnen we overleggen over een oplossing. Met vriendelijke groet, team Happy Healthy

Dit is niet oke

Dit is niet oke. Ik heb ooit een boem besteld en nu word er maandelijks geld van mijn rekening gehaald. Trap er niet in! Ik wil dat dit per direct stopt!

23. Juni 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Beste Chantal, wil je contact opnemen met klantenservice@happyhealthy.nl, dan helpen we je verder. Met vriendelijke groet, team Happy Healthy

Oplichting door S.H. uitgeverij B.V./Chris Coster

Ik kwam er zojuist achter dat S.H uitgeverij B.V./Chris Coster al sinds februari 2023 maandelijks 19,97 incasseert. Ik heb ooit een ebook aangeschaft. Dit was een eenmalige aankoop! Ik heb daarna ook nooit meer iets ontvangen, op een aantal emails in februari en maart 2023 en 4 emails in 2024 na. Dus dit is gewoon duidelijk oplichting. Ik ben nooit een abonnement aangegaan. En heb ook geen email of andere correspondentie met bevestiging dat dit wel zo zou zijn. Daarnaast heb ik niets ontvangen voor het maandelijks afgeschreven bedrag op het in februari gedownloade ebook dat ook nog eens van zeer slechte kwaliteit was.

Ik ga morgen direct contact opnemen met een jurist want er is totaal 686,07 geïncasseerd terwijl dit slechts 19,97 had moeten zijn. 666,10 teveel dus.

Ik heb zelfs geen referentie of aankoopnummer.

Ik heb inmiddels een antwoordemail van S&H hieruit blijkt dat zij zich schuldig maken aan oplichtingspraktijken. Ik raad iedereen aan die ongewenste incasso's krijgt van deze uitgeverij direct aangifte te doen.

11. Juni 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Beste Pepijn, we hebben inmiddels contact met je opgenomen en een nette oplossing bedacht. We willen benadrukken dat er geen sprake is van oplichtingspraktijken zoals je het noemt in je bericht. Er is op meerdere plekken gecommuniceerd dat je aanvullend een abonnement kan nemen, welke erg duidelijk bovenaan de bestelpagina staat vermeld.

Wij betreuren het dat je klaarblijkelijk dit niet gelezen hebt, maar nogmaals vinden we dat we je een nette oplossing hebben geboden in onze conversatie via de support.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

10 kilo kwijt met HappyHealthy en het…

10 kilo kwijt met HappyHealthy en het voelde gemakkelijk!
Dankzij de app hield ik overzicht, kreeg ik structuur met veel lekkere recepten en bleef ik gemotiveerd. Voel me fitter dan ooit. Duidelijk, haalbaar en effectief. Aanrader!

31. Mai 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Wat goed om te horen, gefeliciteerd met dit resultaat! Met vriendelijke groet, team S&H

Oplichterij, schandalig

Bij mijn moeder wordt maandelijks een bedrag van 19,97 afgeschreven, terwijl zij zich nooit heeft opgegeven voor een abonnement. Schandalige website dat er bij aankoop van een boek er zonder mede weten een abonnement wordt afgesloten. Oplichterij en koop hier dus ook nooit iets!!

28. Mai 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Beste Seline, we hebben je inmiddels geantwoord en het abonnement stopgezet. Daarbij hebben we je een passende oplossing gegeven via de mail. Vervelend dat het abonnement niet gezien is. Groet, team S&H

Oplichters

Oplichters
Dit bedrijf maakt een SEPA domiciliering aan zonder je uitdrukkelijke toestemming.
Ze beweren dat dit duidelijk door hen vermeld zou zijn geweest en dat ze dus niets verkeerd doen.
Als je even telt in de reviews hoeveel mensen zich door hen belazerd vinden, kan je dit toch niet serieus nemen.
Iemand zou deze mensen voor de rechtbank moeten dagen. Er bestaat zo iets als misbruik van vertrouwen.
Blijf bij deze malafide bedrijven weg.

23. Mai 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Beste Guy, wat vervelend dat u onwetend lid geworden bent van het maandelijkse videoprogramma. We hebben je zojuist een passende oplossing gegeven in een e-mail. Met vriendelijke groet namens de klantenservice.

De weekmenu's zijn duidelijk

De weekmenu's zijn duidelijk, makkelijk te volgen en smaken goed. Ga zo door!

1. Mai 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Leuk om te horen dat de recepten je zo goed smaken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van start tot resultaat: een geweldige ervaring met HappyHealthy!

Ik ben zo dankbaar voor dit traject. Dankzij de healthy app ben ik 10 kilo kwijtgeraakt, de app maakt het makkelijk om mijn voortgang bij te houden en gaf me dagelijks structuur in mijn eetpatroon. Ik voel me zoveel beter. Alles was duidelijk, motiverend en goed vol te houden. Echt een aanrader voor wie op
een gezonde manier wil afvallen!

23. April 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Hartelijk dank voor je positieve review en geweldig dat je dit resultaat hebt behaald. Met vriendelijke groet, team S&H

Geweldig boek!

Een prachtig en prettig boek qua vormgeving, illustraties etc. Fijn om door heen te bladeren.

12. April 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Fijn om te lezen dat je tevreden bent, veel succes met het behalen van je doelen. Met vriendelijke groet, team S&H

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je gaat onwetend een abonnement aan + oplossing!

Zoals ik hier meer lees zijn velen gedupeerd door Happy Healthy / S&H Uitgeverij B.V. (ze boeken van jouw rekening af via ‘IntFastingRevolutie’).

De oplossing is simpel: Een machtiging die is verkregen met bijvoorbeeld een vinkje of een 1-cents-transactie, is geen geldige machtiging voor incasso! De het geld kan je gewoon zelf storneren van de afgelopen maanden. Geld wat al langer geleden is afgeschreven kan je laten terugboeken via jouw bank door een MOI (Melding Onterechte Incasso) procedure. Hiervoor moet je even je eigen bank contacten.

Bij onze bank was het bovenstaande zo geregeld. Ik hoop dat u er ook mee geholpen bent!

11. April 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Beste Harm, vervelend dat je onbedoeld lid geworden bent. De oplossing die je aangeeft is inderdaad mogelijk maar in onderling overleg zijn wij ook altijd bereid om tot een oplossing te komen. Als het abonnement niet beëindigd wordt zullen er nog incasso's volgen, vandaar dat het beter is om het op te zeggen via het contactformulier op de website of met een mail naar de klantenservice. Met vriendelijke groet, team S&H uitgeverij

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

T keto dieet heeft heerlijke en…

T keto dieet heeft heerlijke en makkelijke gezonde recepten! Ben vandaag begonne en het bevald me goed! Voor mij is t een medische keuze om me bloedsuikers t verlagen en een kilo of 15 af t vallen! Ik heb er alle vertrouwen in!👍💪

31. März 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Dag Jolanda, fijn om te horen dat de recepten goed bevallen! We wensen je veel succes met je gezondheidsdoelen en vertrouwen erop dat je het geweldige resultaat zult behalen! vriendelijke groeten het S&H Uitgeverij team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er werd ongevraagd een bedrag van mijn…

Er werd ongevraagd een bedrag van mijn rekening gehaald. Ik heb de firma gecontacteerd en zij hebben het bedrag binnen de week terug op mijn rekening gezet. Dit geeft een goed gevoel ivm de betrouwbaarheid van de onderneming.

25. März 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de geboden oplossing, met vriendelijke groet team HappyHealty, S&H uitgeverij

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Erachter gekomen dat er al ruim 1,5…

Erachter gekomen dat er al ruim 1,5 jaar een bedrag van €19,75,- wordt afgeschreven van mijn rekening.Wat zijn dit voor oplicht praktijken!?!? Ik heb nooit een abbo afgesloten of iets dergelijks. Ik wil mijn geld terug!!

28. März 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Beste klant, om je verder te helpen verzoeken we je een mail te sturen naar support@senhuitgeverij.nl. Groet, team S&H

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bijna 20 kilo afgevallen!!

Deze app heeft me erg geholpen, ik ben in 3 maanden nu bijna 20 kilo afgevallen!! Mensen om mij heen merken het op waaronder mijn vrouw!! Ik voel mij heerlijk in mijn vel en zet graag verder door met deze challenge.

21. März 2025

Wat een super resultaat! Gefeliciteerd! Team Happy Healthy

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kom er nu achter dat ik al bijna een…

Ik kom er nu achter dat ik al bijna een jaar
meer dan 19 € per maand betaal voor iets waar ik geen weet van heb. Ik heb ooit een boek gekocht . En daarna zijn de betalingen begonnen. Ik probeer te bellen dit lukt niet. Nu een mail gestuurd!!
Dit is echt oplichting!! Ik zou nooit bewust een abonnement afgesloten hebben!!!
Hoop dat hier op gereageerd word zodat het direct stop gezet word!!!

18. März 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Beste Marieke, het is vervelend om te horen dat je onbedoeld lid bent geworden. Als je contact opneemt met de klantenservice, dan helpen we je daar verder met een oplossing. Met vriendelijke groet, team S&H (mail: support@senhuitgeverij.nl)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Toen ik mijn betaalrekening…

Toen ik mijn betaalrekening controleerde zag ik dat er 117 Euro afgeschreven was . Ik wist niet eens waarvan en heb dit uiteraard uitgezocht en jawel dit was van Oscar Helm . Ik schrok mij rot , zou namelijk nooit een abonnement of iets dergelijks nemen wat mij geld kost terwijl ik zoveel kan vinden op het internet. Na het doorzoeken van mijn mail kwam ik een referentienummer tegen waarmee ik mij kon afmelden. Niet dus want het is een onjuist nummer. Wie kent dit ook ?

5. März 2025

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.

Dag Annelies, het spijt ons om te horen dat je ontevreden bent over ons bedrijf. Wij willen graag verduidelijken dat het staat aangegeven op verschillende plaatsen voordat je je aankoop doet en ook op je factuur. Ook moet je een checkbox aanvinken dat je akkoord gaat met het abonnement voordat je kunt betalen op de bestelpagina, we begrijpen dat dit soms over het hoofd kan worden gezien. Je abonnement is inmiddels stopgezet en we hebben je een mail gestuurd om dit te bevestigen. Mvg het S&HUitgeverij BV team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr