SF Anytime Bewertungen 564

TrustScore 1 von 5

1,1

Filmen Nurnberg annonseras ut att den går att hyra för 59 kr. Efter att jag betalat kan jag ej starta filmen. Jag upptäcker då att med MYCKET små bokstäver står det att filmen ingår i ett "paket" och... Mehr ansehen

Jag köpte en film som inte gick att starta från någon av mina enheter. När jag försökte reklamera så fick jag höra att det inte går eftersom jag tryckt på playknappen. Att filmen inte startade spelade... Mehr ansehen

Hyrde en film i påsk, gick inte att spela upp den trots vi gjort allt rätt. Har försökt reklamera mina pengar , men får ingen respons alls. så oerhört dåligt och de borde skämmas att luras o inte beta... Mehr ansehen

Hyrde film som efter några minuter och sedan till och från buffrade och frös. Använde inte Chrome och har aldrig haft problem med andra filmstreamingföretag. Likväl vill de påskina att jag skulle sökt... Mehr ansehen

1. Streamingdienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hyr eller köp filmer som du streamar online eller laddar ner offline. Här betalar du bara för det du tittar på. Inga abonnemang eller bindningstider.

1,1

Ungenügend

TrustScore 1 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Sämsta betallösningen ever?

Sämsta betallösningen jag varit med om. Inte nog med att man måste köpa "potter" med tickets, som man kanske inte använder, prissättning blir ju HELT galen. Katastroflösning i ALLA dimensioner!

23. Dezember 2022

Alltså vad händer med SF?

Alltså vad händer med SF?? Jag ville hyra en film för 199 kr, men det kostade 20 tickets.. som i sin tur kosta 229 kr. Alltså va??? Så då kostar det jue inte 199 kr... det var sju resor gånger bättre när man betalde med swish.

23. Dezember 2022

Fy för tickets!!

Det fungerade bra när man kunde betala med swish för det man ville ha. Nu måste man köpa massa tickets som inte motsvarar värdet för vad man vill hyra och som med andra ord ligger kvar som ett värde i appen men som jag inte använder. Ocker! Gör om gör rätt!!!

9. Dezember 2022

Kortfilmer bland vanliga filmer - otydligt

SF Anytime lägger in en film som är 22(!) minuter lång ("How to Train Your Dragon: Homecoming"), och de tar 49 kr för den. Helt sjukt mycket pengar för något som slutar strax efter det börjat, och de kommunicerar inte detta särskilt tydligt utan lägger den bland andra vanliga (långa) filmer.

9. Dezember 2022

Har hyrt film utan ticket men nu kan…

Har hyrt film utan ticket men nu kan jag inte hyra film utan ticket. Fick erbjudande att hyra för 30% rabatt. Slår in rabatt koden på en film som kostar 59:-. Sen måste jag köpa 4 tickets. Helt värdelöst.
Då hyr jag billigare på blockbuster där samma film kostar 49.

Serviceavgiften är ocker

Jag kan leva med tickets, men serviceavgiften är faktiskt ocker. 79 kr, det läggs på först vid sista skärmen och för att ens se vad extra kostnaden är så behöver jag klicka på specifikation. Klickar jag snabbt blir jag rånad. Är det här ens lagligt?

8. Dezember 2022

Hur länge till kommer ni fortsätta med…

Hur länge till kommer ni fortsätta med detta dåliga betalsystem tickets? Det verkar som att det tillkomma bara för att lura personer så det är svårare att hålla koll på hur mycket man betalar för en film. Jag var jätte nöjd med sf anytime när swishen fungerade, att jag kunde betala och kunna se film på ett lagligt sätt. Men med detta bakvänd ockersystem kan ni behålla era filmer osedda! Mvh Erik

1. Dezember 2022

Instämmer i omdömena nedan

Instämmer i omdömena nedan. Filmen skulle kosta 59, men var tvungen att köpa tickets för 129 och betalar alltså mer än 100 procent extra… att de inte skäms! Om det inte varit för att glädja sonen som var hemma och sjuk, så skulle jag inte handlat.

29. November 2022

Tickets

Vilket magplask! Systemet med tickets kan vara bland det sämsta någon någonsin har kommit på. Alla kategorier.

Körde viaplay istället. Mycket bättre.

25. November 2022

Tickets.

Tickets.. den verkliga kostnaden stämmer inte med prislappen på filmen.
Lurendrejeri tycker jag.
Blir inga fler filmer så länge af har tickets

10. November 2022

Det nya med Tickets suger

Det nya med Tickets suger!
det blir alltid dyrare än vad filmen kostar och är krångligt!
Vad var det för fel med swish eller banköverföring?
Blir betydligt färre filmen på sf anytime. skaffat abonnemang på konkurrerande sida nu till fast månadsvis och bra utbud!

8. November 2022

Fick betala 69 kr för 5 st tickets när…

Fick betala 69 kr för 5 st tickets när jag skulle se en film som kostade 49 kr. Men tydligen drog de alla mina 5 tickets, så filmen kostade mig då istället 69 kr ist för 49???
Riktigt kasst!

31. Oktober 2022