Jag köpte en film som inte gick att starta från någon av mina enheter. När jag försökte reklamera så fick jag höra att det inte går eftersom jag tryckt på playknappen. Att filmen inte startade spelade... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Hyrde en film i påsk, gick inte att spela upp den trots vi gjort allt rätt. Har försökt reklamera mina pengar , men får ingen respons alls. så oerhört dåligt och de borde skämmas att luras o inte beta... Mehr ansehen
Hyrde film som efter några minuter och sedan till och från buffrade och frös. Använde inte Chrome och har aldrig haft problem med andra filmstreamingföretag. Likväl vill de påskina att jag skulle sökt... Mehr ansehen
Det eneste som gikk fint var betalingen. Alt de bryr seg om. Jeg er veldig opptatt, hadde tid til å se en film, men filmen ville ikke spilles i det hele tatt. De ber deg laste ned ekstra nettlesere fo... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hyr eller köp filmer som du streamar online eller laddar ner offline. Här betalar du bara för det du tittar på. Inga abonnemang eller bindningstider.
Kontaktinformationen
Schweden
- www.sfanytime.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Tickets igen!
Jaså, tickets igen, där avinstallerar vi den appen. Ni är är helt dumma i huvudet på ren svenska!
Tickets
Tickets, tickets, tickets! How on earth do they think they can compete on a cutthroat streaming market with such a ridiculous and incomprehensible payment system? I certainly won't be using the app again until they go back to regular Swish payments. I mean whose idea was it?? Do they *want* to kill the sevice??? 1-star reviews across the board - take note, SF!!
Hyrde dumma mej 4
Hyrde dumma mej 4. Buffra hela tiden i filmen. Har inte dessa problem på andra plattformar när man streamer film. Jag och min son är väldigt besvikna.
Otroligt dåligt system sen de införde…
Otroligt dåligt system sen de införde tickets. Jag kommer avinstallera appen och inte använda den mer förrän de återinför swish eller andra överföringar. På grund av tickets ökade kostnaden för att köpa en film med nästan 40%. Tickets är en ren och skär money-grab från SF anytime utan att tillföra något mervärde. Otroligt kasst.
Tickets
Tickets - förstår ingenting? Nej tack, blir någon annan film ikväll. Det ska vara enkelt och tydligt.
Betalningsalternativ
Betalningsalternativ: "Köp tickets" , en helt obegriplig funktion. Solklar etta i betyg.
Kommer inte att betala tickets och se…
Kommer inte att betala tickets och se film längre. Varför har ni konstrat till det?
The Monkey -elokuvan toisto…
The Monkey -elokuvan toisto ala-arvoista: ääni pätki, kuvan kirkkaus vaihteli, oman netin nopeus yli 300 mbps ja muut streamauspalvelut toimivat hienosti, eli vika ei täällä. Ongelma jatkui myös seuraavana päivänä.
Miten tämä palvelu voi yhä olla…
Miten tämä palvelu voi yhä olla pystyssä? Toimii yhtä hyvin kuin internet lankapuhelinmodeemilla 1990-luvulla. En ole kuullut enkä lukenut yhtään hyvää arvostelua kyseisestä puljusta.
Slutat med SF Anytime
Tänkte köpa en film till mina barn i kväll men nu har dom återigen infört "tickets" som enda betalningsmetod. Blir något annat alternativ nu samma som sist när dom gick över till tickets. Då kom jag tillbaka efter att man kunde använda Swish igen men nu kommer jag att radera appen för alltid. Man kan inte tro att det är sant. Hur kan man tro att det ska fungera nu när det inte gjorde det sista? Lycka till SF Anytime..
Vad är det här
Vad f*n är det här? Ändrat till att enbart kunna betala med tickets? För att köpa tickets tvingas man att betala mer än vad hyrpriset är. Dessutom har ljudkvalitet ändrats till något mycket sämre. Var glad över sf innan men detta är rena j*vla röveriet.
They could try to fix the app problem…
They could try to fix the app problem regarding LG Smart tv, BUT NO, in spite of being contacted about this problem, several times deuring the last four months,theyve neglected all service to customers, result is ,films do stop, stutters, restart or so, ff, is needed, in order to se bits ,of what you payed for. Its some server fault or cache owerflow. Theyv got notice, but dont do anyting about it. They sell goods they dont deliver. Not recomended,
Jag begriper inte varför swish har…
Jag begriper inte varför swish har tagits bort som betalningsmedel i appen. Mycket dåligt.
Lurendrejeri
Sedan tickets togs bort efter första vändan det infördes har jag varit nöjd med sf anytime. Nu idag har de plötsligt infört tickets enbart som betalmetod. Tycker det är svinstörig grej, men testade hyra en film ändå. Betalningen drogs men filmen dök inte upp som hyrd. Så ni kan stoppa upp era tickets, avinstallerar återigen appen.
Mycket dåligt, funkar inte alls.
Mycket dåligt! Bedrägeri. Appen crashar bara hur som helst man än försöker. Casta går inte heller. Supporten stängt och när den ens är öppet (chat eftersom telefonnummer finns inte) blir man nobbat bara. Ingen svar alls. Använd aldrig SF Anytime eftersom det är tydligen SF Not at all! Det finns många andra där man kan hyra och köpa som är billigare och som funkar.
Noll stjärnor
Gick det att ge noll stjärnor skulle jag ha gjort det. Går ej att se filmen pga att man kastas ut från appen innan filmen ens har börjat. Ber Sf support att göra en återbetalning men dom vägrar, istället vill dom att man ska avinstallera, dra ut elkontakten vänta 16 ? minuter och sedan installera hela skiten igen. Det är ju verkligen det man vill hålla på med när man precis hyrt en film som man vill softa och kolla på. Sagt och gjort, men inte f*n fungerar det ändå. Mailsupport Sara slutar svara på vidare konversation, och SF verkar ha satt i system att sno åt sig pengar på hyrfilm som ej fungerar att titta på. Skämmes ta mej f*n. Har tidigare varit en trogen kund och hyrt film från exakt samma teveapparat som jag har idag utan problem, men nu hörni är det slut med det.
Samma 💩-upplevelse som förra gången.
Samma 💩-upplevelse som förra gången.. SF Anytime är ett dåligt skämt 😠🫨👎 hackande och laggande filmer varje gång. Suck!!!!
💩💩💩💩💩 5/5 bajshögar i betyg 😤
Bildkvaliteten var katastrofal.
Bildkvaliteten var katastrofal.
Lägger inte energi på 50kr mer än såhär, men betalar aldrig mer 50kr för att hyra en film som inte håller HD-kvslitet.
Aldrig mer SF Anytime.
Kunde inte se film pga den laggade så…
Kunde inte se film pga den laggade så mycket. Har hänt flera gånger. Sist skrev ja till dom men fick inte tillbaka pengar ller hyra om filmen. När jag skrev mitt missnöje svarade dom inte. Välj nån annan tex google film eller liknande.
Forældet teknologi & uhøflig kundeservice
Jeg havde købt en film for 49 kr. Subtitels virker ikke. Kunderservice giver mig det sædvanlige svar fra SF Anytime: rens cashe og opdater din Google crome. Da jeg skriver retur, at alle andre streamingtjenester virker fint på min i øvrigt nye arbejdscomputere, skriver SF Anytime tilbage, at jeg bare kan lade være med at have gammel teknologi.
Lidt frækt, når deres system er outdated, og filmene i øvrigt er dyrere end på Blockbuster.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.