Unternehmen hat geantwortet
Shopexpert havde den laveste pris på en Makita tykkelseshøvl og kunne levere til en pakkeshop tæt på min bopæl. Imidlertid viste det sig at være en fejl, da maskinen er for tung til at kunne leveres t... Mehr ansehen
Prisen er rimelig. Alt tyder på, at det ikke er noget kinesisk skrammel, men et ordentligt værktøj, selvom jeg ikke har brugt det endnu. Leveringen gik hurtigt efter et hurtigt spark.
Unternehmen hat geantwortet
Gode priser, men leveringstiden er mega lang. Man skulle tro at det man bestiller skal produceres først, og derefter bliver sendt rundt om jorden et par gange.
Unternehmen hat geantwortet
Vi har drevet professionel forretning i mere end 35 år inden for håndværks- og entreprenørbranchen. …Vi har solgt kvalitetsværktøj i over 15 år. …Vores passion for værktøj og byggeri har fulgt os hele livet. …Vi står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det værktøj, der passer til dine behov. Shopexpert International blev grundlagt i 2017 med det klare mål at hjælpe både gør-det-selv entusiaster og professionelle fagfolk med at finde det helt rigtige værktøj og tilbehør – til skarpe priser og med en service, der matcher kvaliteten. Vi leverer alle produkter direkte fra vores eget EU-lager, hvilket gør os i stand til at tilbyde hurtig og sikker levering, samt betydeligt mere konkurrencedygtige priser. Alle varer er 100% originale og kommer direkte fra de officielle producenter, så du altid handler sikkert hos os. Hos shopexpert.dk tilbyder vi personlig rådgivning, teknisk information og professionel produktservice.
KOLDING, Venusvej 30, 6000, KOLDING, Rumänien
Hat 34 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
I ordered a Bosch 12V saw. It came after a week. The price was really good.
The saw excatly as expected.
Varen var billig og kom som lovet efter noget tid.
Alt for lang leveringstid. To uger er alt for lenge.
Bedste pris jeg kunne finde og afsending var betydelig bedre end sidst
Jeg prøver flere gange at få kontakt med dem fordi jeg vil bytte eller returnere et produkt, men jeg hører ikke en hujende skid fra dem.
Carlo
Jeg havde problemer med at afgive min ordre så ShopExpert løste problemet.
Tudsen tak.
Ja de har bedt mig om at skrive en anmeldelse men jeg har ikke modtaget mit køb endnu har ventet i over 4 uger
Dårligt
Jeg fortryder jeg har købt hos Shopexpert. Jeg skal bruge en bajonetsav - bestilte den 28 marts i dag er det 7 april og intet er ankommet endnu. Med den hurtige verden man lever i i dag, gider jeg ikke det der gammeldags BS med at vente så længe

Antwort von Shopexpert
Ingen problemer, men lang leveringstid (10 dage)
Gode priser, hurtig levering, man kunne godt skrive på hjemmeside ca dato for levering😉
Vær Obs på at dette ikke er en dansk hjemmeside og det tager utrolig lang tid at få den bestilte vare sendt fra udlandet
Jeg havde en god oplevelse med Shopexpert. Varen var den billigste, blev sendt hurtigt med GLS. Meget fint.
Ikke verdens hurtigste MEN DE HOLDT HVAD DE LOVEDE!
6-9 DAGE!👍
Det er ikke muligt at købe noget ude også at skulle spammes med irrelevante email bagefter der beder en om at anmelde dem...

Antwort von Shopexpert
Nem side at finde rundt på. Billigste pris på min søgning af værktøj. Levering som lovet.

Antwort von Shopexpert
Leveringstiden, der gik mange dage fra de skrev den var afstemt til den bliv register hos GLS, så der er en del de skal have rettet op på. Pakken bliver sendt fra Rumænien og tiden fra afsendelse til GLS i Danmark er ikke dokumenteret, hvilket fik mig til at tro jeg var blevet snydt. Efter at læse andre anmeldelser, skrev jeg til dem og så kom den 3 dage efter.

Antwort von Shopexpert
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.