Snydt!!
Vi- (2 voksne 3 børn
Lejet en motorbåd m/ styrepult.
Vi blev spurgt om hvor lang tid vi ville sejle. 1 time? Eller 2? Det kostede 500 pr påbegyndt time. Vi valgte to timer. Da vi tænkte 1 time, var for lidt. Vi skulle af med 950kr
Fordi vi var 1 person mere, og det kostede 25kr mere, for hver påbegyndt time, hvis man var mere end 4 personer.
Vi betaler, og sejler.
Vi kommer tilbage kl 17. Altså 1.5 time efter, går op og aflevere vores redningsveste.
Så ser vi, deres folder, med priser på de forskellige både.
Og vi undre os lidt over, der står.
( jeg citere efter folderen)
TIMESEJLADS
Type.
Minimums leje 1 time- herefter afregnes for hver påbegyndt 1/4 time. Timesejlads er altid med start og slut på Silkeborg Havn, Østergade 36, 8600 Silkeborg.
Vi spørger så den unge mand, hvorfor vi så skulle betale for 2 timer? Og nu vi kun har sejlet i 1,5 time, tænker vi, jamen så må vi jo vel, få nogle af vores penge tilbage, nu vi kom en halv time før hjem.
Men den unge gut siger, nej så kunne i bare have brugt, en halv time mere.
Men der står jo i jeres folder, noget andet.
Han siger. Det der står i folderen, gælder kun.
Kano
Havkajak
Toerkajak
Motorbåde m/ påhængsmotor.
Undre os dog over, hvorfor der så ikke står med småt. ( gælder ikke motorbåde m/ styrepult.
Plus det kostede jo lige 25kr mere i timen, pr person, hvis man var mere end 4.
Men i folderen, står der. Motorbåd m/ styrepult 1-8 personer. ( vi var jo så kun 5 personer)
Synes godt nok det er ringe service. ! Vi blev snydt. Og det finder vi os altså ikke i.
17. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung