Jeg havde den bedste oplevelse. Søde og imødekommende mennesker. Der var en rigtigt rar stemning og høj service. Så glad for og tilfreds med resultatet.
Das sagen Bewerter
Helt sikkert en god oplevelse 👌🏻 blev taget godt imod i fine lokaler Frederiksgade i Aarhus. God stemning, sød & smilende personale & god tid til at finde den helt rigtige “tegning” jeg er meget... Mehr ansehen
Dårlig hjemmeside, dårlig service. Folk sidder og laver ingen ting. Skæve streger. Der er beskidt i lokalerne. Er sikker på de ikke har hygiejne beviser nogen af dem. Ejeren er useriøs og vil lave p... Mehr ansehen
Fantastisk oplevelse ved Sinners Inc. Mega fed underground tokyo vibe i butikken - smilende medarbejdere der er super passionerede omkring deres håndværk. Man bliver imødekommet i øjenhøjde og håndvær... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Sinners Inc is not only a tattoo studio. We are a visual, and active art experience.
Kontaktinformationen
Randersvej 27, 8200, AARHUS N, Dänemark
- 25 13 13 23
- info@sinnersinc.dk
- www.sinnersinc.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Sinners Inc er worth it!
Åhh Sinners Inc, tatovører og stemning som ikke kan erstattes.
Har fået en del tatoveringer efterhånden og lige siden jeg ramte Sinners Inc, har jeg ikke kunnet opsøge andre tatovører. Faktisk vil jeg ikke blot kalde dem tatovører ved Sinners Inc, men kunstnere.
Jeg har været så heldig både at få lavet noget af dygtige Cecil, Andreas Givskov og er i gang med et længere projekt af Mia Wosgerau.
De mestrer hver især deres egen stil, men formår alligevel at lave noget som passer stilmæssigt sammen, så det i sammenhæng afspejler min stil. Man kan mærke på alle hos Sinners at de ønsker at gøre deres bedste og konstant udvikle sig, det er super inspirerende.
Derudover er der bare god service fra deres managers, både hvad angår velkomst, snacks under de lange dage, god barista kaffe osv.
Det er en hel oplevelse at komme hos dem og lokalerne i sig selv er værd at komme for.
Worth it!
Kan virkelig anbefale dem
Kan virkelig anbefale dem! Virkelig venligt personale og dygtige artister. Fik lavet min første tatovering ved Cecil. Virkelig en god oplevelse
Once a sinner, always a sinner
Jeg er blevet tatoveret 2 gange af skønne Cecil. Alt fra en kort session på 1.5 time til en 6 timers session, kæmpe respekt til hendes arbejde og færdigheder! Sinners er en en kæmpe oplevelse ud over tatovering i verdensklasse, er medarbejderne professionelle, søde og de brænder for deres arbejde. Ikke sidste gang jeg bliver tatoveret hos dem.
Mia Wosgerau er blandt de aller dygtigste til Fine line!
Jeg er gennem de sidste 2 år kommet fast ved Mia Wosgerau. Jeg har fået en SÅ god kundeoplevelse hos hende og resten af Sinners Teamet. Mia laver den fineste, tyndeste streg, og hendes tatoveringer er simpelthen som permanente smykker til kroppen. Derudover fik jeg lækre snacks og super god kaffe gennem hele min session. Jeg kan kun anbefale Sinners Inc - kunne faktisk ikke forstille mig at blive tatoveret andre steder end her!
Mere end bare en tatovering
Jeg har igennem tiden fået lavet flere tatoveringer hos Sinners, og jeg er altid gået mere end glad derfra.
Udover at de er dygtige til deres håndværk, så er der også altid sådan en dejlig stemning i shoppen.
Et meget professionelt sted der går op i deres arbejde med passion, og hvor der er plads til alle.
Det kan ikke være andet end 5 stjerner og et besøg værd!
Danmarks mest eksklusive oplevelse!
Siden jeg gik ind i Sinners for første gang, har jeg aldrig overvejet et andet sted siden! For dem er det ikke bare “tatoveringer” men kunst på et dynamisk lærrede, hvor de tager forbehold til at værket ikke kun skal se godt ud de næste 1-2 år men resten af livet.
Er du kvalitetsbevidst så “go no further, they got you” ;)
Got my first tattoo from Andreas at…
Got my first tattoo from Andreas at Sinners Inc and he did not disappoint! Amazing work from start to finish and an amazing group of people. I would highly recommend getting a tattoo here, definitely worth the trip from Sweden. I’ll definitely come back to again to continue the work.
Aldrig prøvet bedre
Man betaler for en oplevelse, jeg har fået 2/9 tatoveringer hos Andreas Givskov, og jeg har aldrig været gladere. De er profesionelle samtidig personlige, og de leverer de flotteste og vildeste designs og resultater. Kan ikke sammenlignes med andre steder, og jeg ved, at jeg kommer igen
Man føler sig meget velkommen
Meget venligt personale. Man bliver budt velkommen i butikken med lækker kaffe og god stemning. Helt sikkert et besøg hver. Deres tøj fra Club Sinners er virkelig behageligt og flot :-)
Fantatisk service & fantastisk kunst
Har været hos Sinners mere end en gang. Jeg er blevet tatoveret af Nichlas i studiet, som gæster en gang imellem. Fantastisk service fra start til slut. Man bliver modtaget med åbne arme ved ankomst og serviceret dagen igennem.
Studiet er bestemt et besøg værd.
US Traveler to see Andreas Givskov
Just as you’ll see displayed on their website, Sinners is more than a tattoo shop. It’s an art experience from the moment you walk in the door. The place is visually stunning and really makes for a memorable visit. The artists are all incredibly friendly people and all kept stopping by to chat throughout the day. Getting a tattoo is a huge decision for most people so having friendly people and feeling comfortable at the art studio go a long way when working with your artist, and Sinners definitely succeeded here. I came from the US to see Andreas Givskov and love the tattoo I left with. I absolutely recommend Sinners Ink whether you’re local or considering making the trip!
Super oplevelse!
Super oplevelse!
Andreas er et kæmpe talent
Professionalisme
Professionalisme, kreativitet og kvalitet er ofte svært at mestre. Det formår de at efterleve hos Sinners Inc. Står du og overvejer en tatovør til dit næste projekt, vil jeg kraftigt overveje dem.
De får mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk!
Fedeste shop - det er virkelig en oplevelse at komme derind. Udover det ekstremt inspirerende og dygtige tatovører. Kæmpe anbefaling herfra!
Absolut bedste tattoo shop!
Sinners Inc huser nogle af Danmarks mest talentfulde og kompetence artister som bare spreder sådan en fed vibe i studiet at det lyser hele Randersvej op i Aarhus by ❤️
Kæmpe anbefaling!
Fedt studie, dejlige mennesker og godt resultat
Rigtigt fedt studie med en god og positiv atmosfære. Samtidig med at artisterne er på et sindssygt flot niveau ren teknisk. Det betaler man selvfølgelig også lidt ekstra for, men det giver sig selv.
Det har været bøvlet med deres kalender og deadlines, derfor er det 4 istedet for 5 stjerner.
Men det endelige produkt er meget tilfredsstillende.
Sinners Inc - 5 Stjerner!
Jeg er igennem de sidste 8 år blevet tatoveret i Sinners Inc.
Dybt professionelt studie og en samling af yderst talentfulde artister.
For hver gang jeg er kommet er niveauet blevet taget til nye højder. Søde mennesker som virkelig skaber en tryg og behagelig stemning for mig som kunde. Hver tatovering jeg har fået har været bedre en jeg har kunne turde drømme om!
5 stjerner og en brandvarm anbefaling til alle, som ønsker sig en tatovering på højeste niveau og en helt speciel oplevelse!
Tatovering i Sinners.
Bedste service, bedste studio i verden, bedste helhedsoplevelse. Jeg vil helt sikkert vende tilbage hertil.
Bedste tattoo shop i Danmark !
Havde en virkelig god oplevelse da jeg skulle have lavet hele min arm.
Man bliver informeret godt på forhånd om forløbet og hvordan man kan forberede sig.
Når man er forbi sinners inc mærker man på høj plan at det er top professionelt og gode mennesker.
Kan varmt anbefale stedet 🙏🏻
Kæmpe anbefaling herfra!
Sindssygt dygtige og professionelle artister. God service, fed lokation og generelt bare en helt kanon oplevelse!
Kæmpe anbefaling herfra!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.