Skadecf Bewertungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Mest useriøse virksomhed, jeg nogensinde har oplevet.

Mest useriøse virksomhed, jeg nogensinde har oplevet.

Christian som er virksomhedsejeren, giver mig et tilbud på skift af toppakning, på min bil.
Jeg takker ja til tilbuddet og smider min bil af derude.

Vi aftaler så at inden for en uge, der får han skilt bilen ad og vil derfor kunne fortælle mig, om der også er andet galt.

Jeg ringer så til ham en uge senere og der fortæller han så, at han ikke har haft tid. Jeg siger så til ham at det er fair nok, han lover så at få det gjort hurtigst muligt.

Hvad der så følger er 2 måneders kamp, hvor jeg ringer til ham uge efter uge, nogen gange ringer jeg flere dage i streg, uden at kunne få fat på ham. Når jeg så endelig får fat på ham, så kan han ikke præstere andet, end rygsvømning og dårlige undskyldninger om, hvorfor han stadig ikke er gået i gang.

Nu opstår der jo så også et nyt problem, det er at min bil er løbet over synsdatoen. Dette er noget vi talte om i starten, hvor han forsikrede mig om, at han uden problem, ville have bilen klar inden syn.

Det ender så med at jeg ringer til ham, og siger at nu er det nu, ellers må jeg komme og hente den, og finde en anden løsning.

Han kan så fortælle mig, at han aldrig har haft topstykket af og næsten ikke har lavet noget i 2 måneder, hvor den bare har holdt ude hos ham.

Jeg siger så til ham, at han skal samle den igen, fordi nu kan jeg simpelthen ikke vente længere, min tålmodighed er brugt op og jeg er lige ved at sprænge i luften.

Da jeg så kommer og henter bilen, er der ingen tilstede på værkstedet og jeg kan så også konstatere, at bilen er på ingen måde færdig samlet. Bagagerummet er fyldt op med alt det, som han ikke lige orkede at montere igen.

Så alt i alt, kostede Christian og Skadecenter Falster mig, 2 måneder uden bil, penge og den største hovedpine, jeg nogensinde har haft, under handel med en virksomhed.

Dette er uden sammenligning den mest uprofessionelle, useriøse og inkompetente virksomhed og virksomhedsejer, jeg nogensinde har handlet med og jeg vil stærkt fraråde alle, at handle med ham.

26. Mai 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen