Skanderborg Bilcentrum Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet bil 2 gange hos Skanderborg Bilcentrum. Første gang fik jeg grundig og yderst kompetent behandling. Da jeg så ville skifte til elbil valgte jeg at handle der igen. De formåede at g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet 2 gange med Skanderborg Bilcentrum - senest med købet af en Suzuki eVitara. Jeg har altid fået god behandling og hurtig hjælp, så jeg kan varmt anbefale dem. Mvh Rene.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har igennem en længere periode brugt Skanderborg Bilcentrum, og vi har været rigtig glade for den hjælp og den service vi har fået. Mennesker bag virksomheden er nogle skønne mennesker som me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet bil med Skanderborg Bilcentrum flere gange og brugt firmaet til service. Det har været fint og aftaler er overholdt. Sidst har S. B. udbedret en parkeringsskade, hvor jeg kunne afhente b... Mehr ansehen

1. Autohändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Skanderborg Bilcentrum A/S er en af landets største Aut. Mazda & Suzuki forhandlere.

Hervorragend

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

SUPER god service

Vi har lige købt en ny bil hos Skanderborg Bilcentrum, og har hele vejen igennem fået en super god og fair behandling og service.

Allerbedst var da vi hentede bilen, og sælgeren minutiøst gennemgik alle bilens faciliteter - det tog godt og vel en halv time, og vi følte at vi kendte bilen godt da vi forlod butikken.

TAK for en god oplevelse - og hermed vores bedste anbefalinger.

15. September 2014

Kunden i centrum

Jeg købte i 2012 i Splash hos dem og fik rigtig god service. I dag fik jeg stjålet mine nummerplader. Ringede rundt til synshaller og lokal forhandler og fandt ud af at alle tog 200,- kr. i gebyr for bestilling. Ringede til Skanderborg Bilcentrum og de hjalp med det samme og havde ingen gebyr, kun statens takst på 1180,- kr. Jeg havde ikke dankort med og de kunne ikke modtage mine andre kort. De foreslog selv at så kunne jeg da overføre via Mobilepay og så ville de ordne resten.

Sådan - fortjener 5 stjerne. Hver gang man er hos dem får man en fair og god behandling der konstant sætter kunden i centrum.

28. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse hvor kunden virkelig kommer i centrum!

Skanderborg Bilcentrum har gennem adskillige gange opfyldt mine forventninger til service og kvalitet. Faktisk så godt at der er købt 3. fabriksnye biler der siden 2005. Både sælgere, mekanikere og værkfører er særdeles venlige og fagtig kompetente.

Intet problem er "lille" til at blive løst og kunden synes altid at gå derfra med en god fornemmelse. Derfor kan Skanderborg Bilcentrum varmt anbefales herfra.

10. Mai 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot service og god handel

Jeg købte for knap 2 måneder siden en nyere mazda 6 st. car.

Føler at jeg har gjort en udmærket handel rent økonomisk, og hele processen fra handel til afhentning var meget behagelig.

Uheldigvis fandt jeg en lille smule rust helt bagved bagerste nummerplade. Helt umuligt at spotte ved første øjekast.

Her henvendte jeg mig til butikken, og den blev straks taget ind og blev repareret og lakeret. Det tog en dags tid, og jeg fik en fin lånebil i mens uden beregning.

Sidenhen har der været et par bagateller med en visker der drillede og noget sporing der skulle klares, men dette er også bare blevet lavet med et smil.

Alt i alt meget anbefalelsesværdigt. 5 stjerner herfra.

22. Mai 2012

ALTID EN GOD BEHANDLING

Jeg har nu lige købt bil igen hos Steffan Dalsgaard v/ Skanderborg Bilcentrum, det er så 3 gang jeg handler bil her og jeg kan varmt anbefalde stedet.
Der er altid god service, et varmt smil og man føler sig virkelig velkommen.
Den bil jeg lige har købt, kunne jeg godt have fundet billigere andre steder, men det var ikke det der betød noget, jeg vil kun handle hos Steffan /Skanderborg Bilcentrum.
De får fuld karakter, det fortjener de :)
Mvh
Lone Stouby

26. April 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr