SkandiaEnergi Bewertungen 22

TrustScore 3.5 von 5

3,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

umulig å sende e-post den faller ned anbefaler ikke det er helt umulig å få kontakt selger tjeneste på boligmesse når man ville benytte seg av angreretten da faller plutselig e-post

Unternehmensdetails

1. Energieversorger

Vom Unternehmen geschrieben

I SkandiaEnergi arbeider vi hver dag for å ta nye skritt mot en enklere strøm hverdag.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Strålende fornøyd!

Lagde avtale med en konsulent på dør for litt over et år siden og er strålende fornøyd! Prisen er like lav som når jeg signerte, appen funker perfekt å jeg sparer noen tusen i året uten at jeg trengte å gjøre noe! Anbefaler SkandiaEnergi, ihvertfall om du er som meg å har blitt utnyttet av andre grådige selskap før!

15. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skurkaktig snikinnføring av noe jeg aldri har bestilt

Signet opp med selger på Messe. Ble lovet null i påslag. Sweetspot 39 kr måneden gebyr. De snikinnførte gratis opprinnelsesgarant og da må man avbestille etter 1 måned selv om man aldri har bestilt det. Fikk plutselig opprinnelsesgarantikistnad på over 200 i måneden. Det er skurkaktig. Bytter tilbake til Tibber som alltid var ryddig og oversiktelige.

4. Juli 2025

Billig

Bra app, god pris selv på vinteren. Hadde Max 950 kr i vinter. Takk Skandia

21. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skandia Energi har overtatt…

Skandia Energi har overtatt abonnementet mitt fra Agva Energi, og lar kunden ordne opp i betaling og administrasjon. Dette er uakseptabelt, da dette dreier seg kun om profitt. De svarer heller ikke på telefon

8. Mai 2024

Ja jeg ble lurt

Ja jeg ble lurt, godtroende som jeg er! Men det hadde vært så enkelt å kontakte dør selgeren som var hos meg, dere vet jo hvem det er! Som var så fantastisk hyggelig, som sa han skulle betale brudd gebyret i annet selskap! Dette var dere ikke interessert i å ordne opp i.. Tenk om denne selgeren hadde vært så tøff at han hadde kommet til meg å beklaget... Han vet hvor jeg bor-->

6. April 2024

Sick leave refund policy

They offer service not to pay for electric power while you are on scik leave.
Last two times they used a variety of tools to avoid and prolong process, from "we lost your papers send it again" to the "the boy who pick up our mail from the post box forgot it".
First you need to ask for the form to be sent by the post, then you wait WEEKS to arrive. Usually, you need to ask again and then again wait WEEKS to arrive. Then You send it there (once paid 20 euros to track the letter and found that no one pick it up there, letter just sit in the box and return to you). Then you need to send it again.
All in all, whole procedure take months instead days. It was like that several years ago and it is like that right now.
Very serious bunch of cheating scheme. Stay away if you not want to waste your time, money and nerves.

22. Jänner 2024

Super fornøyd

Super fornøyd med prisene, kundeservice og nettsiden. Alltid hyggelige, imøtekomne mennesker som hjelper en med det en trenger.

9. Dezember 2021

Du blir lurt.

Lurer med strømduellen til å tro at de anbefaler deg norges billigste strøm så forteller de deg ikke det med små skrift. Måtte betale for å avslutte avtale. Drittselskap, styr unna.

1. November 2021

Helt forferdelig

Helt forferdelig. Styr unna!
Telefonselgeren løy om vilkårene og etterpå mente de at jeg burde skjønt at det var noe med liten skrift de ikke fortalte. Totalt useriøst.

14. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg har byttet mye mellom forskjellige…

jeg har byttet mye mellom forskjellige strømlevradører det siste året og har alltid entopp med dyrere strømregninger eller samme som tidligere. jeg ble oppringt av en skandia selger som fortalte med om hva jeg hadde og hva jeg ville spare på å bytte over til dem, så jeg valgte å gå for tilbudet og jeg har aldri hatt så lave strømregninger noen gang. Anbefaler alle til å bytte til skandia energi.

25. März 2021

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr