Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk og hyggeligt tur og sjov chauffør. Hotel rigtig fint, hyggeligt og pænt rent. Morgenmad helt vildt fantastisk. Men aftensmaden til festen, var kødet lidt sejt. Underholdning sjov. Freda... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lige hjemkommet fra en dejlig 12 dages forårstur til Toscana. Var på samme tur i juli 2025. Denne her tur var på 12 dage hvilket giver at det ikke er så presset. Godt hotel fantastisk combinere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dansk familie virksomhed med hovedsæde i Køge.
Brogade 3, 3 sal, 4600, Køge, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Har lige været i Celle kom hjem for 14 dage siden det var en dejlig oplevelse hotellet ligger lige over for alstad det var også en dejlig oplevelse at køre med Jean som chauffør han kørte behageligt og det var ikke hans skyld at der var trafikproblemer undervejs
Fantastisk tur. Vi fik en dejlig tur mættet med flotte indtryk. Skan rejser personale på kontoret var utrolig kundevenlige overfor dårligt gående gæster. Vi fik pladser på 1. Række og der var plads til en sammenklappelig kørestol. Vores guide var fantastisk til at fortælle om historie og begivenheder på de forskellige steder. Vores chauffør kørte fantastisk godt og var hjælpsom overfor gæsterne.
En oplevelse for livet

Antwort von Skan Rejser
Har rejst med Skan Rejse flere gange og hver gang God oplevelse 5 stjener.
Sidste gang der var smukt tur i ITALIEN.

Antwort von Skan Rejser
Jeg har efterhånden rejst en del gange med Skan Rejser på deres endagsture til varehuset Gekås i Sverige, og det er altid en fornøjelse. Jeg er især begejstret for at Skan Rejser har valgt at udvide shoppetiden i Sverige fra 4 til 6 timer. Tak for det.
Gode busser, der altid kommer til aftalt tid (jeg har i hvertfald aldrig skulle vente på en bus).
Jeg har aldrig kørt med en dårlig chauffør. Dog er der lidt forskel (for mennesker er forskellige), og jeg vil gerne fremhæve Yang som jeg har haft fornøjelsen af, at have kørt med 2 gange. Han er fantastisk.

Saxer hotel Goslar.
Utroligt dejligt hotel,god service,venlige,hjælpsomme og god atsmofære rigtig dejligt sted kan varmt anbefales .Det var dejligt at komme tilbage til Harzen

Antwort von Skan Rejser
Jeg bookede en 5 dages tur til Stattin Polen med Scanrejser og Vikingebus det var en rigtig god oplevelse, en utrolig behagelig chauffør kom og hentede os til tiden, og vi kørte til Gedser færgehavn. Da vi nåede til Stattin var vi indlogeret på Radison Blu, og det hotel var blevet endnu bedre siden sidst, der var kun et kritikpunkt, og det var at maden blev serveret ml. 15.00 og 18.00 så der var en del der gik forgæves til aftensmad, så alt i alt en rigtig god tur

Antwort von Skan Rejser
Rigtig dejlig tulipan tur til Holland ikke mindst takket været Michael der på fineste vis guidede os gennem diverse oplysninger om de ting vi skulle se i særdeleshed, og Holland i almindelighed, sikke dog en viden den mand har. Tak for ham og hans dejlige humor. Kanon hotel med virkelig god service og dejlig mad.

Antwort von Skan Rejser
Fredag ved ankomsten, kunne man godt have fået serveret Ærø pandekage og kaffe.
Bus rundturen på øen, skulle gå så hurtigt og havde ikke meget tid nogensteder, synes det var MEGET mærkeligt at man ikke kom ud til kendetegnet de små badehuse.
Hilsen Pia og lise-lotte
En super dejlig tur med mange gode oplevelser. Fint hotel og dejlig mad. Stor tak til Michael, en god chauffør og en rigtig god guide som delte ud af sin store viden om Amsterdam og Holland. En tur der varmt kan anbefales.

Antwort von Skan Rejser
God chauffør, dejlig ø, men for lidt tid i ø rundtur. Frokost burde vi have et sted på turen
For høj musik til middag lørdag aften
Dejligt hotel, god mad

Godt hotel
God chauffør
Masser af oplevelser
Blomsterparken

Antwort von Skan Rejser
En rigtig dejlig tur med mange store oplevelser. Godt hotel og dejlig forplejning. Og ikke mindst Michael, god chauffør og god guide med mange informationer. En tur, der stærkt kan anbefales.

Antwort von Skan Rejser
Rigtig god guide, spændende program, behagelig bus og godt hotel.
Jamen - hvorfor så ikke 5 stjerner?
4 timer i Amsterdam er simpelt hen for lidt. Det er sammen med tulipanudflugten bærende for turen. Så hellere afkorte eller droppe at gå rundt blandt vindmøller, omplacere så dagens 2. programpunkt var turens korteste.
Jesper Arffmann

Antwort von Skan Rejser
Spændene og varieret oplevelser - Dejlig Hotel og til sidst, men ikke mindst. En dygtig chauffør.

Antwort von Skan Rejser
På alle måder en virkelig dejlig tur til Holland.

Antwort von Skan Rejser
Lige været på 🌷tulipantur til Holland🤩som var min 6 rejse med Skan rejser. Turen var fantastisk, perfekt turprogram, skønne oplevelser og lækkert hotel med dejligt mad, så som altid 👌en tryg og dejlig oplevelse.
Vi havde Michael som chauffør/guide, han er et fantastisk behagelig menneske, stor viden om turens seværdigheder, samt god forståelig kommunikation, han er GULD værd, så pas godt på ham👍
Forårshilsener 😎fra min søster og jeg.
Betty Haar Jørgensen 🤩

Antwort von Skan Rejser
Vi havde en fantastisk tur med rigtig god og omsorgsfuld chaffør / guide. Vil til enhver tid anbefale andre at tage turen.
Vi tænker at der med fordel kan byttes rundt på turene, så der vil kunne være mere tid i Amsterdam til både kanaltur og butiks besøg.

Antwort von Skan Rejser
Jeg har været rigtig glad for turen til Holland. Det er 4. gang jeg er med på samme tur. - Det er et fint hotel, vi bor på, og en rigtig god udflugtspakke. - Men også en anstrengende tur. Man skal tidligt op hver dag. Og yderst kompetent chauffør, som forklarer en masse undervejs.

Antwort von Skan Rejser
Super god chauffør. Han vidste meget om Holland. God hotel. God morgen og aftensmad. Godt vejr 🌞 godt selskab.
Gode ture og tiden de forskellige steder var perfekt. Kunne godt tage en tur mere 😀

Antwort von Skan Rejser
Holland er et smukt og fantastisk land. Jeg havde egentlig primært glædet mig til tulipanerne, men der var så meget andet. Skan rejser har tilrettelagt en spændende tur, hvor også turen til Amsterdam, Giet Horn og Het Loo var overraskende spændende. Tulipanparken, Kreuken Hoff, er fuldstændig magisk 🌷
Bussen er meget behagelig, chaufføren Michael som også var rejseleder udførte et rigtig godt arbejde.
Hotellet var nydeligt, dejlige senge, og ordinær men god mad.
Jeg har ikke fået nok af Holland og er bestemt blevet mere stemt for ferie med bus i fremtiden.

Antwort von Skan Rejser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.