Skibutikken Silkeborg Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har aldrig haft så god en skiferie! Normalt går det meste af min skiferie med at have ondt i ben og fødder, men efter et besøg hos Skibutikken - hvor jeg blev anbefalet Nordica HF 85 W skistøvler... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var første gang, jeg handlede hos Skibutikken. De havde den Salomon hjelm med fotokromisk visir, som jeg gerne ville have. Både prisen og størrelsen passede. Hjelmen er allerede blevet testet på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet et utal af gange i Skibutikken (den fysiske), og har kun rosende ord tilovers for servicen fra både Anders og Jesper. Altid imødekommende og venlige! Priserne er også yderst rimelige og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service. Vi købte to par ski og de fandt dem der passede os bedst. De giver sig tid til at høre vores behov. Spørger meget ind til hvilke niveau, stil og teknik man har inden de overhove... Mehr ansehen

1. Wintersportgeschäft
  2. Aktivbekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Webshop og butik med kæmpe udvalg af ski, skitøj og skiudstyr fra de bedste mærker, og med prisgaranti. Findes ikke billigere. Køb af eksperterne!

Hervorragend

Alle Bewertungen

58 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min søn skulle til Sun Peaks for at…

Min søn skulle til Sun Peaks for at være skiinstruktør i 6 måneder,Selv det selskab, som min søn rejste med blev gættet. Han købte en hel del i butikken, men der var slet ingen pres kun gode råd og værdifulde snakke.
Min søn kom ud af butikken med poser fyldt til randen og nu er sæsonen endt, Alt det udstyr han købte viste sig at være perfekt!!Tak for god behandling.

22. November 2023

Fantastisk service

Jeg besøgte for et par dage siden butikken, da mine støvler (som er 3 år gamle og ikke købt i skibutikken) skulle varmes, da de nagede. Jeg kom først 10 minutter før lukketid, og det tog cirka 20 minutter. Han endte med at holde 10 minutter længere åbent alene for min skyld, og ville stadig ikke tage penge for det. Det er en butik, hvor kunden i høj grad er i fokus. (Støvlerne passer perfekt nu)

17. Jänner 2024

Virkelig god oplevelse

Jeg har godt nok kun handlet der en gang, men der skal heller ikke mange minutter til, før jeg kan snuse mig frem til, at det er godt sted. Virkelig serviceminded og med stor viden om ski. Jeg vender helt sikkert tilbage. Sådan!

7. Jänner 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service…

Dårlig kundeservice, for få ansatte, for lang kø til skistøvleprøvning. Ansat dog en ungarbejder til at passe kassen, så der kommer flow i jeres biks.
Derudover solgte I et par skistøvler til sønnike der var alt for små, på trods af at vi sagde han brugte en større størrelse. Nu kan de så ryge i ‘skralderen’ efter blot en gang på ski!!! Dyr fornøjelse at være kunde hos jer, & vi vælger helt klart at handle hos jeres konkurrenter fremover..

26. Februar 2023
Skibutikken Silkeborg-Logo

Antwort von Skibutikken Silkeborg

Hej Mette,

Er ked af at høre om din dårlige oplevelse i Skibutikken. Vi har haft en god sæson med ekstrem travlhed i weekenderne. Vi arbejder løbende med at forbedre flowet i de travle perioder.

Du må endelig ikke smide støvlerne skralderen. Kig forbi så vi kan finde en løsning. Er støvlerne for små skal vi selvfølelig have fundet et par nye.

Vh Anders

Fejl i webshoppen

Hej havde bestilt en skijakke over Skibutikkens webshop og havde gået en bekræftigelsesmail. Et par dage senere ringer de dog personligt til mig doe desværre, at fortælle st der er sket en fejl på webshoppen og jeg derfor ikke kan få den jakke jeg havde bestilt. I stedet tilbydes jeg en dyrere jakke af højere kvalitet til samme pris, eller pengene tilbage! Jeg tog jakken. Tak for den gode service, selv når der er noget som ikke går som forventet!

18. Jänner 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Meget neutral bedømmelse..

Meget neutral bedømmelse...
Bestiller en skistøvletaske og hører ikke noget før end at jeg selv tager kontakt. Han ringer, hvor jeg ikke har mulighed for at tage den, hvor han efterspørger at jeg vil ringe tilbage.
Jeg har annulleret ordren og handlet andetsteds, havde ønsket sælger havde taget kontakt, når det produkt han sælger på hjemmesiden ikke var på lager alligevel!
Ikke et sted jeg selv vil benytte næste gang.

18. Jänner 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service. Det kan ikke gøres bedre

Vi tog fra Aabenraa til Silkeborg for at få købt udstyr til vores datter, der skal være skiinstruktør. Det var absolut hele turen værd. Eminent god service. Hele tiden med fokus på hvad der var brug for og ikke et forsøg på at sælge noget hun ikke havde brug for - og så samtidigt virkeligt gode priser. Det kan ikke gøres bedre.

6. Jänner 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Visirhjelm, hurtig levering, pris og størrelse i orden

Hjelmen er allerede blevet testet på pisterne i Ischgl, og der var ikke mange visir-hjelme, men den fungerede fint. Første dag regnede det, og der samlede sig vand i bunden af visiret. Det kunne hurtig drænes ud ved at lægge hovedet tilbage. Dagene uden regn skabte hverken dug eller vand i visiret. Visiret slutter meget tæt om ansigtet, og det er behageligt.

22. Dezember 2022

Varmestrømper.

Varmestrømper der lever op til deres navn. Gode muligheder for indstilling varmestyrke.

23. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr