Har aldrig haft så god en skiferie! Normalt går det meste af min skiferie med at have ondt i ben og fødder, men efter et besøg hos Skibutikken - hvor jeg blev anbefalet Nordica HF 85 W skistøvler... Mehr ansehen
Det var første gang, jeg handlede hos Skibutikken. De havde den Salomon hjelm med fotokromisk visir, som jeg gerne ville have. Både prisen og størrelsen passede. Hjelmen er allerede blevet testet på... Mehr ansehen
Har handlet et utal af gange i Skibutikken (den fysiske), og har kun rosende ord tilovers for servicen fra både Anders og Jesper. Altid imødekommende og venlige! Priserne er også yderst rimelige og... Mehr ansehen
Fantastisk service. Vi købte to par ski og de fandt dem der passede os bedst. De giver sig tid til at høre vores behov. Spørger meget ind til hvilke niveau, stil og teknik man har inden de overhove... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Webshop og butik med kæmpe udvalg af ski, skitøj og skiudstyr fra de bedste mærker, og med prisgaranti. Findes ikke billigere. Køb af eksperterne!
Sensommervej 34 A1, 8600 , Silkeborg, Dänemark
- anders@skibutikken.dk
- www.skibutikken.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering af netordre
Hurtig levering af netordre. Supergod service i butikken efterfølgende. godt udvalg af varer, gode mærker og altid den rigtige størrelse hjemme.
Super service! Jeg havde bestilt på web shoppen, og desværre var varen udsolgt, men jeg blev tilbudt en alternativ men bedre vare til samme pris. Super service med et smil.
God oplevelse og fantastisk service
Skibutikken Silkeborg var en virkelig god oplevelse hvor man bliver mødt god kompetent og professionel rådgivning og virkelig god service. Hyggelig butik med mange gode varer. Vi var tilfredse og glade!😀😀
Utroligt god service
Utroligt god service. Blev ringet op på en søndag og blev guider igennem online skikøb. Venlig og imødekommende og særdeles service minded. Grundig information om diverse ski. Kan helt klart anbefale at handle her
Hurtig tilbagemelding og lyn hurtig…
Hurtig tilbagemelding og lyn hurtig ekspedition.
Super godt
Super godt, min bestilling blev leveret efter kort tid. Derudover gode priser og fedt der fulgte et par gratis skisokker med!
Super fin og hurtig netbutik!
Helt perfekt Service.
Altid fin service og godt humør
Altid fin service og godt humør. Senest har jeg købt goggles til mine børn. Den bestilte model viste sig ikke at være på lager, og jeg blev ringet op med tilbud om opgradering til et bedre produkt, men til samme gode pris som de oprindeligt bestilte. Det kan man ikke ønske sig bedre.
Great service
Great service! We where taken through the shop and guided by the owner, showing us various options for what could suit us best. I would recommend this shop to anyone who needs new clothes or equipment for their ski trip.
Hurtig leverance
Virkelig nedladende service
Virkelig nedladende service. Ekspedienten virkede som om han ikke gad at tale med os og blev synligt irriteret over spørgsmål. Han signalerede at han synes spørgsmålene var dumme. I min optik er der ingen dumme spørgsmål, når man skal købe for flere tusind kroner. Vi var i butikken i mindre end en halv time, så særligt besværlige har vi dog ikke været. Vi brugte over 2000kr hvilket jeg har fortrudt. Det bliver byttet efter jul. Skaf Jer af med sådan en medarbejder. Det er da synd at miste kunder på sådan noget.
Ingen levering
Bestilte en pakke langrendski+sko i september, med leveringstid "nogle dage". Tre måneder senere, i december da sneen faldt, var de stadig ikke kommet. Høflig nok kundeservice, men altså ret vildledende med fortsat fejlagtige leveringsestimater. Endte med at afbestille.
Fantastisk kundeservice og hurtig…
Fantastisk kundeservice og hurtig service. Kan varmt anbefales
Sublim service hos Skibutikken Silkeborg...
Jeg har haft fornøjelsen af at handle første (men ikke sidste) gang hos Skibutikken Silkeborg...
Hele familien på to voksne og to børn skulle have nye ski til den kommende sæson. Så vi leder på nettet og finder nogle gode tilbud hos Skibutikken Silkeborg. Jeg skriver sammen med Jesper, da vi gerne vil se skiene "live", men vi kan ikke finde et tidspunkt der passer os da de udenfor sæsonen kun har åbent fra 10 - 15 i hverdage. Jesper tilbyder os at åbne butikken udenfor normal åbningstid, og vi kører fra Vejle til Silkeborg en torsdag hvor vi har aftalt at mødes med Jesper kl. 19. Vi ankommer og bliver mødt af Jesper's kompagnon Anders, som havde forberedt de ski vi havde forespurgt på med bindinger. Det bliver dog hurtigt klart, efter professionel rådgivning at børnenes ski vi havde påtænkt at købe er for korte og Anders finder alternative modeller og længder.
Efter én time forlader vi butikken med 5 par ski, to hjelme og 3 sæt stave (vi købte ski til én af børnenes veninder også). Vi når dog lige at hilse på Jesper som kommer forbi butikken inden vi kører.
Vi oplevede en jordnær og professionel rådgivning. Vi købte ikke det dyreste udstyr, men var meget fokuseret på prisen. Men de brugte tid på os, med nærvær og indlevelse. I en situation som denne vægter service og rådgivning mindst ligeså højt som en konkurrencedygtig pris. Jeg vil gerne betale prisen for en vare hvis servicen er i top. Derfor forsøgte jeg heller ikke at presse prisen, da vi fik det vi kom efter.
Kører gerne den time det tager at køre til Silkeborg, for at handle hos Skibutikken Silkeborg. Næste sæson er det skistøvlerne der skal skiftes, og der går turen igen til Silkeborg :-)
Kan kun anbefale jer at besøge Anders og Jesper, og jeg er sikker på i ikke vil fortryde.
Bh. Kim
Top service
Top service - har købt to svømmeveste hos Skibutikken, som vi er tilfredse med. Desværre var der en fejl på den ene - men det blev håndteret med et billede af fejlen på sms. Hurtigt og enkelt. En shop er ikke bedre end håndtering af fejl - og jeg må bare sige at Skibutikken ligger helt i top - virkelig professionel og kundevenlig.
Stor anbefaling
Jeg har handlet online hos Skibutikken. De reagerede hurtigt på min henvendelse og fik guidet mig til det rette køb. Produkterne blev sendt med det samme. Meget stor anbefaling herfra.
Flinke mennesker og god viden om deres…
Flinke mennesker og god viden om deres omrode,
Vil ønske vi snart kan komme afsted til Silkeborg s butikken igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.