Super flink personale, som har ekstrem meget viden omkring deres fag og kan svare på alle dine spørgsmål, jeg købte min første motercykel hos dem og det var en super god oplevelse. Jeg ser ihvertfald... Mehr ansehen
Super god oplevelse hos Skjern Motorcykler i forbindelse med køb af min Z900. Fin og hyggelig butik med en virkelig god atmosfære. Flinke og rare medarbejdere, og et par vagthunde som bidrager til cha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God "gammeldags" motorcykel forretning (på den fede måde). Autoriseret Kawasaki og Honda forhandler, men de kan skrue i det meste. Drevet af en flok medarbejdere der ved hvad de taler om, super servi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har netop købt en helt ny Honda hos Skjern Motorcykler, og vi kan på det varmeste anbefale stedet. Man føler sig velkommen med det samme, man træder ind ad døren, og det giver en stor tryghed at mæ... Mehr ansehen
- Motorradhändler
- auch in
- Geschäft für Motorradausrüstung und -zubehör
- Honda-Händler
- Kawasaki-Motorradhändler
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Skjern Motorcykler tilbyder vi mere end bare en motorcykel. Her kan du også få repareret, serviceret og klargjort motorcyklen. Din motorcykel kan leveres i hele Danmark, og vi har derfor loyale kunder over hele landet. Skjern Motorcykler er grundlagt i 1974, og vi ved derfor, at vejen til loyale kunder, kommer gennem god service. Udover motorcykler har vi også et bredt udvalg af udstyr til dig, og din motorcykel. Hos os finder du velkendte mærker som Daytona, HJC, Macna og GIVI.
Smedevej 5, 6900, Skjern, Dänemark
- skjernmc@skjernmc.dk
- www.skjernmc.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg kan klart anbefale at handle hos…
Jeg kan klart anbefale at handle hos Skjern Motorcykler, super behageligt og ikke mindst professionelt personale som der virkelig garanterer en service i topklasse. Du er udover dette garanteret en helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg er fuldstændig sikker på at der ikke det de ikke vil gøre for deres kunder! Fuld plade herfra. :-)

Antwort von Skjern Motorcykler
Skjern motorcykler har et fantastisk…
Skjern motorcykler har et fantastisk team og sætter virkelig kunden i fokus.
Varm anbefaling herfra. 👍

Største anbefaling herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Første mc købt i sommers hos Skjern Motorcykler, bedste service ever og stor forståelse for ny motorcyklist med alt hvad der tilhører af nervøsitet og lægge den ned efter kun 6 dage, så greb til kobling knækkede 🫣
Helt sikkert tilbagevendende kunde her, god humor, god service og mega hjælpsomme. Kan ikke andet end give den største anbefaling 🏍️

Antwort von Skjern Motorcykler
Rigtig god service af kompetente folk
Rigtig god service af kompetente folk, fortjener alle 5 stjerner.

Klar anbefaling herfra!
Super oplevelse i forbindelse med service af min Kawasaki i foråret.
Meget venligt og kompetent personale, både på værksted og i butik, som giver sig god tid til dig. Klart en anbefaling herfra 👍

Antwort von Skjern Motorcykler
Hej jeg er kommet her igennem mange år…
Hej jeg er kommet her igennem mange år har altid fået en god behandling det fået ikke bedre Hilsen Preben Nielsen varde. ⁹

Super god service
Super god service, meget tålmodige og behagelige medarbejdere. Jeg købte hjelm, bukser og jakke af Julia, hun vidste rigtig meget om de produkter de havde i butikken og viste mig mange forskellige muligheder indenfor hvad jeg var på udkig efter.

Vanvittig god service 👍✊🏻

Antwort von Skjern Motorcykler
Har handlet 2 gange med fuld…
Har handlet 2 gange med fuld tilfredshed.

Antwort von Skjern Motorcykler
Super service, og til at snakke med.
Der er altid kaffe på kanden, og tid til råd og vejledning.
En butik jeg bestemt kan anbefale.
Har aldrig handlet i deres online shop, kun i selve butikken, så den ved jeg intet om.
Har af flere omgange fået repareret MC og købt dele der, og de har altid overholdt deres aftaler, og lidt til.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.