Skovrupsbyg Bewertungen 3

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt arbejde

Vi kan slet ikke genkende den dårlige omtale. Tværtimod. Har fået den bedste service og arbejdet er blevet gjort professionelt.
Vi har fået repareret tagfod på huset og fået understrygning af taget.
Dette blev gjort hurtigt og professionelt. Intet at pege fingre af.
Vi vil helt sikkert bruge dem igen til vores næste projekt.

28. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HOLD JER LANGT VÆK fra dette firma

Vi bestilte i december 2024 nyt køkken, bestilte det med montering. Køkkenfirmaet brugte Skovrup Byg som montør, derfor var det meget nærliggende at bruge dem til også at lægge vores nye gulv i køkken og stue. Vi havde en vandskade under gulvet, så der var blevet banket hul i et hjørne af vores køkken.
Dennis var ude en fredag og lukke hullet til. Her aftalte vi, at han ville komme mandag formiddag og banke fliserne op. Dennis havde med store armbevægelser bekendtgjort at det var jo ham der kom, når alle andre håndværkere ikke dukkede op som aftalt. Men ak, mandag dukkede ikke nogen op, min mand prøvede at kontakte ham uden held. Tirsdag dukkede heller ikke nogen op, prøvede igen at kontakte ham, men uden held. Onsdag dukkede fortsat ikke nogen op, men det lykkedes dog at få kontakt til Dennis. Han havde ikke lovet at komme mandag var hans påstand. Her burde vores alarmklokker allerede havde bimlet. Ikke nok med at han ikke overholder aftale, men han påstår ovenikøbet at vi lyver, på trods af at det står for hans regning at sende en løgn ud i hovederne på os ! Samtidig meddelte han, at han da ikke havde tid, så det vidste han ikke hvornår han kunne fikse. Det endte med at min mand selv bankede gulvet op.
Mandag d. 16. december møder hans tømmer op og går i gang med at lægge gulv og montere køkken. Jeg går hjemme, så jeg tager løbende billeder af projektet og holder øje med projektet. Onsdag d. 18. december står mit køkken færdigt, bortset fra småting som lister og sokkel.
Til vores store overraskelse opdager min mand nogle dage efter at der er kommet en ridse i vores spritnye vindue. Vi hiver fat i vores vinduesmand, som kan berette at det er køkken montøren der har lavet denne, han havde påpeget det, men fået beskeden at det betød ikke noget, han ville dække det med en liste. Herefter hiver vi fat i Skovrup Byg som indrømmer at have lavet ridsen. HVORFOR SIGER MAN DET IKKE MED DET SAMME istedet for at prøve på at skulle fejlen !! Virkelig dårlig stil !!
I januar bliver de sidste småting lavet færdig og vi modtager herefter faktura og her er vi ved at falde af stolen. 48 timers arbejde er faktureret. Vi påpeger at de 48 timer er ok, men de er incl montering af køkken, som vi jo har betalt igennem køkkenfirmaet. Det tager jo ikke 48 timer at lægge 44 m2 gulv....
Magen til bedrag og fusk har vi da ALDRIG oplevet, føj for usmagelig behandling af en kunde.
Havde jeg dog bare tjekket firmaet på forhånd, så havde vi opdaget, at det en gang er gået konkurs og så havde de ikke fået opgaven. De får ALDRIG lov til at sætte deres ben på vores matrikel igen. Og vi fortæller vidt og bredt om denne oplevelse.

31. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skovrups Byg har lagt gulv med…

Skovrups Byg har lagt gulv med gulvvarme i vort køkken. I spånplader, der er beregnet til 16 mm rør, har tømrermesteren fræset ud og lagt 20 mm rør ned. Dermed kommer varmerørene til at stikke nogle mm op over den plane overflade, og dette forårsagede at klikgulvet ovenover lå og vippede.
Fejlene er mange: Der er ikke anvendt skabelon ved de runde fræsninger; det betyder, at der flere steder er en spids kant, der slider på slangen; en reel risiko for en fremtidig vandskade. Der er anvendt forkerte varmefordelingsplader; derfor knirker gulvet flere steder. Der er sparet på skruerne, så flere steder klaprer spånpladerne mod strøene nedenunder. Varmefordelingspladerne er sømmet/skruet i begge sider, hvilket igen kan give lyde fra gulvet. Der er ikke blevet støvsuget savsmuld væk, hverken undervejs eller efter, hvilket kan give gnidningslyde.
Skovrups Byg ville ikke tage ansvaret på sig og har tvunget os ud i et valg mellem at køre en klagesag (og ikke have et køkken i 4-6 mdr. mere) eller betale fakturaen med et beskedent nedslag.
Vi gjorde det sidste, fordi vi havde brug for at komme videre.
Træls at betale for noget, der ikke er lavet ordentligt.

29. Jänner 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr