Perfect geregeld, chauffeur was super vriendelijk. Heeft netjes alles op de oprit geplaatst, we wonen aan een drukke weg en hebben een redelijk smalle inrit hij manoeuvreerde de vrachtwagen perfect ac... Mehr ansehen
Het is een fijne webshop met een groot aanbod en prima prijzen (let op statiegeld pallets alleen). De communicatie met de binnendienst verloopt ook snel. Dit wordt echter behoorlijk teniet ged... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Perfect geholpen door Ivo van de klantenservice! Allereerst superblij met een bedrijf waar de kennis echt binnenshuis te vinden is! Er ging iets mis met de levertijd maar Ivo heeft hemel en aarde be... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Sleiderink Bouwmaterialen is een betrouwbare, zelfstandige Groothandel in Hout en Bouwmaterialen. Vanuit onze vestigingen in Denekamp en Oldenzaal voorzien wij al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in Twente en Overijssel van bouwmaterialen. Inmiddels beperkt dit zich niet meer alleen tot deze regio en leveren wij door bijna heel Nederland! Samenwerking, kwaliteit en scherpe prijzen zijn onze belangrijkste bedrijfswaarden. Door een zorgvuldig opgebouwde relatie met onze leveranciers kunnen wij jou een kwalitatief en uitgebreid assortiment aanbieden tegen de beste prijs. Ons eigen wagenpark stelt ons daarbij in staat altijd en overal op tijd te leveren. Sleiderink Bouwmaterialen is het adres voor iedereen die gaat bouwen. Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, nieuwbouw of renovatie. Het ‘one stop shopping’ concept -ofwel alles onder een dak- zorgt ervoor dat je bij ons altijd vindt wat je nodig hebt om jouw droom te realiseren. Daar gaat het om bij jou, en wij zorgen er met plezier voor. Dat is ons vak.
Hanzeweg 20, 7591 BK, Denekamp, Niederlande
- www.sleiderink.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Zeer tevreden
Snelle levering. Het hout was goed verpakt. Mooie rechte balken en platen. Goede prijs. Werd precies zo neergezet als hoe ik het aangegeven had.
Slecht retour beleid, denken totaal niet mee
Materiaal gekocht voor dik 600 euro. De klus was uitgesteld en toen ze begonnen bleek het niet het juiste materiaal te zijn. Alles zat nog keurig verpakt maar omdat ik niet binnen de 2 weken zat mocht ik niks retourneren. Ik kreeg als antwoord dat ik maar op marktplaats mijn spullen te koop moest zetten.
Sorry maar ze kunnen dat materiaal toch weer gewoon verkopen! Alles zat nog verpakt in de originele verpakking. Was niet open gemaakt.
Dat vind ik dus een slechte service.
Betonklinkers besteld voor op een…
Betonklinkers besteld voor op een vakantiepark. Dit aangegeven met vermelding kooiaap zou handig zijn. De reden is dat het adres het vakantiepark is en het huisje op dit park staat. ( deze heeft een eigen straatnaambordje maar staat niet in je navigatie)
Materiaal, overigens prima, werd geleverd met een 18 meter lange, vol beladen, zware truck. Ondanks alle bereidheid van de chauffeur, externe vervoerder, was het geen optie de 8 pakken stenen, 11800 kg, op locatie te brengen.
Sleidering gebeld en natuurlijk lag het aan mij. Retour geen optie. Misschien niet heel duidelijk in mijn verwoording voor iemand, op zijn minst ver buiten praktijkervaring, maar ik zou zeggen “bij twijfel” even een belletje toch?
Dag later voor € 280 mannen ingezet alles naar huisje te brengen. Stenen waren in overleg met receptie op een locatie op het park gezet.
Mijn tip aan jullie en les voor mij;
Wijze van levering, bij bestelling Sleidering, zéér duidelijk aangeven. Zij interpreteren zelf en dat kunnen ze niet en gaat fout. Externe transporteur had overigens opties om kleiner te leveren voor nog geen €60! Dus service is waardeloos en bespaar je stress door iets meer te betalen voor een partij die met je in gesprek gaat over een oplossing die mogelijk is.
Materiaal is goed.
Rene
Goede kwaliteit, goede service en goede levering
Ik lees de andere reviews en zou denken dat is niet best, maar ik heb inmiddels 3 keer materiaal besteld bij Sleiderink (vooraf betaald) en heb op afspraak gekregen wat ik besteld heb. Hoogwaardige kwaliteit, keurig verpakt en op juiste levertijden afgeleverd met 3 keer een keurige heer van het transport bedrijf. Ik kan er geen slecht woord over schrijven keurig netjes.
Gerard.
zeer slechte partij om materiaal bij te…
zeer slechte partij om materiaal bij te bestellen zodra er problemen zijn ze niet thuis. wij hebben bij bouw markt Porotherm blokken besteld meer dan de helft blijkt goed gescheurd scheef of gebroken.
Krijgen wij als antwoordt u klacht wordt door gestuurd naar de fabrikant echter de fabrikant geeft aan u moet bij Sleiderink Bouwmaterialen BV zijn daar heeft u ze kocht. Kat en muis spel echter wij zij de dupe. Een oplossing wordt niet aangeboden noem het maar oplichters eerste klas. Mensen u bent gewaarschuwd voor deze partijen.
Ik heb hout besteld en is krom en verkeerd, krijg geen reactie voor retour
Ik heb hout besteld, wat verkeerd is. Ik kan het niet gebruiken. Veel balken waren ook helemaal kron getrokken al bij levering.
Ik heb contact gezocht voor retour. Schijnt dat het in de spam stond.
Ik heb toen alles uitgeteld en fotos gestuurd van wat retour moet.
Ik krijg geen reactie meer terug, ondertussen liggen en 20 balken en 40 raggels nog steeds in mijn woonkamer.
Echt hele slechte service.
Ik wil alles laten ophalen...dit duurt nu al bijna een maand.
Vandaag contact gehad met Sleiderink…
Vandaag contact gehad met Sleiderink Hout & Bouwmaterialen.
De heer Frank Sleiderink heeft me persoonlijk te woord gestaan en de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Zo kan het het ook nog in deze bijzondere tijd.
Peter Paar Eindhoven.
Slechte communicatie
Begin december 3 deuren besteld. Helaas vandaag pas de laatste 2 deuren binnen gekregen. Tot 5 keer toe mailtjes ontvangen wanneer de deuren geleverd werden. Tot 4 keer toe thuis gewacht op de deuren, helaas kwam er niemand langs. Zelf steeds gebeld, ze waren vertraagd. Slechte communicatie, dit kan echt veel beter. Helaas geen compensatie, of excuses.....
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.