Had voor mijn vakantie snel een reserve sleutel nodig. Sleutelkaarten service heeft me goed geholpen, snelle afspraak, duidelijke info om alles soepel en snel te laten verlopen. Binnen een week... Mehr ansehen
Wat een fijn bedrijf is dit, ze waren met vakantie toen ik startproblemen had me mijn Renault maar ondanks dat waren ze via WhatsApp bereikbaar en stonden mij snel en netjes te woord. Alsnog kon er... Mehr ansehen
Snelle en nette reactie, binnen een paar uur was het geregeld van aanvraag tot nieuwe sleutels. Top service!😁
Fantastische service! Als je op zoek bent naar een specialist, correct bedrijf, communicatief en professioneel op locatie. Dan hoef je niet verder te zoeken. Via Google en marktplaats... Mehr ansehen
Bunschoten, Niederlande
- 0636145730
- info@sleutelkaarten-service.nl
- www.sleutelkaarten-service.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Ik had Niels vlak voor zijn vakantie…
Ik had Niels vlak voor zijn vakantie ge-appt. Hij had toen geen tijd. Keurig had hij mij bericht na zijn vakantie of ik nog gebruik wilde maken van zijn diensten. Uiteraard had ik hem nog nodig. Vandaag kwam hij langs voor de nieuwe sleutelkaart dit was binnen 10 minuten voor elkaar. Hij had het voorwerk al kunnen doen omdat ik hem de benodigde gegevens al had toegestuurd. Niels is een professionele vent, uitermate vlot en voorkoment een absolute aanrader.
Snelle reactie op verzoek ,binnen 4 dgn…
Snelle reactie op verzoek ,binnen 4 dgn ter plaatse (Hulst Zeeuws Vlaanderen)en nieuwe sleutel voor de Captur aangemaakt binnen no time. Met 1 jaar garantie voor een prijs die aanzienlijk goedkoper is dan bij Renault dealer . Topservice , nieuwe keycard nodig niet twijfelen deze man bellen.
Top Service!
Duidelijke, vriendelijke en stipte communicatie. Komt afspraken na, is professioneel. Vlot een werkende sleutel bijgemaakt.
Absolute aanrader !Eerlijk en spontaan…
Absolute aanrader !Eerlijk en spontaan .Vanwege een zeer tevreden klant !Bedankt Niels !
Aanrader zeer betrouwbaar
Niels is super netjes aan de telefoon. Denkt met je mee. Is behulpzaam. En zeer betrouwbaar. Is hij later belt hij je even.
Goede, vriendelijke en snelle service. Aanrader!
Snel een nieuwe sleutel verzorgd
Snel een nieuwe sleutel verzorgd. Netjes en plezierig op locatie. Top.
Jan van den Berg.
Zeer goed
Zeer goed, snel en vakkundig geholpen vandaag voor nieuwe key less entry sleutel voor mijn renault arkana. Klasse, niks op aan te merken
Communicatie was perfect!
Communicatie was perfect!
Probleem snel opgelost 👍🏼
Vakwerk.
Probleem met Renault autosleutel is perfect opgelost. Goede uitleg en Niels ging pas weg na uitvoerige test. Prima geregeld en beveel hem aan indien nodig. Zowel prijs als dienst.
Goede service snelle afspraak
Via WhatsApp contact gezocht. Snelle reaktie en afspraak gemaakt. Goede service en kwaliteit. Nogmaals bedankt Niels.
Reageert zeer snel. Is vriendelijk en komt afspraken na.
Gewoon bij mij thuis. Lekker makkelijk.
Bedankt Niels.
Super tevreden
Super tevreden! Binnen 30 min een nieuwe sleutelkaart aan huis geregeld. Geen stress meer als de oude kwijt is. Het contact via de app was duidelijk en snel, en de service echt top. Heel blij met de nieuwe sleutel!
Zeer goede service
Snel, zeer snel en heel vriendelijk !! 👍👍
Uitstekende service!
Ik ben een sleutel van mijn Renault Captur kwijtgeraakt. Toen ik het servicestation bezocht en de prijs hoorde, dacht ik erover om helemaal geen tweede sleutel te bestellen. Maar toen vond ik deze site en was alles veel goedkoper. Alles werkte perfect, de sleutel is precies dezelfde! Ik raad iedereen aan die hetzelfde probleem heeft!👌👌👌
Super goede service en denk goed mee met de klant!
Super aardige en vrolijke man! Denkt heel goed mee met de klant wat echt fijn is en levert snel werk.
Goeie service
Goeie service, meedenkend en oplossingsgericht.
Een aanrader!
Op de website stond al aangegeven dat hij op vakantie was en of ik een contactformulier in wilde vullen met de vraag of je antwoord via WhatsApp of telefonische wilde. Heel snel kreeg ik al bericht via WhatsApp met de juiste info die ik hebben wilde. Volgende dag was hij er al. Gaf ook nog een berichtje onderweg dat het later zou kunnen worden vanwege file! Alles was heel snel geregeld en heeft nog uitleg gegeven hoe alles werkte. Niels is een hele sympathieke jongeman. Met duidelijk plezier in zijn werk!
Zeer prettig en professioneel ervaren
Zeer prettig en professioneel ervaren!
Kom zeker terug bij deze meneer!
Geweldige service
Geweldige service
Komt afspraken na en is erg symphatiek
Een aanrader
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.