Smart Senior Bewertungen 514

TrustScore 3.5 von 5

3,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag var på en "måbrahelg" och det blev verkligen en "måbrahelg" eftersom att jag kände mig genast välkommen och inkluderad. Det bjöds på många fina upplevelser både träning och föreläsningar. Vi bjöd... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det sämsta sk*it jag varit med om. De erbjuder rabatter för senior som alla får oavsett ålder via andra medlemskap eller erbjudanden. Det är nästan omöjligt med utträde och att ta bort sitt konto.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Medienunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Smart Senior är en rabatt- och förmånsklubb för allt som fyllt 55 år. Vi erbjuder hundratals rabatter och erbjudanden från välkända företag. Smart Senior erbjuder även flertalet egna medlemsresor, både utomlands och inom Sverige. Alla pensionärer och seniorer är välkomna att bli medlem - helt gratis.

3,3

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra rabatter

Bra rabatter. Massa resor. Det gillar jag.

9. Jänner 2026

Hej Mathias och tack för ditt fina betyg! /Tina, Smart Senior

Inget att ha

22. Dezember 2025

Antwort von Smart Senior

Hej Thomas, det var tråkigt att höra. Vad skulle du önska för form av rabatter och förmåner? Hör gärna av dig med tips till support@smartsenior.se - vi jobbar ständigt för att kunna erbjuda rabatter för alla. /Tina, Smart Senior

En helg på Skytteholm

Så välordnat och trevligt ordnat.
Alla ledarna så fantastiska.
Träffade trevliga människor och nya bekantskaper skapades.
Trevligt att kunna åka en fre-lörd-sönd.
För de som inte vill vara borta en hel vecka passar detta bra.

21. November 2025

Antwort von Smart Senior

Hej Lena och stort tack för ditt fina omdöme och fina ord. Det gör oss glada och motiverade att fortsätta vårt arbete med att erbjuda och arrangera events för er som medlemmar - och att fortsätta förhandla till oss bästa möjliga rabatter. /Tina, Smart Senior

Bra sätt att få spam

Trots att man avregistrerat att man inte vill ha deras mejl, så kommer de varje dag. Har avregistrerat mig inne på kontot, pratat med kundservice, avregistrerar mig på varenda mejl som kommer. Men, det är lönlöst.

Var medlem för ett par år sedan också. Fick avsluta medlemskapet pga allt spam som inte gick att bli av med.

Totalt värdelöst.

9. Dezember 2025

Antwort von Smart Senior

Hej Ulrika! Det låter märkligt. Frågan är om det är från oss du får mailen?

Jag hjälper dig gärna och självklart ska vi se till att du inte får fler mail från oss om det är från oss mailen kommer. För att kunna hjälpa dig behöver vi din mailadress. Vänligen hör av dig till support@smartsenior.se så ska jag ta tag i detta direkt och återkomma till dig.

Vänliga hälsningar
Tina, Smart Senior

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aktiviteter som passade mig .

Aktiviteter som passade mig .
Mycket bra instruktörer och allt fint ordnat .
Utmärkt hotell med bra mat .
Trevliga deltagare .

22. November 2025

Hej Eva-Marie och tack för fint omdöme och fina ord! /Tina, Smart Senior

Fantastiska rabatter

Fantastiska rabatter, köpte nyligen ett par glasögon som jag är otroligt nöjd med! Kan varmt rekommendera detta.

18. November 2025

Antwort von Smart Senior

Hej Christian! Tack för ditt fina betyg och vad roligt att höra att du är nöjd med oss och dina nya glasögon :) /Tina, Smart Senior

En fantastisk wellneshelg på Gotland

Wellnesshelgen i augusti uppfyllde alla mina önskningar. Vi blev väl mottagna och allt ifrån yoga, inkvartering på hotell Fröjel med mycket god mat m m höll hög kvalitet. En goodiebag på hotellrummet uppskattades. Pilgrimsvandringen som avslutades med sång i kyrkan var en av flera höjdpunkter.
Jag deltar gärna i ett liknande arrangemang nästa år.

28. August 2025

Antwort von Smart Senior

Hej Harriet och tack för fina ord och fint betyg! Vi blir så glada över att höra att du haft en bra helg tillsammans med oss på Smart Senior. /Tina, Smart Senior

Fantastisk "Måbrahelg"

Vi bjöds på fantastisk mat och vi hade en skön stämning med många samtal och mycket skratt. Jag är väldigt nöjd. / Monica M

21. November 2025

Antwort von Smart Senior

Hej Monica och tack för ditt fina betyg och fina omdöme! Det glädjer oss att du hade en så härlig upplevelse med oss. /Tina, Smart Senior

Familjärt

Härligt engagerande personal som gör evenemangen personliga och familjära.

30. September 2025

Hej Arne och tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss! /Tina, Smart Senior

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra erbjudanden och gillar att man kan…

Bra erbjudanden och gillar att man kan åka på träningsresor tillsammans med vänner

1. Oktober 2025

Antwort von Smart Senior

Hej Christoffer! Tack för ditt fina omdöme. Det gör oss motiverade att fortsätta vårt pågående arbete med att utveckla fler medlemsresor och nya rabatter! /Tina, Smart Senior

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det sämsta sk*it jag varit med om

Det är nästan omöjligt med utträde och att ta bort sitt konto.
Du får *MASSOR* med oönskade mail och telefonsamtal från försäljare pga medlemskapet.
RENA PESTEN!!!!!!!

16. November 2025

Antwort von Smart Senior

Hej Sten-Åke, det var tråkigt att höra att din upplevelse varit dålig. Rabatterna vi erbjuder kan i vissa fall nyttjas av "alla" men vi erbjuder även exklusiva rabatter som t ex rabatt på glasögon, biobiljetter och resor. Vill man inte ta emot samtal från de fåtal, noga utvalda, företag via telefon så går det jättebra att avsäga sig det. Likaså kan du välja vilka mail du tar emot och på så vis minska antalet utskick.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag vill inte att man skickar ut mejl…

Jag vill inte att man skickar ut mejl nästan varje dag (framförallt söndagar) klockan 07:02
jag påpekade detta flera gånger så jag kommer att avregistrera mig från deras lista (Tack för den tidiga påminnelsen att ni finns Alexander på Smart Senior.
Med vänlig hälsning,
Harald Witt

12. Oktober 2025

Hej Harald

Det är tråkigt att vi stört dig så tidigt på morgnarna. Vårt tips är att du stänger av ljudsignalen för E-post, då slipper du bli störd oavsett tid på dygnet.

Bluff och båg…?

Varför ringer de upp och säger att jag signat upp på tre månader när jag inte har det? De hotar med att jag kan bli kapad om jag inte köper deras tjänst men det är de som kapat mig!

22. September 2025

Hej Maria
Vi ringer inte upp några medlemmar, vi har ingen sådan tjänst. Så du måste blanda ihop oss med någon annan som ringt dig?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blir uppringd av en säljare från…

Blir uppringd av en säljare från Tryggsam dessutom på mitt företagsnummer kl.17.45 och råkar säga att han fått uppgifterna från smart Smart Senior som säger " om du inte tar detta erbjudandet så kommer du att bli scammad" från ett telefonnummer som inte finns på Eniro och står misstänkt bedrägerisamtal. I mitt medlemskap står det tydligt att säljare INTE får kontakta via sms och telefon. Går inte att radera personnumret i Smart Senior heller!!*! Vad håller ni på med! Går ju inte att radera sina uppgifter eller ta bort sig själv heller på Smart Senior!!! Vart hittar man er mailadress? Inte på "kontakta oss" där är en robot!

18. Juni 2025

Hej Hulda

Jag vill först be om ursäkt om du upplevt samtalet från Tryggsam negativt. Det stämmer att vi på Smart Senior bjudit våra medlemmar på en månads kostnadsfritt ID och bedrägeriskydd. Det är helt kostnadsfritt och avslutas automatiskt. Inför detta har vi även mailat dig information om att du kan bli kontaktad av Tryggsam.

Vi har en chatt på vår hemsida, via den kan du alltid komma i kontakt med oss dygnet runt. Det går att ställa in på din profil på smartsenior.se där du själv kan styra på vilket sätt du tar emot erbjudanden från Smart Senior. Jag kan inte kontrollera dina uppgifter då jag inte känner till din e-post adress. Men om du vill maila oss på info@smartsenior.se så kan jag gärna hjälpa dig vidare.

Ansvar för annonsering

Går inte att få tag på organisationens ansvariga.
Smart Senior skickar annonser utan urskiljning, t.ex. alkoholreklam. Dessa kan komma till personer med tidigare alkoholpromlem med risk för att deras liv förstörs.

28. Februar 2025

Antwort von Smart Senior

Hej Sven, Det går utmärkt att kontakta oss via vår chatt på smartsenior.se

Vad gäller alkohol går det självklart utmärkt att tacka nej till att ta emot den typen av utskick Vilket även gäller vår övriga kommunikation.

Allt detta styr du enkelt genom att logga in på dina sidor på smartsenior.se

Med vänlig hälsning, Mathias, Smart Senior

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Är det endast vin som fattigpensionärer…

Är det endast vin som fattigpensionärer behöver?
Ideligen översållas man av just sk. vinerbjudande men ingen spriterbjudande!
Dålig utbud som knappt rabatter som en behöver när plånboken är tom.
Skamligt att ideligen få dessa.
Mat samt andra nödvändiga rabatter i gengäld borde förekomma som prioriteras de gamla!

30. Jänner 2025

Hej Frank
Vin är lite av det som erbjuds via Smart Senior. Vill du inte ha mail med marknadsöring avseende alkohol kan du lätt tacka nej till dessa. Det kan du göra genom att klicka på "avprenumera" sist i ditt mail, eller så loggar du in på din sida på smartsenior.se och ändrar dina inställningar.

Där kan du ställa in alla dina preferenser för vilken typ av utskick du vil ta emot.

Jag sökte även på ditt namn i vår medlemsdatabas för att hjälpa till att ställa in dina preferenser, men hittade ingen medlem med ditt namn. Är du medlem får du gärna höra av dig till oss om du vill att vi hjälper dig att ändra dina inställningar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Omöjligt att avsluta prenumeration!

Omöjligt att avsluta prenumeration!

9. Juni 2024

Hej Peter,
Vad tråkigt att du tycker det är svårt att ändra dina inställningar.

Det finns tre enkla sätt att göra det på:

1. Logga in på "mina sidor" på smartsenior.se där kand du ändra inställningar för vilka mail du vill ta emot.

2. Sista i alla mail finns det en länk där du enkelt kan avregistrera dig från nyhetsbrev.

3. Skicka ett mail till info@smartenior.se så kan vi hjälpa dig.

Med vänlig hälsning, Mathias, Smart Senior.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Konstigt med ett företag som företräder…

Konstigt med ett företag som företräder pensionärer som inte har någon äldre än 65 år i styrelsen.

22. Februar 2024

Antwort von Smart Senior

Du behöver inte sitta i en styrelse för att kunna bidra och påverka. Vi har gott om personer i en grupp av rådgivare till Smart Senior som är äldre än 55 år.

Vi är ingen intresseorganisation för pensionärer. Det finns däremot andra intresseorganisationer som driver intressefrågor för pensionärer. T ex PRO, SPF och SKPF.

Vi finns för alla som är 55 år eller äldre som vill ta del av rabatter från olika företag.

Med vänlig hälsning, Mathias

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr