Das sagen Bewerter
Jag beställde 5 ton makadam på söndagen, blev uppringd på måndag morgon, och fick leveransen måndag eftermiddag. Jättetrevlig chaufför och kundtjänst.
Gruset kom snabbt och i rätt färg. Enda minus var att ca 5 dagar efter beställning så hör man inget förrän chauffören ringer strax innan tippning och då var jag inte vid telefon. Nu tippade han iofs p... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sten och Grus - Köpa Storsäck Online
Kontaktinformationen
Schweden
- www.snabbgrus.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jättesmidigt och snabbt, beställde söndag, leverans måndag.
Poor quality lawn dressing (dressjord)
Bought 2 m3 lawn dressing (dressjord) from them, mistaking them for another company. The product was full of small stones about 1cm. On close reading of the product description they do mention small stones but I could never imagine how much there would be. This never happened with our previous supplier, Grus Nu (who was cheaper, too)
Svært dårlig service!
Svært dårlig service!! De brukte 10 dager på leveransen og leveransen ble levert i et veikryss 1km unna min eiendom.

Antwort von Snabb Grus AB
Vi fick leverans av jord exakt som vi…
Vi fick leverans av jord exakt som vi önskat av en trevlig och erfaren chaufför som fördelade 10 ton i olika högar så vi lättare kunde lägga ut jorden. Köper mer än gärna av dem igen.
Snabb leverans och trevlig folk att…
Snabb leverans och trevlig folk att maila med. Helnöjd
Mycket snabb och felfri leverans
Mycket snabb och felfri leverans. Betalade ordern natten mot tisdag och hade både singel och makadam levererat före kl 12 samma dag.
Kommer aldrig och svarar inte i telefon…
Kommer aldrig och svarar inte i telefon eller på mail
Leverans täckbark
La en beställning på 500kg täckbark sent Torsdag, nu måndag kl 13 kom pallen med Postnord och allt är precis som tänkt. Snabbt och enkelt 👍🏻
Snabb leverans till bra pris
Baserat på tidigare kommentarer verkar vara lite lotteri i hur leveranserna från Snabbgrus funkar...
För oss funkade allt från beställning av ett tipplass bergkross 0-32 på nätet till leverans på vår garageuppfart utan problem. Snabb leverans till bra pris.
Recommenderas trots felleverans
Trots alla dåliga omdömen så var min kontakt väldigt bra med Snabbgrus. Levererade på utsatt tid, tyvärr var fraktionen fel men trots mina farhågor att jag skulle få strida för mitt sak och få rätt material gick det helt utan problem. Snabbgrus svarade efter 2-3 signaler och 30 minuter efter samtalet var leverantören på väg för att ersätta levererat material med rätt material. Leverans av fel material var inte Snabbgrus fel utan den lokala leverantörens fel och de åtgärdade problemet direkt.
Snabb leverans. Backade in på vår kvasttomt med en smal infart. Jätte bra kört. Trevlig chaufför. Kunde inte bli bättre.
Varning för stöld!! Bluff företag!!
Betällde 3 ton Bergskross till villan i Linghem 2024-05-27. Ingen leverans kom trots löfte om endast 4 dagars leverans. Svarade inte på mail men svarade endast en gång i telefon då enpersonal berättade om en trasig lastbil och att inget besked kunde ges om när leveransen kunde ske. Efter 9 arbetsdagar 2024-06-10 avbeställer jag leveransen och får mailsvar av Snabb Grus / Lars Christensen att pengarna ska återbetalas inom kort. Ännu idag 2024-07-12 har inga pengar återbetalats!! Stöld och lurendrejeri!!
Grabbarna grus Ayia napa Samuel och…
Grabbarna grus Ayia napa Samuel och biggie aka Elliot kan vara dem skönaste personalen jag någonsin träffat👍🏻👍🏻all eloge till er!!!!!!!!
Snabb leverans av kogödsel
Beställt pall med kogödsel både förra året och vid två tillfällen i år. Snabb leverans till ett rimligt pris.
Beställde ett lass med grus och det kom…
Beställde ett lass med grus och det kom på 4 dagar, va lite otydligt att betalningen va tvungen att registreras innan leverans påbörjades.
Varning!!!⚠️
Bull shit att ni väntar på uppgifter från oss kring leveransen av ordern så att ni kan boka bil för utkörning av det stenkross vi har betalt när vi redan vid beställningen utförligt beskrev adressen och detaljer.
Vi har mejlat er då er telefon inte besvaras.
Varför tar ni inte kontakt med oss på de utförliga kontaktuppgifter vi lämnade vid beställning och betalning, i stället för att göra bort er här ännu mer här?
Snabbgrus
Att Snabbgrus kan reagera på mitt omdöme här på Trustpilot i stället för att leverera den vara jag har betalt för bekräftar min uppfattning av företaget som de kallar sig för SnabbGrus -ett Bluffföretag .
Ni skriver ni har skickad mejl som jag ska bekräfta.
Det finns på inget vis något ställe i mejlen, där jag kan bekräfta att ni ska leverera.
Ni är välkomna till att skicka den mejl ni refererar till igen, tack.
Här är er besked per mejl till mig:
Leverans
Tipplass (13 ton) inom 4 vardagar efter mottagen betalning
Meddelanden som gäller ändringar i standardleveransvillkor, måste godkännas och bekräftas av oss innan varorna skickas. Har de inte bekräftats av oss, gäller standard leveransvillkor.
Beställde 1 ton dekorsten
Beställde 1 ton dekorsten. Kom efter utlovade 1-3 dagar, Bra sten, bra packat. trevlig chaufför som körde sista biten med pall lyftaren då våran gata är rätt smal.
Fick betalningsbekräftelse på mailen.
Enda minus var att vi inte fick nån notis om när leveransen skulle komma.

Antwort von Snabb Grus AB
Ingen svarar på mail eller på telefon
Ingen svarar på mail eller på telefon. Vad händer???

Snabb och bra leverans
Beställde singel som kom andra arbetsdagen efter beställning. Så snabb leverans hade jag inte räknat med. Dessutom av en glad och hjälpsam chaufför🌻

Antwort von Snabb Grus AB
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.